Beste draadloze gaming headset 2019

Spread the love

Als een gamer wil je graag kunnen opstaan zonder zorgen. Je wilt af en toe naar de wc of iets te eten gaan halen. Het enige probleem is dat af en toe je door wilt blijven praten met je vrienden voor als er iets belangrijk voorkomt in je game. 

Beste draadloze gaming headset 2019

Tijdens deze artikel zullen we de beste draadloze gaming headset 2019 bespreken. Deze headset zijn geschikt voor pc en sommige ook voor console ook. 

Als je graag de prijzen wilt bekijken van deze draadloze gaming headsets dan kun je op product bekijken klikken. 

Logitech G935 Wireless 7.1

draadloze gaming headset 2019

De Logitech G935 wireless 7.1 is een geweldige draadloos gaming headset die beschikt over geweldige functionaliteit om je gaming experience nog realistischer te maken.

Dit is zeker een van beste draadloze gaming headset 2019 dankzij de 7.1 surround sound die het beschikt. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het gamen beter kan bepalen waar je tegenstanders zijn en dat je ze makkelijker kan detecteren. 

Verder dankzij de DTS:X 2 geeft de draadloze gaming headset niet alleen maar geluid van een richting maar het plaats de geluid in de ruimte zodat je zodat je beter afstand en diepte kan inschatten tijdens het gamen. 

De headset beschikt over 3 programmeerbare knoppen waarmee je altijd een aantal functies bij de hand zal hebben. Dit is zeker handig zodat je niet steeds alt + tab moet gebruiken om functies uit te voeren.

Deze headset klinkt al geweldig maar er is nog meer. Met een volle acculading kan je met deze headset tot 12 uur lang gamen draadloos en zal je zeker niet tijdens het gamen moeten opladen. Dit is zeker handig omdat je niet tijdens het gamen wilt stoppen om de headset op te laden.   

Astro A40 TR + MixAmp Pro TR

Afbeeldingsresultaat voor Astro A40 TR + MixAmp Pro TR

De Astro A40 TR + MixAmp Pro TR is een geweldige headset voor als je een console en een computer hebt. 

Deze headset beschikt over Dolby 7.1 surround sound en het produceert een ruimtelijke geluid waardoor je precies weet waar je tegenstanders zitten tijdens het gamen. Dit zal je zeker een voorsprong geven in je FPS games en veel andere games. 

De MixAmp beschikt over een aantal knoppen waardoor je tijdens het gamen het volume van je games, muziek en films kan bedienen zeer gemakkelijk. 

Deze headset heeft twee modellen waaruit je kunt kiezen. Als je een PS4 hebt of een Xbox one moet je dat zelf aangeven als je het gaat kopen, Beide zijn geschikt voor PC. 

Verder vinden andere gebruikers dat deze headset geweldig is voor als je langdurig wilt gamen. Na veel uren gamen vinden ze het nog steeds goed zitten en de geluid is ook geweldig. 

SteelSeries Arctis Pro wireless

Afbeeldingsresultaat voor steelseries arctis pro wireless

De SteelSeries Arctis Pro wireless is zeker een van de beste draadloze gaming headset 2019. Deze headset beschikt over High res drivers met DTS headphone: X 2.0 Surround sound waardoor geluid ruimtelijk wordt geproduceerd. Dit is heel handig voor als je fps games speelt en je wilt precies weten waar je tegenstanders zijn. 

Een van de geweldige punten van deze headset is de tweede accu die mee wordt geleverd. Zo kan je 10 uur lang gamen terwijl je de tweede accu aan het opladen bent. Zodra die je gebruikt op is kun je de tweede gebruiken en de andere opladen. Op deze manier ben je altijd draadloos aan het gamen zonder probleem. 

Verder dankzij de lichtgewicht zachte frame, ademende Airwave oorkussen krijg je minder snel last van je oren en kun je voor een zeer lange tijd gamen zonder enige probleem. 

Deze headset is geschikt voor PS4 en PC gamers. Het enige nadeel dat ik zelf voor deze headset hebt is dat het niet over LED verlichting beschikt zoals andere headsets. Verder kun je ook deze headset gebruiken om via bluetooth te connecten aan je mobiele telefoon. 

Razer Thresher 7.1 Headset Pc/Ps4

Afbeeldingsresultaat voor Razer Thresher 7.1

De Razer Thresher 7.1 Headset is een geweldige draadloze gaming headset 2019. Dankzij de virtual dolby 7.1 surround sound produceert een ruimtelijk geluid. Hierdoor hoor je precies waar je tegenstanders zijn in FPS games. 

De headset is draadloos en hierdoor kun je tot 12 meter van je pc of tv vandaan lopen. Met een volle acculading houdt deze draadloze headset tot 16 uur lang. 

Voor de beste verbinding sluit je het basisstation aan op de optische poort van je PS4 Pro of moederbord. Het basisstation doet ook dienst als standaard wanneer je de headset niet gebruikt en biedt tot 12 bereik zonder lag. 

Veel andere gamers vinden dit een geweldige headset die compatibel is voor pc en ps4. De batterij gaat lang mee en daarnaast indien plat kan je het headset met kabel gebruiken. 

Daarnaast werkt de surround sound werkt perfect op zowel pc als ps4. Verder is het een gebruiksvriendelijk headset en makkelijk te gebruiken. 

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless

Afbeeldingsresultaat voor logitech g933

De Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless is een geweldige draadloze gaming headset 2019 die geschikt is voor PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox One en Mac. 

Dankzij de DTS:X 2 geeft het geluid niet alleen een richting, maar plaatst het in de ruimte zodat je ook afstand en diepte beter inschat. Voor dit het je een software vereist. 

Deze headset heeft 3 programmeerbare knoppen  op deze manier bepaal je zelf welke functies jij altijd bij de hand hebt. 

Dankzij de surround sound kun je beter horen waar je tegenstanders zijn. De headset kan van 8uur tot 12 uur duren met en zonder verlichting. 

Leave a Reply