De beste draadloze gaming headset

Ben je het zal dat als je graag naar de woonkamer of even naar de wc wilt gaan dat je steeds je headset moet af doen. De beste draadloze gaming headset zal je zeker helpen om rond je huis te lopen zonder enige probleem. 

Dit is heel handig voor als je in een gesprek zit met je vrienden of als je muziek aan het luisteren bent en je wilt graag nog dit blijven doen terwijl je thuis loopt. 

Tijdens deze artikel zal ik de beste draadloze gaming headset bespreken en welke je beste keuzes zijn. 

Top 5 Beste draadloze gaming headset

 

  • Logitech G933 Artemis Spectrum

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Main Image

 

De Logitech G933 Artemis Spectrum is een van de meest gekozen en beste draadloze gaming headset die er is.

Deze headset is de meest gebruikt draadloze gaming headset met virtueel 7.1 surround sound waardoor je alles om je heen hoort in games. Dit komt heel goed in FPS games waar je goed moet luisteren waar je vijanden zijn. 

Dankzij de Logitech applicatie kun je zelf aanpassingen maken. Dit is heel handig voor als je zelf ook eigen profielen wilt maken en kleuren wilt aanpassen. De aanpassingen zijn heel uitgebreid en je kunt zelfs ook de geluid boosten en veranderen voor elke andere profiel. 

Verder kan deze headset gemute worden met een knop op de headset waardoor je snel gemute kan worden als iemand in je kamer komt en je even moet spreken. Verder kun je ook de volume van de headset veranderen op de headset en heeft een buigbare en inklapbare microfoon. 

Belangrijke punten voor deze headset is dat je op consoles alleen stereo geluid kunt luisteren en op de Xbox One kun je het alleen bekabeld gebruiken. Dus dit is echt een headset voor pc users die soms wel console gebruiken maar niet veel. 

Daarnaast is deze headset ook een stuk zwaarder dan normale headset dankzij de accu. Maar zelf heb ik deze headset en na een aantal dagen merk je er niets van. 

Review voor de G933 Artemis spectrum wireless

Het is zeker een van de beste draadloze gaming headset die er is. De headset zit heerlijk, ook na 4 uur en dankzij de weg klappende microfoon ben je meteen gemute. Dit is heel handig voor als je even met iemand irl moet praten.

Draadloos met een goede batterij kun je redelijk ver komen en dankzij de software kun je veel profielen maken en verschillende kleuren op de headset laten veranderen. 

Preview 

Bekijk ook: De beste gaming headsets van 2018

 

 

  • Astro A50 wireless PC + PS4

Astro A50 Wireless PS4 Edition Main Image

 

De Astro A50 wireless is een van de beste draadloze gaming headset omdat je het goed kan gebruiken voor console. Tijdens het kopen van deze headset moet je kiezen welke console je deze headset wilt gebruiken. 

Je kunt kiezen tussen PS4 en Xbox one aan de hand van de console die je hebt als je dat wilt. Verder beschikt deze gaming koptelefoon over dolby 7.1 surround sound waardoor je geluid ruimtelijk hoort .

Daarnaast kun je ook de geluid bedienen met de knoppen op de oorschelp waardoor je altijd de geluid bij de hand hebt voor tijdens het gamen of als je muziek zit te luisteren. 

Review – Astro A50 wireless PC + PS4

Andere gebruikers die deze headset hebben vinden het een perfecte headset die goed past en niet zwaar is. Het headset is makkelijk te gebruiken en heeft een mooie dockingstation. Het enige nadeel aan deze geweldige draadloze gaming headset is de prijs. 

Preview

 

 

  • Logitech G935 Wireless 7.1 Surround sound

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Lightsync Gaming Headset Main Image

 

Een andere geweldige keuze voor een draadloze gaming headset is de Logitech G935 wireless 7.1 surround sound. Deze headset lijkt veel op de G933 maar die ook DTS:X ondersteund. 

Dankzij de DTS:X 2 geeft het geluid niet alleen een richting maar plaatst het in de ruimte zodat je ook afstand en diepte beter inschat. 

Ook dankzij de 3 programmeerbare knoppen kun je zelf bepalen welke functies jij bij de hand altijd hebt. Dit is heel handig voor als je verschillende opties wilt veranderen met de headset. 

De headset is geweldige en kan zo een 12 uur lang duren op een volle acculading. Zeer goed voor als je niet steeds wilt opladen. 

Review – G935 wireless

Gebruikers vinden dit dat dit een van de beste draadloze gaming headset is dankzij de grote draadloze range dit het heeft. Verder heeft deze headset een mooi geluid en een goede mic waardoor je muziek kan luisteren en gesprekken kan uitvoeren met vrienden tijdens het gamen. 

Preview

 

 

  • HyperX Cloud Flight Wireless PC + PS4

HyperX Cloud Flight Wireless Gaming Headset PC/PS4 Main Image

 

De HyperX Cloud Flight Wireless is een geweldige draadloze gaming headset die zowel geschikt is voor pc als voor ps4. Je kan draadloos gamen op je gaming pc en als je graag met je vrienden op console wilt spelen kan dat ook draadloos. 

Met een volle batterij kun je tot wel 30 uur deze headset gebruiken. Dit is heel handig want zo kan je de hele dag door gamen nadat je het laat laten als je gaat slapen. 

Dankzij de dikke oorschelpen hoor je tijdens het gamen bijna niets meer buiten je games. Dit is heel handig voor als je gefocust moet gamen. Daarnaast zit de headset erg lekker en heeft een geweldige design. 

De headset heeft een plastic frame die heel stevig is en van hoge kwaliteit. Verder is de hoofdband verstelbaar tot 90 graden en draaibaar. 

Review – Hyper x Cloud Flight wireless

Gebruikers vinden dit een van de beste draadloze gaming headset omdat de geluid geweldig is en omdat de headset heel goed zit om je oren heen. De microfoon van deze headset is top en het enige minpunt is dat het ietsjes zwaar is door de accu. 

Preview

 

  • Turtle Beach Stealth 600 PC + PS4 Surround sound

Turtle Beach Stealth 600 PlayStation 4 Main Image

 

De Turtle beach stealth 600 is een uitstekende gaming headset die beschikt over Dolby 7.1 surround sound waardoor je alles om je heen hoort in games. 

Dankzij de knoppen op je oorschelp kun je de geluid van je games of muziek bedienen zonder enige probleem. Dit is heel handig als je niet steeds alt + tab wilt gebruiken om je geluid te veranderen./ 

Verder beschikt de microfoon over noise cancelling waardoor je altijd goede gesprekken kan uitvoeren en iedereen kan je goed verstaan. 

Bij het kopen van deze headset moet je kiezen tussen PS4 en Xbox one. Dit is iets dat je kunt kiezen naast standaard PC voor als je een console hebt. 

Review – Turtle beach stealth

De gebruikers vinden dit een van de beste draadloze gaming headset omdat het een lange duurt batterij heeft. Verder kun je deze headset lekker om je nek dragen en heeft een zeer goed geluid. 

Ook heeft deze headset een makkelijk wegklapbare microfoon die makkelijk weg te zetten is voor als je het niet meer gaat gebruiken. 

Preview

https://www.youtube.com/watch?v=987-G1KCoy8

 

Meer over gaming headsets: Gaming headsets onder de 100 euro 

Wil je graag een gaming stoel kopen: Bekijk onze andere website voor goedkope gaming stoelen

Plaats een reactie