De beste externe harde schijven

De beste externe harde schijf. Een externe harde schijf is zeer belangrijk. Tijdens deze artikel zal ik de beste externe harde schijf met u delen.

Een externe harde schijf is zeer belangrijk om backups op te slaan en veel meer. Je kunt je foto’s, video’s en documenten bewaren voor als je deze niet in de cloud wilt laten liggen of in je computer.

We zullen een aantal externe harde schijven bespreken die door consumenten veel zijn gekozen. Deze externe harde schijven worden veel gekozen omdat ze uitstekend zijn in prijs en kwaliteit. Daarnaast hebben de My Passport schijven uitstekend beveiliging zodat niemand behalve jij deze kan gebruiken.

1. WD Elements Portable – Beste externe harde schijf

WD Elements Portable - Beste externe harde schijf

De WD elements Portable. Dit is de beste en meest gekozen harde schijf die er is. De prijs en kwaliteit van deze externe harde schijf is uitstekend.

Dit is de beste externe harde schijf en ook de meest gekozen omdat je zelf kan bepalen hoeveel opslagcapaciteit je wilt. Je kunt kiezen tussen 550GB, 750GB, 1TB, 1.5TB, 2TB en 3TB.

Deze WD Elements portable werkt perfect met USB poort 2.0 en met 3.0. Deze externe harde schijf geeft jou genoeg opslagruimte om al je bestanden op te slaan.

De afmeting is ook heel belangrijk. Je wilt niet met iets te groot in je tas lopen. De afmeting is 111 Lengte, 82 Breedte en 15 hoogte. De kleur van deze externe harde schijf is zwart en heeft 2 jaar garantie bij aankoop via onze link.

2. Seagate game-drive voor PlayStation 4 – externe harde schijf voor PS4

Seagate Game-drive voor ps4 - beste externe harde schijf

De Seagate game drive is een externe harde schijf die voor ps4 is bedoeld. De opslagcapaciteit bij deze externe harde schijf is 1TB, 2TB of 4TB.

Dit is meer dan genoeg voor PS4 gebruikers en zal je zeker helpen om je games te bewaren en veel meer.

Het gebruiken van deze externe harde schijf voor ps4 is makkelijk. Je kunt het gewoon pluggen en meteen gebruiken. Dankzij de 3.0 USB aansluiting kun je games snel overzetten naar deze externe harde schijf.

Zo kun je je favoriete games in je externe harde schijf zetten en ook bij je vrienden spelen als je dat wenst. Het goede eraan is dat het ook niet groot is. De afmeting van deze ps4 externe harde schijf is 114 Lengte, 76 breedte en 10 hoogte (mm). De kleur van de schijf is blauw met zwart en je krijg 2 jaar garantie via onze link in de tekst.

3. Seagate Expansion Desktop – Externe harde schijf

Seagate Expansion Desktop - Externe harde schijf - 4 TB

De Seagate expansion desktop is voor mensen die ontzettend veel opslagruimte willen. Dit komt goed van pas als je backups moet maken. Daarnaast is deze ook handig voor als je veel grote bestanden wilt opslaan.

De Seagate Expansion desktop komt met verschillende opslagcapaciteit waarvan je kunt kiezen.  Je kunt kiezen tussen 2TB, 3TB, 4TB en 5TB.

Als je een film en serie collector bent en je wilt al deze films en series bewaren in een schijf dan is deze een goede keus.

Dankzij de USB 3.0 aansluiting is het overmaken van bestanden supersnel. Je kunt grote bestanden zoals films en series sneller dan normaal overzetten naar deze externe harde schijf.

! Een hele belangrijke punt van deze Seagate Expansion desktop is dat je het ook bij een PS4 kan gebruiken. Daarnaast kun je het gebruiken bij een Xbox One maar je moet een tutorial kijken.  Ook kun je deze gebruiken bij een MAC maar je moet het eerst formatteren.

De schijf beschikt ook over een energiebesparing functie waardoor die minder energie gebruikt. En dankzij de USB 3.0 Aansluiting is de maximale overdrachtsnelheid 400 MB per sec.

Een belangrijke punt van deze externe harde schijf is de afmeting. De afmeting van deze externe harde schijf is 176 mm lengte, 120,6 mm breed en 36 cm hoogte.

4. WD My Passport portable voor MAC – Externe harde schijf

WD My Passport portable voor MAC - Externe harde schijf - 1 TB

De WD My passport portable (Mac) is een externe harde schijf voor mac die komt met beveiliging. Deze externe harde schijf kun je krijgen met verschillende opslagcapaciteit. Je kunt kiezen tussen 1TB, 2TB, 3TB en 4TB.

Dit is heel handig voor mac users als je veel video’s wilt bewerken en ook deze wilt opslaan in een veilige schijf.

De externe harde schijf heeft een ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD-Security-Software die helpt u met het beveiligen van uw bestanden.

Je kan ook een retourneren indien gevonden bericht plaatsen als wachtwoord melding voor het geval dat je deze ooit kwijt raakt. Zeer handig omdat zo kunnen mensen zien dat het van jou is en dat er ook wachtwoord op staat.

Ook deze externe harde schijf beschikt over een 3.0 USB aansluiting die het overzetten van bestanden versnelt.

De afmeting van deze externe harde schijf is 16,3 mm lengte, 81,5 mm breed en 110 mm hoogte.

 

5. WD My Passport portable voor Windows – Externe harde schijf  

WD My Passport portable - Externe harde schijf - 4 TB

 

De WD My Passport portable (Windows) is een beveiligde externe harde schijf voor windows. Deze beveiligde externe harde schijf komt in verschillende opslagcapaciteit 1TB, 2TB en 4TB.

De schijf beschikt over Automatische backup functie die je bestanden zoals foto’s, video’s, muziek en documenten opslaat van jouw computer. Je kan een bepaalde tijd kiezen in de dag waarop je deze backup kunt maken.

Deze is een van de beste externe harde schijf voor windows met beveiliging. De ingebouwde 256-Bit AES hardware encryptie met WD security software die helpt om je bestanden veilig te houden.

Deze externe harde schijf heeft een 3.0 USB aansluiting waardoor je bestanden snel kunt overzetten van en naar de schijf.

De afmeting van deze externe harde schijf is 81,5 mm lengte, 110mm breedte en 21,5 mm hoogte. De kleur van deze harde schijf is aluminium en je krijgt 3 jaar garantie bij aankoop via onze link in de tekst.

Ben jij opzoek naar een externe harde schijf met de beste beveiliging die er is. Bekijk de datalocker externe schijf. Deze zijn zeker de meest beveiligde externe harde schijven die er zijn.

Dit waren de beste externe harde schijven die er nu zijn. Als je meer schijven wilt bekijken kun je ze hier bekijken.

Plaats een reactie