Beste externe ssd
Spread the love

Ben jij opzoek naar de beste externe ssd schijf. Tijdens deze artikel zal ik met u de  beste externe ssd schijven laten zien.

Deze beste externe schijven voor snelheid zijn de ssd. Als je up to date bent in de nieuwe ontwikkeling van schijven zal je wel moeten weten dat de ssd de nieuwste is.

De snelheid van een ssd is ontzettend hoger dan een normale  harde schijf. Daarom dat een externe ssd ook handig is, zo kan jij bestanden supersnel overmaken en ook bewaren op elke moment dat je maar wens.

Bekijk ook: De beste ssd van 2018

De Samsung T5

Samsung T5 - externe SSD - 500GB

De Samsung T5 is een van de beste externe ssd schijf die supersnel is en ook de meest gekozen. Deze beste externe ssd komt met verschillende opslagcapaciteit. Je kunt kiezen tussen 250GB, 500GB, 1TB en 2TB.

Denk eraan dat een ssd zeer sneller is dan een normale externe schijf. De ssd zijn de snelste en daarom ook een van de duurste. Het is aan jou of je wel snel bestanden wilt overmaken. Ik zou zelf aanraden om er een te kopen die niet veel geheugen heeft waardoor je ook niet veel zal moeten uitgeven.

De snelheid van een ssd is ongeveer 540 MB per seconde. Dit is bijna 5 keer zo sneller dan een traditionele normale harde schijf. Deze externe ssd is zeer compacte dan de 2.5 portable harde schijven. De Samsung T5 is zo klein als een visitekaartje.

Deze externe ssd is zeer duurzaam dankzij de stevige aluminium behuizing en je zult geen een probleem hebben met het overzetten van grote bestanden van en naar deze externe ssd.

Verder beschikt deze ssd over een software waarmee je het kan beveiligen. Dit zal zeker handig zijn voor als je belangrijke bestanden hierin wilt opslaan. De AES 256-bit hardware encryption zal zorgen voor de beveiliging.

Samsung T3

Samsung T3 - Externe SSD - 1 TB

De samsung t3 is ook een van de beste externe ssd die je overal kunt meenemen met je belangrijke bestanden. Deze externe ssd is zeer klein en compact. Je kunt het overal meenemen.

De snelheid van deze externe ssd is 450 MB per seconden en je kunt zeker grote bestanden overzetten in enkele minuten.

Bij deze externe ssd kun je kiezen voor verschillende opslagcapaciteiten. Je kunt kiezen tussen 250GB, 500GB, 1TB en 2TB. Dit is meer dan genoeg als ssd. Als je meer geheugen wilt hebben zal je wel een andere externe harde schijf moeten kiezen.

Het gebruiken van deze externe ssd is zeer gemakkelijk. Je kunt het meteen aansluiting en gebruiken zonder iets te doen. De afmeting van deze externe ssd is 10,5 mm lengte, 74 mm breed en 58mm hoogte.

ADATA Externe SSD

ADATA Externe SSD SD700 256GB USB 3.1 Geel

De ADATA externe ssd is een snelle externe ssd met een leessnelheid van 440 MB per seconde en een schrijfsnelheid van 430 MB per seconde.

Als je laptop geen ssd beschikt en je wilt graag een klein ssd gebruiken dan is dit een goede keus. Ook andere gebruikers vinden dit een uitstekende keus voor als ze geen ssd hebben.

Bij het kiezen van deze ssd kun je kiezen tussen een opslagcapaciteit van 256GB of 512GB. De garantie van deze externe ssd is 3 jaar bij aankoop via onze link in de tekst.

Freecom Tablet Mini

Freecom Tablet Mini - Externe SSD - 128 GB

De Freecom Tablet mini is een uitstekende mini externe ssd die ideaal is voor gebruikers die een compact opslagcapaciteit graag optimaal willen benutten.

Deze apparaat is compatibel met notebooks, PC’s, Mac’s, tablets en smartphones. Het compacte en lichte apparaat heeft een formaat van slechts 9,2 cm x 1,5 cm x 5,8 cm (l x b x h) en weegt maar 58 g.

Deze schijf is een van de beste externe ssd en biedt usb 3.0 aansluiting voor een uitstekende leessnelheid tot 430 MB per seconde. Deze schijf is zeer snel en je kunt gemakkelijk grote bestanden erin zetten en vanuit halen.

Product specificaties:

Het compacte en lichte apparaat heeft een formaat van slechts 9,2 cm x 1,5 cm x 5,8 cm (l x b x h) en weegt maar 58 g.

Mini Solid State Drive voor notebooks, tablets en smartphones

Breng snel en eenvoudig gegevens over van uw Android-tablet of -smartphone naar uw pc of notebook

Geïntegreerde USB 3.0- en USB 2.0-kabel, geen extra kabels nodig

Onvoorstelbare overdrachtsnelheden – leessnelheden tot 430 MB/s

Schokbestendig bij vallen van hoogtes tot 4 meter

Nero-backup software

Opnemen en afspelen via USB – ondersteuning voor opnemen/afspelen via USB (alleen beschikbaar in bepaalde landen)

2 jaar fabrieksgarantie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *