De beste game muis kopen kan zeer moeilijk zijn als een gamer. Je wilt graag de beste muis die bij jou pas omdat je het beste uit je games wilt halen. Daarom hebben wij besloten om de beste game muizen hier te nemen en erover te schrijven en precies uit te leggen waarom deze muizen zo goed zijn om te hebben.

1. De beste algemeen game muis kopen – Logitech G502

detail G502 Proteus Spectrum

Ben jij een gamer die het leuk vind om elke game te spelen die er is en je bent niet tot een genre te stoppen, dan is de Logitech G502 je beste keus. Deze game is de beste algemene game muis omdat het zoveel functionaliteit heeft dat in elke game van pas kan komen.

Daarnaast beschikt de muis over LED waardoor je de muis tussen 16,8 miljoen kleuren kan laten oplichten. De sensor van de muis is een afstelbare sensor waardoor de muis op verschillende oppervlaktes werkt zonder probleem.

Ook zelfs de gewicht van de muis is instelbaar met de vijf gewichtjes van 3,6 gr die je bij krijgt zodat je de perfecte gewicht van de muis kan bepalen die jou de beste gamer zal maken.

De DPI is ook zeer belangrijk voor elke muis en bij deze muis krijg je 5 DPI-instellingen dat je tussen 200 en 12.000 dat je ook tijdens het gamen kan veranderen. Voor sommige profielinstellingen is de Logitech gaming software vereist.

Het apparaat is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO of ergens tussen in met balans. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrollwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

De Logitech Gaming Software kan namelijk ook uw computer scannen voor games en creëer daarmee automatisch profielen om ze aan te passen en de verlichting van de muis aan te passen met volledige RGB-achtergrondverlichting. Deze muis heeft een zeer goed prijs die pas bij de rating die het krijgt.

specificaties

DPI 200 – 12,000
Knoppen 11 knoppen instelbaar
Afmeting 130 x 76 x 38 mm
Gewicht 164 g (verstelbaar)

 

Review

 

Logitech G502 Review

 

2. Beste goedkope game muis kopen – Sharkoon Shark Force

achterkant Shark Force Zwart

Als je niet veel wilt uit geven aan een game muis dan is de Sharkon Shark Force een uitstekende keus. Deze muis komt met twee knoppen aan de linkerzijde van de muis waardoor je ze kan gebruiken voor extra vaardigheden in games.

Ook is de DPI van deze muis verstelbaar waardoor je lekker kunt gamen op de perfecte DPI die je wilt en zo wissel je in games van snelheid als je dat wens. Deze muis heeft een eenvoudige design en komt ook in verschillende kleuren.

Na onze onderzoek kwamen we achter dat deze muis veel goede punten kreeg maar daarnaast ook een aantal min punten. Deze gaan we hier bespreken zodat u op de hoogste bent van wat goed en niet goed is aan deze muis.

 

Voordelen:

 Ligt erg fijn in de hand

Kabel is niet te lang

de scroll werkt goed

Het LED is mooi

Nadelen:

Het Logo licht fel op

 

Wij vinden zelf dat deze muis wel een uitstekende muis is voor de prijs. Het kopen van deze game muis wordt door veel gamers genomen omdat de muis perfect is voor de prijs. Denk eraan dat bij aankoop van een product dat je 14 dagen bedenkt tijd heb voor als je het niet goed vind.

 

3. Beste Linkshandige game muis kopen – Steelseries Sensei 310

voorkant Sensei 310 Zwart

De Sensei 310 is een geschikte muis voor zowel links als rechsthandige gamers. Deze muis beschikt over 16,8 kleuren waaruit je kan kiezen om je muis op te lichten. Dankzij zijn rubberen grepen heb je genoeg grip om snelle bewegingen uit te voeren.

De muis heeft een verstelbaar DPI, zo wissel je tijdens het gamen tussen snelheid en precisie. Met twee duimknoppen aan de linker en rechterzijde zo heb je 4 extra acties voor je vaardigheden in games.

Om alles uit je game muis te halen heb je een externe software nodig om alle instellingen toe te passen zodat je perfect kan gamen.

 

4. Beste game muis kopen met veel functionaliteit – Roccat TYON

linkerkant Tyon Gaming Muis Wit

De Beste game muis met uitstekende functionaliteit is de Roccat TYON. Zelf gekozen tot een van de beste omdat ik zelf deze gebruik tijdens het game. Deze muis beschikt over LED verlichting aan de onder zijde en ook aan de scroll-wiel.

 

Een van de redenen waardoor ik deze game muis tot de top 10 game muizen heb gekozen is door de layout en design de knoppen zitten niet allemaal aan een kant maar door de muis verspreid zodat je meer controle heb over je vaardigheden en precies weet waar je op klikt.

 

5. Beste MMO game muis kopen – De Razer Naga Chroma

Een MMO game muis kopen? De Razer Naga Chroma. Aansluiting: USB, Bedoeld voor: Gamen, Soort knoppen: Pressed buttons. Kleur van het product: Zwart, Vormfactor: Rechtshandig, Oppervlakte kleur: Afbeelding. Lengte snoer: 2,1 m, Pollingsnelheid (max): 1000 Hz. Stroombron: Kabel. Ondersteunt Windows: Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Wi, Ondersteunt Mac-besturingssysteem: Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Minimaal benodigde schijfruimte: 100 MB

6. Beste FPS game muis – Corsair Vengeance M65

De Corsair vengeance M65 is bestemd voor de echte FPS gamers, Beste game muis voor FPS games. Daarnaast hebben hardcore FPS fans niet veel knoppen nodig om te slagen daarom hebben ze comfort en precisie nodig. De Corsair Vengeance M65 levert op beide cijfer en daarom hebben Corsair deze grote muis speciaal ontworpen voor FPS-spelers. De muis heeft acht programmeerbare knoppen, waaronder een knop die een “sniper modus” heeft om de DPI te vertragen waardoor de spelers nauwkeuriger kunnen richten van ver afstand. Spelers die het gevoel van de muis willen afronden, kunnen ook met drie instelbare gewichten tinken en tussen drie DPI-instellingen draaien. Met de zeer aanpasbare profiel software functioneert de Vengeance M65 ook als een goede generalistische muis voor FPS gamers. Ook is deze muis als de beste beschouwen voor FPS gaming.

Trailer:

 

Review Engels:

7. Beste RTS game muis – Razer Deathadder Elite

De Razer’s DeathAdder muis is altijd een uitstekende keus voor RTS gaming. Beste game muis voor RTS gamers want het heeft een ergonomisch profiel en ook genoeg extra knoppen om dingen meer interessant vandaar dat deze muis zeer goed is voor jullie de gamers. Daarnaast heeft de muis zeven programmeerbare knoppen met ook een krachtige sensor en volledige RGB-verlichting die je zelf kan aanpassen zo dat je kleuren kies die je leuk vind. Dit zijn een van de redenen waardoor de Deathadder de beste muis is voor strategie gamers ook is deze muis heel goed om snel en precies te kunnen reageren. Dus is deze muis beste RTS muis op dit moment op de markt doordat het zo uitstekend is voor de prijs.

Verder heeft het muis 16.000 DPI en een echte tracking bij 450 inch per seconde (IPS). De Razer Deathadder Elite geeft u de gamer het absolute voordeel omdat u de snelste sensor in de wereld heeft. De muis is ontworpen om de normen van nauwkeurigheid en snelheid te herdefiniëren maar ook verplettert deze ongelooflijke muziek sensor de competitie met een resolutie-nauwkeurigheid van 99,4% en ook zo dat u meer dodelijke blaasjes met nauwkeurigheid kunt bepalen op deze geweldige gaming muis.

Top 5 gaming muizen - Razer DeathAdder Elite

Specificaties:

 •  16,000 DPI optische sensor.
 •  Tot 450 IPS / 50 g versnelling.
 •  Razer Mechanical Mouse switches.
 •  Ergonomisch rechtshandig design met rubberen grips aan de zijkanten.
 •  Gamers klasse tactiel scrollwiel.
 •  7 onafhankelijk programmeerbare knoppen met lage responsetijd.
 •  Razer Chroma™ verlichting met 16.8 miljoen aanpasbare kleuropties.
 •  Ondersteunt Razer Synapse.
 •  1000 Hz Ultrapolling.
 •  Pas de sensitiviteit aan in een handomdraai.
 •  Vergulde USB-aansluiting.
 •  2,10 meter lichtgewicht gevlochten glasvezel kabel.
 •  Formaat ca. 127 mm (Lengte) x 70 mm (Breedte) x 44 mm (Hoogte).
 •  Gewicht ca. 105 gr.

 

Trailer:

Review engels:

8. Beste MOBA game muis – Razer Naga Hex V2

De Razer Naga Hex V2 is een nauwkeurige muis die gebruik maakt van de nieuwste True 16.000 DPI 5G laser sensor van Razer en heeft een levensduur van 10 miljoen klikken, samen met een gevlochten kabel voor de lange levensduur. Laatste gedachten: Dit is een mooie muis voor het geld en waarschijnlijk mijn favoriete samen met de G602 als het gaat om MOBA-stijl spellen.

Razer Naga Hex v2

Specificaties:

 • 7-knoppen duim vlak
 • 14 MOBA -geoptimaliseerde en programmeerbare knoppen
 • Rubberen duimgreep
 • 16.000 DPI 5G laser sensor
 • Tilt-click scroll wheel
 • Razer Chroma verlichting met keuze uit 16.8 miljoen verschillende kleuren
 • Kleur Synchronisatie tussen apparaten
 • Meer dan 210 inches per seconde / 50 g acceleratie
 • 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms reactietijd
 • Voorzien van Razer Synapse
 • Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
 • Samengevlochten fiber usb-kabel van 2.1 meter
 • Afmetingen (ca.) : 119 (Lengte) x 75 (Breedte) x 43 mm (Hoogte)
 • Gewicht (ca.): 135 g met kabel

Trailer:

 

Review:

9. Beste Wireless game muis – Logitech G602

Logitech G602 - Draadloze Gaming Muis - Pc

De Logitech G602 de perfecte keus voor gamers die wireless willen gamen. Met een batterijlevensduur tot 250 uur is deze muis een uitstekende keus. Met een delta Zero sensor voor ultiem nauwkeurigheid tijdens het game. De sensor van 2500 dpi reageert accuraat op je handbewegingen waardoor je altijd perfect kunt gamen.

10. Beste Trackball game muis – Logitech M570

Logitech Wireless Trackball M570

Tackball muizen zijn niet design voor gamen maar als je ze leuk vind waarom niet. De Logitech G570 is een perfecte keus en wordt ook ontzettend veel verkocht voor als je een Trackball wilt gebruiken als game muis.

De rechtshandige mensen onder ons hebben het getroffen met de Logitech Wireless Trackball M570. De trackball biedt urenlang comfortabel werken in optima forma.

Zijn ergonomische vorm en stabiele voetstuk dragen bij aan de juiste werkhouding en bieden steun aan de rechterhand van zijn gebruiker. Een Trackball kan erg handig zijn bij weinig bureauruimte of bij een bewegend oppervlak.

In het geval van deze Trackball beweeg je de muis door de blauwe knop te draaien en kan de muis op een vaste plek blijven staan. De usb-ontvanger is zo klein dat deze nauwelijk uit de usb-poort steekt. Je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken dat deze beschadigt of zoek raakt.

 

Als je meer wilt lezen over game muis dan bekijk onze muis-blog.

Categorized in: