Beste gaming muis kopen

De beste gaming muis kopen doe je hier. Deze muizen worden door veel gamers gekozen omdat ze zo goed zijn voor wat ze gebruikt worden. Deze muizen zijn goed voor algemeen gaming, goedkope muis, MMO gaming muis en beste muis met perfecte extra knoppen control.

De beste gaming muis kopen 

Deze top 4 muizen zijn de beste muizen die door veel gamers worden gebruikt en zelfs door mij.

Tijdens deze bericht zullen we het hebben over deze muizen:

  • Logitech G502
  • Trust GXT 152
  • Razer Naga Chroma
  • Roccat Tyon

 

detail G502 Proteus Spectrum

De Logitech G502 – Gaming muis kopen

Een gaming muis kopen? Op de eerste plaats van deze 4 gaming muizen is de Logitech G502. Beste Gaming Muis 2017 voor Rondom gebruik. De muis heeft een comfortabele vorm met gekleurde grips met daarnaast ook 11 grote programmeerbare knoppen in een handige lay-out. De muis heeft een geweldige gevoel en stellaire prestatie en is de beste algemene gaming muis op de markt vandaag.

Het apparaat is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO of ergens tussen in met balans. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrollwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

De Logitech Gaming Software kan namelijk ook uw computer scannen voor games en creëer daarmee automatisch profielen om ze aan te passen en de verlichting van de muis aan te passen met volledige RGB-achtergrondverlichting. Deze muis heeft een zeer goed prijs die pas bij de rating die het krijgt.

specificaties

DPI 200 – 12,000
Knoppen 11
Afmeting 130 x 76 x 38 mm
Gewicht 164 g (verstelbaar)

Trailer:

 

Review Engels:

linkerkant GXT 152 Illuminated

Trust GXT 152 – Goedkope gaming muis kopen

Een goedkope gaming muis kopen? De Trust GXT 152 Exent Illuminated Gaming Muis is ergonomisch gevormd, wat zorgt voor een comfortabele bediening, ook tijdens urenlange game sessies. Bovendien is de gaming muis volledig voorzien van een no-sweat rubberen coating voor langdurig optimale grip. Deze multi-colour verlichte gaming muis kan elke situatie aan. Door de opvallende LED-verlichting past deze muis perfect in iedere setting. Zeer goedkope gaming muis met een zeer goede vorm waardoor je lekker kunt gamen.

Review:

 

 

Razer Naga Chroma

Razer Naga Chroma – MMO gaming muis kopen

Een MMO gaming muis kopen? De Razer Naga Chroma. Aansluiting: USB, Bedoeld voor: Gamen, Soort knoppen: Pressed buttons. Kleur van het product: Zwart, Vormfactor: Rechtshandig, Oppervlakte kleur: Afbeelding. Lengte snoer: 2,1 m, Pollingsnelheid (max): 1000 Hz. Stroombron: Kabel. Ondersteunt Windows: Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Wi, Ondersteunt Mac-besturingssysteem: Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Minimaal benodigde schijfruimte: 100 MB

linkerkant Tyon Gaming Muis Zwart

Roccat Tyon – Beste Gaming muis kopen

verkrijgbaar in twee kleuren zwart/wit

De perfecte en mijn favorite gaming muis kopen? De Roccat tyon gaming muis is een zeer goed ontwikkeld gaming muis. Bij veel andere muizen zijn de macro’s keys altijd aan je duim of dichtbij elkaar. Bij de roccat tyon is dit heel anders de knoppen op de muis zijn verdeeld over de hele muis waardoor je gemakkelijk overall kan komen.

Voor een uitgebreide review over de Roccat tyon klik hier.

Niet alleen dat maar de muis heeft zelf een switch waar als je deze indruk all je macro’s naar een tweede profiel/macro’s veranderd. Dit is allemaal instelbaar met de software van Roccat die gemakkelijk is om te downloaden op hun website.

De muis heeft 8200 dpi met een pro-Aim laser sensor en een geïntegreerde Tracking & Distance Control Unit ook wel TDCU genoemd. Deze sensor in samenhang met zijn 10,8 megapixel resolutie en 1000hz polling rate biedt dit maximale precisie bij het gamen van je favorite games.

Een gaming muis kopen die je hier niet hebt gevonden. Klik hier en vind alle gaming muizen opties. Daarnaast kan je onze Top 5 gaming muizen bekijken die perfect zijn voor elke genre.

Plaats een reactie