De Top 5 Beste Gaming Muizen

De Top 5 Beste Gaming Muizen en waar ze goed in zijn

De Top 5 Beste Gaming Muizen zijn ingedeeld in 4 verschillende aspecten. Door ze uit te proberen bij de 4 game soorten die er zijn (FPS, RTS, MMO en MOBA) hebben we een aantal gekozen voor elke genre.

Daarnaast hebben we ook een speciale muis die iedereen gebruikt voor algemeen. Dit is heel handig als je al deze genres games speelt. Niet alleen is deze gaming muis zeer handig voor alle genres maar het beschikt over veel opties die goed van past komen in elke game en het is heel goedkoop vergelijken met andere gaming muizen.  

Logitech G502 Proteus Spectrum : Beste algemeen gaming muis

De Beste algemeen muis van de top 5 Beste Gaming Muizen is de Logitech G502 Proteus Spectrum. Als beste gekozen omdat het zeer goed is voor all around gamers. Gamers die van alle soorten games houden en spelen zullen deze muis zeker waarderen.

Afbeeldingsresultaat voor Logitech G502

Dit komt omdat deze gaming muis van alles beschikt wat je nodig zal hebben in een muis om te gamen. Het beschikt over een snipe knop, DPI knop, 11 programmeerbare knoppen, aanpasbare gewicht en perfecte scrollwiel.

Zeker kun je ook deze knoppen aanpassen en ze allemaal veranderen naar eigen wens.

(Meer over Logitech G502)

De muis heeft een comfortabele vorm met uitstekende grip met daarnaast ook 11 grote programmeerbare knoppen in een handige lay-out. De muis heeft een geweldige gevoel en stellaire prestatie en is de beste algemene gaming muis op de markt tot nu toe.

Het apparaat is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO en meer games genre. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrollwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

De Logitech Gaming Software kan namelijk ook uw computer scannen voor games en creëer daarmee automatisch profielen om ze aan te passen en de verlichting van de muis aan te passen met volledige RGB-achtergrondverlichting. Deze muis heeft een zeer goed prijs die pas bij de rating die het krijgt.

specificaties

DPI 200 – 12,000
Knoppen 11
Afmeting 130 x 76 x 38 mm
Gewicht 164 g (verstelbaar)

Trailer:

Review Engels:

Razer Naga Epic Chroma – Beste MMO gaming muis

De Razer naga epic chroma is de muis die elke MMO gamer nodig heeft voor PVE en zeker voor PVP.

Afbeeldingsresultaat voor Razer naga epic chroma

De Razer Naga Epic Chroma gekozen Als de Beste MMO Gaming Muis 2018.

(Meer over Razer Naga Epic Chroma)

Wanneer je MMO-spelletjes zoals World of Warcraft speelt heb je de beste mmo gaming muis nodig om het beste uit  je games te halen.

Vaak heb je een rij van vaardigheden die over je gehele monitor uitstrekken die je direct meteen moet uitvoeren. Je kunt de cijfertoetsen op je toetsenbord gebruiken of je kunt beter en gemakkelijker de Razer Naga Epic Chroma gebruiken omdat het bij je hand zit. 

Deze muis heeft 12 genummerde knoppen aan de zijkant die je met je duim kunt raken, waardoor je vingers vrij zijn om je avatar en camera te bedienen.

De Naga Chroma functioneert perfect in zowel bedrade als draadloze modus, en laat je jouw eigen kleurenschema kiezen. Dit komt goed van pas als je de perfecte kleur wilt die past bij je gaming computer.

Trailer:

Review engels:

Corsair vengeance M65 PRO – Beste FPS gaming muis

Bestemd voor de gamers die van FPS (first person shooter) houden.

Corsair vengeance M65 PRO is bestemd voor de echte FPS gamers, Beste Gaming Muis voor FPS games.

(Meer over Corsair Vengeance M65 Pro)

Daarnaast hebben hardcore FPS fans niet veel knoppen nodig om te slagen daarom hebben ze comfort en precisie nodig. De Corsair Vengeance M65 PRO levert op beide cijfer en daarom hebben Corsair deze grote muis speciaal ontworpen voor FPS-spelers. De muis heeft acht programmeerbare knoppen, waaronder een knop die een “sniper modus” heeft om de DPI te vertragen waardoor de spelers nauwkeuriger kunnen richten van ver afstand. Spelers die het gevoel van de muis willen afronden, kunnen ook met drie instelbare gewichten tinken en tussen drie DPI-instellingen draaien. Met de zeer aanpasbare profiel software functioneert de Vengeance M65 PRO ook als een goede generalistische muis voor FPS gamers. Ook is deze muis als de beste beschouwen voor FPS gaming.

Trailer:

Review Engels:

Razer DeathAdder Elite – Beste RTS gaming muis

De Razer Deathadder Elite is de muis die elke RTS gamer nodig heeft voor real time strategy games.

Afbeeldingsresultaat voor Razer DeathAdder Elite

De Razer DeathAdder Elite is altijd een uitstekende keus voor RTS gaming.

(Meer over Razer DeathAdder Elite)

Beste Gaming Muis 2018 voor RTS gamers want het heeft een ergonomisch profiel en ook genoeg extra knoppen om dingen meer interessant vandaar dat deze muis zeer goed is voor jullie de gamers. Daarnaast heeft de muis zeven programmeerbare knoppen met ook een krachtige sensor en volledige RGB-verlichting die je zelf kan aanpassen zo dat je kleuren kies die je leuk vind. Dit zijn een van de redenen waardoor de Deathadder de beste muis is voor strategie gamers ook is deze muis heel goed om snel en precies te kunnen reageren. Dus is deze muis beste RTS muis op dit moment op de markt doordat het zo uitstekend is voor de prijs.

Verder heeft het muis 16.000 DPI en een echte tracking bij 450 inch per seconde (IPS). De Razer Deathadder Elite geeft u de gamer het absolute voordeel omdat u de snelste sensor in de wereld heeft. De muis is ontworpen om de normen van nauwkeurigheid en snelheid te herdefiniëren maar ook verplettert deze ongelooflijke muziek sensor de competitie met een resolutie-nauwkeurigheid van 99,4% en ook zo dat u meer dodelijke blaasjes met nauwkeurigheid kunt bepalen op deze geweldige gaming muis.

Specificaties:

 • 16,000 DPI optische sensor.
 • Tot 450 IPS / 50 g versnelling.
 • Razer Mechanical Mouse switches.
 • Ergonomisch rechtshandig design met rubberen grips aan de zijkanten.
 • Gamers klasse tactiel scrollwiel.
 • 7 onafhankelijk programmeerbare knoppen met lage responsetijd.
 • Razer Chroma™ verlichting met 16.8 miljoen aanpasbare kleuropties.
 • Ondersteunt Razer Synapse.
 • 1000Hz Ultrapolling.
 • Pas de sensitiviteit aan in een handomdraai.
 • Vergulde USB-aansluiting.
 • 2,10 meter lichtgewicht gevlochten glasvezel kabel.
 • Formaat ca. 127 mm (Lengte) x 70 mm (Breedte) x 44 mm (Hoogte).
 • Gewicht ca. 105 gr.

Trailer:

Review engels:

Razer Naga Hex v2 – Beste MOBA gaming muis

De razer naga hex v2 is de muis die elke MOBA game nodig heeft voor games zoals league of legends of dota 2.

Afbeeldingsresultaat voor Razer Naga Hex v2

Op laatste plaats van De Top 5 Beste Gaming Muis 2018 De Razer Naga Hex V2.

(Meer over Razer Naga Hex V2)

De Razer Naga Hex V2 is een nauwkeurige muis die gebruik maakt van de nieuwste True 16.000 DPI 5G laser sensor van Razer en heeft een levensduur van 10 miljoen klikken, samen met een gevlochten kabel voor de lange levensduur.

Laatste gedachten: Dit is een mooie muis voor het geld en waarschijnlijk mijn favoriete samen met de G602 als het gaat om MOBA-stijl spellen.

Specificaties:

 • 7-knoppen duim vlak
 • 14 MOBA -geoptimaliseerde en programmeerbare knoppen
 • Rubberen duimgreep
 • 16.000 DPI 5G laser sensor
 • Tilt-click scroll wheel
 • Razer Chroma verlichting met keuze uit 16.8 miljoen verschillende kleuren
 • Kleur Synchronisatie tussen apparaten
 • Meer dan 210 inches per seconde / 50 g acceleratie
 • 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms reactietijd
 • Voorzien van Razer Synapse
 • Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
 • Samengevlochten fiber usb-kabel van 2.1 meter
 • Afmetingen (ca.) : 119 (Lengte) x 75 (Breedte) x 43 mm (Hoogte)
 • Gewicht (ca.): 135 g met kabel

Trailer:

Review:

Dit waren De Top 5 Beste Gaming Muis 2018 die er nu op dit moment zijn. Vond je deze informatie nuttig deel het dan met je vrienden zodat ze ook kunnen zien welke de beste muizen op dit moment zijn.  Vond je dat de muizen niet de beste zijn? laat een reactie achter met waarom je dat vind.

 

1 gedachte over “De Top 5 Beste Gaming Muizen”

Plaats een reactie