beste gaming router

De Beste Router voor Gaming

Netgear Nighthawk X4S (R7800) gaming router

big_netgearangle - Beste Gaming router

De Nighthawk X4s beste gaming router en snelste dual-band router met 5GHz, en ook sportspelenspecifieke kwaliteit van dienstverlening die de gaming pakketten ‘intelligent’ kunnen prioriteren, waardoor het onze beste keuze is.

Als icing op de taart biedt Netgear ook een fatsoenlijke mobiele app, en ondersteunt MU-MIMO voor snellere draadloze overdrachten naar meerdere klanten.

De gebruikersinterface ziet er een beetje verouderd uit en zijn nalatenschap 80211.n de prestatie was traag, maar we denken dat de 5G-prestatie in elk geval belangrijker is, dus we zijn bereid om het een beetje te versnellen. Over het algemeen vinden we dat het de beste mix van snelheid en eigenschappen.

Andere Opties

 

Linksys WRTAC3200ACM

Beste Gaming router

De Linksys WRT3200ACM een van de beste gaming router. Het is een dual-band router die echt wilt dat u een open source firmware gebruikt, dus de WRT in zijn naam.

Uiteraard kunt u de open source firmware tegenwoordig op veel routers draaien, zodat de WRT 3200ACM niet zo uniek is, maar het is nog steeds een cool kenmerk voor power users.

Het was bijna onze toppick, maar werd door een razor dunne marge verloren aan de Netgear router, omdat het niet zo snel was in onze tests.

En ook om de nominale snelheid van de AC3200 te bereiken, heb je speciale hardware nodig, t nog beschikbaar. Het is nog steeds een zeer sterk pakket, hoewel met snelle 5G prestaties en geweldige software op zowel desktop als mobiel.

 

D-Link DIR-890L/R AC3200

De D-Link DIR-890L / R een van de beste gaming router. Het was een van de eerste routers om de mal echt te breken als het gaat om hoe een router moet kijken.

Het was ook een van de eerste drie-band AC routers, omdat het twee 5 GHz-netwerken uitzendt en een 2,4 GHz netwerk, waardoor het geschikt is voor omgevingen met 15 apparaten die verbonden zijn.

Hoewel het geen “wave 2” -apparaat is en daarom geen functies heeft, zoals MU-MIMO, is het nog steeds een geweldige router met fatsoenlijke prestaties, gepolijste software en het vermogen om apparaten op uw netwerk te prioriteren.

Asus RT-AC88U AC3100

Dit is Asus ‘dual-ba[nd router beste gaming router, en dankzij een beetje fancy technologie gebakken in de naam NitroQAM kan het 25 procent meer bandbreedte bieden dan andere AC1900 routers bij het gebruik van een compatibele adapter.

In onze tests leverde de 5GHz-band een fatsoenlijke doorvoer, maar het ging over de mid-pack onder de routers die we hebben getest.

Op de 2,4 GHz-band was het echter de snelste van alle routers met een brede marge. Het heeft ook de mogelijkheid om apparaten en types van verkeer te prioriteren en heeft extreem slanke software voor zowel desktop als mobiel, waardoor het een uitstekend en goed afgerond pakket is.

Plaats een reactie