Spread the love

Hier hebben we de beste gaming wireless headset gekozen op verschillende gebieden. Denk eraan dat bij het kopen van een goede wireless headset moet je vaak wat meer betalen dan een normale headset.

De beste gaming wireless headset

  • Steelseries Siberia 800
  • Corsair Void Wireless 7.1 – Gaming Headset
  • Turtle Beach ear Force Z300
  • Astro Gaming A50
  • Razer ManO’war Wireless

Steelseries Siberia 800

Beste wireless gaming headset - Steelseries siberia 800

De Siberia 840 is tot nu toe de beste gaming wireless headset die door veel gamers wordt gekozen tot hun keus voor wireless headset, de headset maakt gebruik van continue frequentie hoppend technologie om vertraging tussen uw spel en uw headset te voorkomen. De on-ear cup controllers maken snel en intuïtief aanpassingen. Met het stuurwiel kunt u het volume aanpassen en de meest gebruikte instellingen direct vanaf uw stoel navigeren.

Profielen, geluidsbronnen, levensduur van de batterij en het volume worden weergegeven met kristalheldere beelden. Het grote display maakt het gemakkelijk om te zien en te bedienen vanuit het comfort van uw bank. Controleer het geluidsniveau evenwicht tussen de actie in je spel en de communicatie van je team. Gewoon om het chat geluid op te zetten om uw vrienden over de explosies te horen. Of zet je vrienden af ​​als je je wilt richten op de actie.

De Siberia 840 levert uitzonderlijk geluiden en audio dat perfect is voor gaming, films, muziek en meer. Dompel je in ongelooflijke virtuele 7.1 surround sound en drie verschillende soorten Dolby technologieën.

Corsair Void Wireless 7.1 – Gaming Headset
Beste Wireless Gaming Headset - Corsair Void Wireless 7.1 Gaming headset

De Corsair Void wireless.

Voer de VOID-innovatieve familie van geavanceerde gaming headsets van Corsair in. Of u nu draadloos, USB, of stereo-aangedreven audio-toestel kiest, u bent altijd een stap voor uw vijanden. Corsair VOID-headsets hebben niet alleen een goed geluid, maar zijn comfortabel genoeg om op lange termijn voor lange gaming sessies te blijven. De ontwerpeigenschappen zijn lichtgewicht, omgekeerde oordbekers en andere leading edge tech. Corsair VOID headsets zijn de ultieme synthese van prestaties en comfort.

U krijgt 7.1 audio, met 0,0 kabels. Geniet van 2,4 GHz draadloze vrijheid van maximaal 40 meter van uw pc, en tot 16 uur ononderbroken gaming tussen kosten.

Druk jezelf uit met 16,8 miljoen kleurenopties om je versnelling en jouw individuele stijl aan te passen. LED’s in elke oorbeker hebben een volledig verstelbare kracht, patroon en kleur om alles van subtiel en vastgehouden, tot ooghoogte te geven. De CUE (Corsair Utility Engine) maakt dit alles en meer mogelijk. En met CUE Link kan je Corsair RGB-spelletjes alles in harmonie werken, of het nu gewoon jouw kleuren synchroniseert of golf- en rimpeleffecten selecteren die over je toetsenbord, muis en hoofdtelefoon strekken.

Turtle Beach Ear Force Stealth 450 Wireless 7.1

Turtle Beach Ear Force Stealth 450 Wireless 7.1 DTS Headphone: X Virtueel Surround Gaming Headset (PC & Mac)

Dit is een van de beste wireless gaming headset die er is met Dolby 7.1 surround-geluid, geluidsvoorkeuren voor spel en Bluetooth biedt. 

De Turtle Beach Ear Force Stealth 450 Wireless 7.1 headset is grotendeels vergelijkbaar wat betreft functies en prijzen, behalve voor PC en Mac. De headset is volledig draadloos, aansluitend op een USB-station met een grote schijf. Zolang u Windows 7 of hoger hebt en de juiste driver kunt downloaden, bieden de koptelefoons ondersteuning voor Dolby Surround 7.1 audio.

Ze hebben ook Bluetooth compatibiliteit, waardoor u verbinding kunt maken met twee draadloze apparaten en telefoongesprekken kunt maken terwijl u tegelijkertijd uw pc gebruikt. Met zo veel functionaliteit, zijn deze de draadloze koptelefoons die elke pc gamer zou moeten bezitten? En hebben ze wat nodig om het in onze beste gaming headsets roundup te maken?

Astro Gaming A50

Beste wireless gaming headset - Astro Gaming A50

De ASTRO A50 draadloze headset voor PS4, PC en Mac biedt top-of-the-line akoestiek, ergonomie en duurzaamheid die professionele gamers vragen. Ervaar legendarisch geluid en prestaties zonder het ongemak en de beperkingen die met draden komen.
Het alledaagse ASTRO-basisstation beschikt over een draadloze 5 GHz-zender die duidelijke spraakcommunicatie biedt, terwijl de headset paring eenvoudig wordt opgeladen. Vecht door lange, intense spelsessies in comfort met maximaal 15 uur levensduur van de batterij.
Hoor vijanden en voorwerpen uit alle hoeken met Dolby® Headphone 7.1 surround-geluid en optimaliseer chatniveau en spelgeluiden met de ingebouwde MixAmp ™ -technologie. De bijgeleverde ASTRO Command Center-software stelt voor- en livestreamers in staat om elke invoer- en uitvoerparameter van de A50 te configureren, precies voor het configureren ervan.
Voor nog meer flexibiliteit, biedt de optionele A50 Mod Kit gebruikers de mogelijkheid om synthetische lederen hoofdband en oor kussens toe te voegen voor betere geluidsregulatie en comfort. Extra basisstations worden apart verkocht, zodat gebruikers de PS4-headset op de Xbox One kunnen gebruiken. Voor VR-headsetgebruikers past de A50 perfect op de HTC Vive, Oculus of PS VR en levert u een indrukwekkende audio-ervaring.

Razer ManO’war Wireless

Beste gaming wireless headset - Razer ManO'war Wireless

Een van de beste gaming wireless headset is de “Man O ‘War” deze titel  is gegeven aan sterrenrace paarden, krachtige oorlogsschepen en zelfs dodelijke zee schepsels, die allemaal voor een ding bekend zijn: de competitie domineren. Misschien is het dus geen verrassing dat het ook de naam is van de nieuwste draadloze gaming headset van Razer, die verreweg een van de beste sets draadloze blikjes is die ik heb gebruikt.

De ManO’War biedt stellar draadloze prestaties op PC en PS4, compleet met virtuele 7.1 surround sound op de voormalige en rijke stereo op de laatste. Het is ongelooflijk gezellig en de companion app biedt tal van manieren om zowel de geluidsuitvoer als de LED-verlichting aan te passen. Het ManO’War’s gebrek aan analoge kabel voor mobiele apparaten en andere consoles zorgt ervoor dat het op de top van de verpakking zit, maar het is gemakkelijk een van de best presterende draadloze headsets in zijn prijsklasse.

Naast de Siberia 800 wordt de Razer ManO’war wireless headset ook veel gekozen door gamers die graag draadloos willen gamen.

 

Dit waren de beste gaming wireless headset die er tot nu toen zijn. Voor meer informatie over gaming en computer accessoires bekijk onze blog of deze webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *