Spread the love

Beste goedkope gaming muis

Ben jij opzoek naar de beste goedkope gaming muis om je gaming sessies nog beter te maken. Tijdens deze artikel zal ik je helpen bij het vinden van de beste en goedkoopste gaming muizen die er nu zijn.

Deze gaming muizen zijn uitstekend en worden door vele nieuwe gamers gebruikt om beter te presteren tijdens het gamen. Deze muizen hebben goede functionaliteiten en kunnen zelfs vergelijk worden met hoge prijzen muizen.

1. De Optical USB Wired Professional

De Optical USB Wired Professional Gaming muis is een ontzettend mooi ontworpen muis. Deze muis beschikt over twee knoppen aan de zijkant zodat je makkelijk deze tijdens het gamen kan gebruiken voor meer flexibiliteit en vaardigheden.

Als je een muis wilt met een uitstekende design en die professioneel eruit ziet dan is deze de perfecte keus. De ergonomische vorm van de muis geeft gamers de meest comfortabele game-ervaring ooit! 10 programmeerbare knoppen, Take Control van je games: gebruik de software om programmeerbare functies toe te wijzen aan de Precision Aim-knop om deze vervolgens te gebruiken voor het uitvoeren van opdrachten zoals macro’s en sneltoetsen.

Een nieuw dodelijk wapen om je gokvijanden te raken waar het het meest pijn doet. Uitgerust met de Avago 3050-chip: stabiel en snel. Gebruikt de OMRON microschakelaar, kan tot 1 miljard keer worden gebruikt. Glaring LED-lichteffect: programmeerbare LED-lichteffecten, 3-mode licht: standaard, ademhaling en neon. Alle kleuren beschikbaar, koele avondverlichting met blauw, groen, rood, paars, etc. LED-licht kan worden uitgeschakeld.

Easy to install, Plug and play

LED (Verlichting)

voelt goed

Voor meer opties heb je software nodig

Geeek Optical high speed wired gaming mouse USB

2. Optical High speed Wired Gaming muis

Echt een van de beste goedkope game muis die er is naast de muis hieronder is de Optical High speed wired gaming muis. De Optical High speed wired gaming muis is een van de beste goedkope gaming muis doordat het een ontzettend comfortabele design heeft. Als je op deze afbeelding kunt zien heeft deze muis twee plekken waar je je vingers kan leggen. Dit komt ontzettend goed van pas als je lange sessies gaat gamen en je vingers niet naast elkaar plakken.

Daarnaast heb je een knop onderaan je scroll wiel waarmee je de DPI van de muis kan instellen en ook bij je duim twee knoppen die je kan gebruiken om in games extra vaardigheden te zetten waardoor je dit niet meer met je toetsenbord hoeft te doen.

Grote muis

Goedkoop

DPI knop

Doordat het groot is, is het moeilijk te gebruiken voor mensen met kleine handen.

Geeek Optical wired gaming mouse USB

3. Optical Wired gaming muis 

De Optical wired gaming muis is de beste goedkope gaming muis die door vele wordt gekozen door de coole design en door dat het niet zo groot is als de muis hierboven.

De muist komt met twee knoppen aan de zijkant zoals de andere muizen hierboven. Deze knoppen kan je zeker gebruiken in alle games die je speelt om je vaardigheden die je veel gebruikt hier toe te passen. Waardoor je niet meer deze via de toetsenbord hooeft te doen maar via de muis. De muis beschikt over LED verlichting en heeft ook een knop om je DPI te veranderen in games. Er is niet veel te vertellen over deze muis want het is makkelijk te gebruiken en ziet er eenvoudig uit.

 

Voor meer goedkope muizen of andere gadgets over computers bekijk deze webwinkel waar ze goedkope computer spullen verkopen.

2 thoughts on “Beste goedkope gaming muis

  1. Zeker de goedkoopste muizen Die er nu zijn. Zelfs zijn er meerdere te vinden maar deze zijn zeker op de top. Zelf had ik de Optical Wired gaming muis en deze had me heel erg goed geholpen toen ik mijn eerste computer had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *