Beste logitech game muis | Top 5 muizen

Voor de echte logitech gamers hebben we de beste logitech game muis. Tijdens deze artikel zullen we de top 5 logitech game muizen bespreken en laten zien hoe goed deze zijn voor u gaming setup.

Deze gaming muizen zijn gekozen aan de hand van de aantal reviews die ze hebben gekregen en de functionaliteit.

Daarnaast keken we ook naar de prijs van deze logitech game muizen en de kwaliteit om zeker te zijn dat we de beste producten aan u kunnen laten zien.

1 Logitech G403 Prodigy

Logitech G403 Prodigy - Gaming Muis

De Logitech game muis G403 is een uitstekende gaming muis die zeer eenvoudig is en beschikt over alles wat je nodig hebt om te gamen.

Deze Logitech game muis is ontworpen voor elke game en elke gamer. Dit geeft aan dat je dit muis kan gebruiken in elke game genre.

Deze lichtgewichte gaming muis levert de beste gaming prestaties dankzij zijn ergonomische vorm. Ook is de muis led aanpasbaar waaruit je 16.8 miljoen kleuren kunt kiezen.

De logitech game muis g403 is 8x sneller dan een standaard muis. Dit betekent dat wanneer je de muis beweegt of ermee klikt, deze 8x sneller gaat dan normaal.  

2 Logitech G203 Prodigy

Logitech G203 Prodigy - Gaming Muis

De Logitech game muis G203 Prodigy is een eenvoudige Logitech game muis die zeer goedkoop is en beschikt over de basiselementen voor gamen.

De Logitech G203 Prodigy is ontworpen rond een gloednieuwe 6000 dpi sensor die zeker je goed zal helpen bij je gamen sessies en bewustzijn in games.

Je kunt ook zelf beslissen welke kleur je op deze muis wilt en je kunt kiezen tussen 16.8 miljoen kleuren.

Tenslotte beschikt deze muis over programmeerbare knoppen die je zeker zullen boosten naar de top of je eigen skills. Deze kun je gebruiken voor snelle vaardigheden in games of items.

Muis kenmerken:

  • 8x sneller dan een standaard muis
  • Accurate optische sensor van 6000 dpi
  • Aanpasbare RGB-verlichting met 16.8 miljoen kleuren
  • Geavanceerde springveren voor knoppen op linker / rechter knoppen 6 aanpasbare knoppen

3 Logitech G900 Chaos Spectrum

Logitech G900 Chaos Spectrum - Bedrade / Draadloze Professionele Gaming Muis - Pc

De Logitech G900 chaos spectrum is de beste logitech game muis die draadloos is. Deze professionele gaming muis heeft over 20 reviews en scoort een 5/5.

Deze logitech game muis beschikt over een PMW3366-sensor die interpreteert elke handbeweging met superieure tracking precisie en consistente reactietijden bij elke snelheid.

Deze game muis is zo goed dat zelfs Esports professionals vertrouwen op de G900 chaos spectrum. Deze game muis is vrijwel vertraging vrij met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde.

De flexibele symmetrische ontwerp zorgt ervoor dat je elke grip bij deze muis kan uitvoeren zodat elke gamer dit gaming muis kan gebruiken.

4 Logitech G703 Lightspeed

Logitech G703 Lightspeed - Draadloze Gamingmuis - Pc

De Logitech G703 lightspeed is een van de beste logitech game muis draadloos die ontworpen is voor snelheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Het heeft een rapportagesnelheid van 1 ms (zowel met als zonder draad) is de G703 tot 8 keer sneller dan een standaard muis.

Elke beweging of klik is er vrijwel onmiddellijk een reactie waardoor je ontzettend snel bent tijdens het gamen.

Met deze muis kun je je eigen gewicht instellen  waardoor je de muis nooit te zwaar of te ligt zal vinden. Je kunt de DPI instellen zoals je deze het best vindt en je kunt ook de 6 programmeerbare knoppen gebruiken om zelfs beter te kunnen presteren tijdens het gamen.

De sensor van deze muis is de PMW3366 en deze wordt wereldwijd gebruikt door eSports-professionals doordat ze super geavanceerd zijn.

5 Logitech G502 Proteus Spectrum

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Gaming Muis - PC

Als de Beste Logitech muis voor Rondom Gaming is de Logitech G502 Proteus Spectrum. Deze muis heeft een comfortabele vorm met gekleurde grip. Daarnaast heeft deze muis ook 11 grote programmeerbare knoppen in een handige lay-out.

Deze Beste Logitech gaming muis heeft een geweldige gevoel en stellaire prestatie en is de beste algemene gaming muis op de markt vandaag.

Deze beste Logitech muis voor gamen is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO of ergens tussen in met balans. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrollwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

Goedkoopste Logitech game muis

De goedkoopste beste logitech game muis is de Logitech G300s. Deze muis kun je gebruiken voor zowel linker hand als rechter hand.

Logitech G300s - Gaming Muis - Pc

Dankzij de extra knoppen die het heeft maken het een van de beste muizen die je kunt hebben om te gamen omdat je hier zelfs vaardigheden in games kan toepassen.

De dpi van deze muis zijn van 240-2500 en hier kun je altijd eenvoudig schakelen voor als je snelle dpi wilt of lage dpi.

De muis heeft ook een ingebouwde geheugen waardoor je je instellingen altijd in de muis kunt opslaan en deze ook op andere computers kunt gaan gebruiken.

Deze muis raad is zeker aan voor als je een goedkope logitech game muis wilt hebben.

Logitech top merk voor gamers

Logitech is een van de top merk voor gamers. Logitech beschikt over de beste muizen die gamers kunnen vragen.

Deze gaming muizen worden zelfs door professionals gebruikt omdat ze zo goed zijn ontwikkeld dat ze zeker het geld waard zijn.

Waarom Logitech game muis

Als je opzoekt bent naar de beste gaming muizen dan is Logitech je beste keus. Logitech ontwikkeld een van de beste gaming muizen die er zijn.

Het zijn zo goede muizen dat ze ook door professionals worden gebruikt om heel goed te kunnen presteren in games.

De toetsenborden van Logitech zijn niet allemaal goed voor gamen behalve een aantal. Maar wanneer het komt op gaming muizen zijn ze een van de beste.

Over Logitech

Logitech G denkt aan elk detail om je winnende gaming apparaten te bieden: muizen, toetsenborden, headsets en controllers. Ondersteund door speciale software, zodat jij verschillende profielen kunt instellen en aanpassen naar jouw wensen.De drijfveren van Logitech G zijn een passie voor gaming, toewijding aan de wetenschap en een onophoudelijk streven om te winnen. De artikelen bereiden gamers fysiek voor op de overwinning. Als de technologie nog niet bestaat, ontwerpt Logitech G deze gewoon zelf. In samenwerking met professionele gamers worden artikelen keer op keer getest, zodat geen enkel detail wordt overgeslagen.Het verschil tussen winnen en verliezen wordt in games tegenwoordig niet meer gemeten in meters of seconden, maar in micrometers en milliseconden. Logitech G is een passie. Winnen is het streven. En wetenschap is de methode.

Plaats een reactie