Beste Logitech muis | PC-Accessoires

De Beste Logitech muis op verschillende gebieden.

Tijdens deze artikel zullen u precies laten zien welke Logitech muizen de beste zijn. Deze muizen worden door vele gebruikt dankzij de functionaliteit de ze beschikken. Neem gerust een kijkje naar elke muis en bekijk waarvoor je ze precies het beste kan gebruiken.

 

Logitech G502 Proteus Spectrum

Beste Logitech muis - Logitech-G502 Beste alom gaming muis 2017.

[usr 5] [maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/logitech-g502-proteus-spectrum/” text=”€ 60.99,-” ]

Als de Beste Logitech muis voor Rondom Gaming is de Logitech G502 Proteus Spectrum. Deze muis heeft een comfortabele vorm met gekleurde grip. Daarnaast heeft deze muis ook 11 grote programmeerbare knoppen in een handige lay-out.

Deze Beste Logitech gaming muis heeft een geweldige gevoel en stellaire prestatie en is de beste algemene gaming muis op de markt vandaag.

Deze beste Logitech muis voor gamen is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO of ergens tussen in met balans. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrolwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

De Logitech Gaming Software kan namelijk ook uw computer scannen voor games en creëer daarmee automatisch profielen om ze aan te passen en de verlichting van de muis aan te passen met volledige RGB-achtergrondverlichting. Deze muis heeft een zeer goed prijs die pas bij de rating die het krijgt.

 

Logitech MX Master Draadloze muis

Beste Logitech muis - Beste muis voor laptop - de Logitech MX master

[usr 5] [maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/logitech-mx-master/” text=”€ 109,-” ]

Wil je een laptop muis van kwaliteit en ontworpen is om bijna alles ermee te doen, Dan is de Logitech MX Master de juiste keus en is ook de beste Logitech muis voor u kantoor.

Dankzij de Easy Switch-technologie koppel je tot 3 apparaten en schakel je gemakkelijk tussen deze apparaten met één druk op een knop. Dit maakt het een van de beste muizen voor als je op verschillende apparaten moet werken.

Gemaakt om intensieve gebruikers het ultieme comfort en uiterste controle en precisie te bieden.
Ook Beschikt deze muis over een scrolwiel die sneller en gemakkelijk door lange documenten of webpagina’s kan scrollen.

Het opladen van de muis is heel eenvoudig u sluit hem aan u computer met een micro-usb oplader en na dat het volledig is kan hij tot 40 dagen duren.

Daarnaast beschikt deze muis over een laser tracking waardoor je vrijwel overal zonder problemen kan gebruiken, zelfs op glas en hoogglanzende oppervlakken.

 

Logitech M570 Draadloze trackball muis

Afbeeldingsresultaat voor Logitech M570

[usr 5] [maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/logitech-m570/” text=”€ 72.99,-” ]

De Logitech M570 de Beste Logitech muis draadloze met trackball die er nu is en het meest wordt gekocht.

Uw trackball blijft altijd op zijn plaats, zodat u uw arm niet hoeft te bewegen om de cursor te bewegen. De geronde vorm ondersteunt uw hand, zodat u de hele dag comfortabel kunt werken.

Te weinig ruimte? Geen probleem. Aangezien de trackball op zijn plaats blijft, is hij bij uitstek geschikt voor kleine werkruimten en volle bureaus.

Profiteer van het gemak en de vrijheid van draadloos met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen.

 

Logitech M235 Draadloze muis

Logitech M235 Draadloze muis

[usr 4.8] [maxbutton id=”1″ url=”https://pc-accessoires.nl/product/logitech-m235/” text=”€ 27.99,-” ]

De Logitech M235 Draadloze Muis een van de Beste Logitech muis voor laptop voor lage prijs is een comfortabele, betrouwbare muis die soepel beweegt. Je krijgt de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen. Stop de muis gewoon in een tas wanneer je deze mee wilt nemen.

 

Plaats een reactie