Wat is de beste mmo muis

Wat is de beste mmo muis – De Razer naga chroma

De beste mmo muis is de Razer naga chroma die je zullen helpen bij je mmo games gevechten en meer. De Razer Naga Chroma gekozen Als de Beste MMO Gaming Muis 2018. Wanneer u MMO-spelletjes zoals World of Warcraft speelt, heeft u het beste gaming muis 2018 nodig om het beste uit u games te halen. Vaak heeft u een rij van vaardigheden die over uw gehele monitor uitstrekken die u direct meteen moet openen.

voorkant Naga Chroma - beste mmo muis

U kunt de cijfertoetsen op uw toetsenbord gebruiken, maar u kunt ze ook van een Razer Naga Epic Chroma gebruiken waar het heel handiger is. Deze muis heeft 12 genummerde knoppen aan de zijkant die u met uw duim kunt raken, waardoor uw vingers vrij zijn om uw avatar en camera te bedienen. De Naga Chroma functioneert perfect in elke mmo game, en laat u uw eigen kleurenschema kiezen. 

Ook heeft de muis twee extra knoppen waarmee je de DPI van de muis kan veranderen voor elke verschillende game. Ook heeft de scroll wheel een tilt-klik dat naar links en rechts gaan voor meer functionaliteit tijdens games.

Deze mmo muis heeft ook een in-game mmo configurator dat wanneer je in game bent krijg je een overlay dat je kan zien precies welke vaardigheden op welke knop zijn ingesteld.

Daarnaast werkt deze mmo muis met een perfecte muismat van razer. De Razer firefly cloth edition is een perfecte muismat met RGB verlichten voor ultiem gaming plezier.

 

Plaats een reactie