Razer gaming muis

Ben jij op zoek naar een Razer gaming muis. Tijdens deze artikel zullen we onze top 10 Razer gaming muizen bespreken.

Deze Razer game muizen worden door vele gekozen omdat ze ontzettend goed zijn voor verschillende als specifieke games.

Ben jij een gamer die maar een type game speelt of vindt je het leuk of veel verschillende games te spelen zoals FPS, MOBA en MMO games.

De razer gaming muizen de we hier zullen bespreken zullen perfect zijn voor elke gamer die er maar is. Blijf doorlezen en vind het soort muis die bij jou het beste past.

De Top 10 Razer gaming muizen

Hier zullen we de top 10 Razer gaming muizen. Deze muizen kunnen gebruikt worden voor elke game.

1 – Razer DeathAdder Elite

Razer game muis - DeathAdder Elite

De Razer Deathadder elite is een Razer gaming muis met een optische gaming sensor met 16.000 DPI.

De Razer gaming muis beschikt over een tracking van maar liefst 450 inches per seconde. Dat maakt de Razer DeathAdder Elite beschikt over de snelste sensor ter wereld.

De Razer DeathAdder elite beschikt over Razer mechanical omron switches die zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken zijn.

2 – Razer Mamba Tournament Edition

Razer game muis De Razer Mamba Tournament Edition

De Razer Mamba Tournament Edition is een bedrade Razer gaming muis die gebruikt kan worden voor elke game die er is.

Deze razer muis is geschikt voor rechtshandige gamers en heeft een 5G laser sensor met 16.000 DPI waardoor je altijd de keuze hebt om je dpi te kiezen zonder enige limit.

De ultrapolling van deze mouse is 1.000 Ghz en heeft een reactietijd van 1 ms.

De muis beschikt ook over LED verlichting die je zelf ook kunt aanpassen en kiezen uit 16,8 miljoen kleurenopties.

Verder heeft de muis 9 afzonderlijke programmeerbare knoppen met kantel-klik scrollwiel. Deze programmeerbare knoppen kun je zelf programmeren met de Razer Synapse software.

Voor alles functionaliteit van deze muis moet je gebruik maken van de Razer Synapse software. Hierin krijg je de mogelijkheid om alles in te stellen zoals je wilt.

De afmeting van deze Razer muis is 128, 70, 42,5 (LxBxH) en de gewicht is 133 g.

3 – Razer Basilisk Chroma

Razer gaming muis - Razer Basilisk Chroma

De Razer Basilisk chroma is een bedrade Razer muis die zeer goed is voor gamers die graag optimaal willen gamen.

De Razer Basilisk chroma is ontworpen voor rechtshandige gamers en beschikt over een 5G optische sensor met 16.000 DPI  die zeer goed is voor FPS games en precisie.

De muis beschikt over 8 onafhankelijk programmeerbare hyper response knoppen. deze zullen je zeker helpen in elke game die je maar speelt zodat je altijd boven je tegenstanders zit.

De muis beschikt ook over verlichting waaruit je zelf uit 16,8 miljoen kleuren kunt kiezen om de muis te laten verlichten.

Verder heeft de muis 1000 Hz Ultrapolling, 450 IPS en een versnelling van 50 G. Deze zullen je helpen om zeker een uitstekende gamer te worden.

4 – Razer Abyssus V2

Razer game mouse - Razer Abyssus V2

De Razer Abyssus V2 is een goedkope razer game muis die ontzettend comfortabel is. Deze razer gaming muis is ontworpen met de belangrijkste eigenschappen voor toernooi niveau gaming.

Deze bedrade gaming muis beschikt over een optische sensor die 5000 dpi beschikt voor hoge precisie.

De muis heeft ingebouwde rubberen zijgrepen die zeer geoptimaliseerd zijn voor lift-off en swiping gameplay.

De Razer game mouse beschikt over DPI cycling knop, 3 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, 1000  Hz Ultrapolling en 100 IPS.

De 4 onafhankelijk programmeerbare hype response knoppen die je zelf kunt aanpassen voor maximale game plezier in je favoriete games zonder dat je veel je toetsenbord hoeft te gebruiken. Je kunt gemakkelijk gebruik maken van de muis om vaardigheden uit te voeren.

De afmeting van de muis is 117 mm, 64 mm, 38 mm (LxBxH) en heeft een gewicht van 80G.  

5 – Razer Naga Trinity

Razer ultieme game muis Razer Naga Trinity

De Razer game muis Naga trinity en de ultieme Razer game muis. Deze Razer gaming muis komt met verschillende zijkanten die je kunt gebruiken voor verschillende games.

Zeker de ultieme razer game muis omdat je deze extra zijkanten voor elke game genre kunt gebruiken. Dit is ontzettend handig voor gamers die graag van alles willen spelen en meer mogelijkheid willen dan alleen een aantal knoppen.

De DPI van deze razer game muis is 16,000 DPI en beschikt over een optische sensor van 5G. Met 19 programmeerbare toetsen kun je zeker elke game spelen die je maar wilt en ook vaardigheden en wapens aan deze knoppen toepassen.

6 – Razer Lancehead chroma

Razer's muis - Razer Lancehead chroma

De Razer lancehead chroma is een razer gaming muis die beschikt over een 5G laser sensor en 16.000 DPI. Waardoor je zelf op elke moment de DPI van je muis kan veranderen zonder enige limit.

De muis heeft een IPS tot 210 en heeft een versnelling van 50 g. De muis beschikt over veel andere extra punten die je zeker zullen helpen bij het gamen. Om deze te bekijken klik op de naam.

Deze Razer game muis heeft een ultrapolling van 1000 Hz en een dongle van 2.4 Ghz. De afmeting is ongeveer 117 mm, 71 mm, 38 mm (LxBxH) en weeg ongeveer 111 g.

7 – Razer Ouroboros

Razer mechanische muis - Razer Ouroboros

De Razer Ouroboros is een coole Razer gaming muis die zowel voor links als rechtshandig is bedoeld.

De muis Beschikt over extra programmeerbare knoppen die je makkelijk kan gebruiken in games. Deze knoppen kan je makkelijk bereiken met je duim of pink.

De muis beschikt over een 8200 Dpi met een 4GB laser sensor die het beste van een optische en een lasersensor moet combineren.

De muis zelf beschikt over 11 knoppen en is in lengte verstelbaar (116 tot 136 mm) en kan aangepast worden door middel van meegeleverde covers. Zeker handig voor gamers die meer grip willen.

8 – Razer Naga Hex V2

Razer game muis de Razer Naga Hex V2

De Razer Naga Hex V2 is een nauwkeurige muis die gebruik maakt van de nieuwste True 16.000 DPI 5G laser sensor van Razer en heeft een levensduur van 10 miljoen klikken, samen met een gevlochten kabel voor de lange levensduur.

Laatste gedachten: Dit is een mooie muis voor het geld en waarschijnlijk mijn favoriete samen met de G602 als het gaat om MOBA-stijl spellen.

Specificaties:

 • 7-knoppen duim vlak
 • 14 MOBA -geoptimaliseerde en programmeerbare knoppen
 • Rubberen duimgreep
 • 16.000 DPI 5G laser sensor
 • Tilt-click scroll wheel
 • Razer Chroma verlichting met keuze uit 16.8 miljoen verschillende kleuren
 • Kleur Synchronisatie tussen apparaten
 • Meer dan 210 inches per seconde / 50 g acceleratie
 • 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms reactietijd
 • Voorzien van Razer Synapse
 • Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
 • Samengevlochten fiber usb-kabel van 2.1 meter
 • Afmetingen (ca.) : 119 (Lengte) x 75 (Breedte) x 43 mm (Hoogte)
 • Gewicht (ca.): 135 g met kabel

 

9 – Razer Diamondback

Razer gaming muis Razer Diamondback

De Razer Diamondback is een bedrade razer game muis die ontworpen is om in elke game het beste te presteren.

Deze gaming muis kan zowel door links als rechtshandige gamers gebruikt worden. De muis beschikt over een 5G laser sensor die beschikt over 16.000 DPI.

De muis heeft Tot 210 Inches per seconden en een acceleratie van 50g. Dit is uitstekend omdat de precisie van de muis zeer goed is.

Bij het maken van deze razer game muis hebben ze langdurig onderzoek gedaan naar de technologie, ontelbare ontwerp aanpassingen, en talloze grondige testsessies in samenwerking met eSports atleten.

De ultrapolling is 1000 Hz en heeft aanpasbare chroma verlichting. Je kan ook kleur synchronisatie toepassen als je andere Razer producten beschikt.

De muis beschikt over 7 programmeerbare hyper response knoppen. Deze kun je zeker gebruiken als je extra knoppen nodig hebt in games. Dit is heel handig voor als je je toetsenbord minder wilt gebruiken.

10 – Razer Taipan

De Razer Taipan coole Razer gamemuis

De Razer Taipan is een gaming muis die goed werkt voor pc en mac. Deze bedrade gaming muis kan zowel gebruikt worden door rechtshandige en linkshandige gamers.

De Razer taipan beschikt over een 4G Dual sensor System met 8200 DPI. De muis beschikt ook over 9 programmeerbare hyper response toetsen die je zelf kunt instellen met de Razer Synapse.

Over Razer

I am a beginner in gaming. I really appreciate if you would like to donate. The money i get will be to increase the time i stream and for food.

I would be really thankful if you donate. I would like to thank you for your donation or considering donating to my twitch. And have a nice day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *