Ben jij op zoek naar een Razer gaming muis. Tijdens deze artikel zullen we onze top 10 Razer gaming muizen bespreken.

Deze Razer game muizen worden door vele gekozen omdat ze ontzettend goed zijn voor verschillende game genres.

Top 10 beste Razer gaming muizen:

 1. Razer DeathAdder
 2. Razer Mamba
 3. Razer Basilisk V3
 4. Razer Abyssus V2
 5. Razer Naga Trinity
 6. Razer Lancehead Chroma
 7. Razer Viper
 8. Razer Naga Pro
 9. Razer Pro Click
 10. Razer Orochi

Ben jij een gamer die maar een type game speelt of vindt je het leuk of veel verschillende games te spelen zoals FPS, MOBA, MMO en RTS games.

De Razer gaming muizen de we hier zullen bespreken zullen perfect zijn voor elke gamer die er maar is. Blijf doorlezen en vind het soort muis die bij jou het beste past.

De Top 10 Razer gaming muizen

Hier zullen we de top 10 Razer gaming muizen. Deze muizen kunnen gebruikt worden voor elke game maar zijn gespecialiseerd en genres.

1 – Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite - Beste Razer muis voor FPS gamers
Razer DeathAdder Elite – Beste Razer muis voor FPS gamers

De Razer Deathadder elite is een Razer gaming muis met een optische gaming sensor met 16.000 DPI.

De Razer gaming muis beschikt over een tracking van maar liefst 450 inches per seconde. Dat maakt de Razer DeathAdder Elite beschikt over de snelste sensor ter wereld.

De Razer DeathAdder elite beschikt over Razer mechanical omron switches die zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken zijn.

Deze razer gaming muis is heel handig voor FPS games door de design en zijknoppen. De muis is best wel groot en is handiger voor mensen met grote handen.

2 – Razer Mamba Tournament Edition

Razer mamba Tournament Edition - Kleurvolle FPS gaming muis
Razer mamba Tournament Edition – Kleurvolle FPS gaming muis

De Razer Mamba Tournament Edition is een bedrade Razer gaming muis die gebruikt kan worden voor elke game die er is.

Deze razer muis is geschikt voor rechtshandige gamers en heeft een 5G laser sensor met 16.000 DPI waardoor je altijd de keuze hebt om je dpi te kiezen zonder enige limit.

De ultrapolling van deze mouse is 1.000 Ghz en heeft een reactietijd van 1 ms.

De muis beschikt ook over LED verlichting die je zelf ook kunt aanpassen en kiezen uit 16,8 miljoen kleurenopties.

Verder heeft de muis 9 afzonderlijke programmeerbare knoppen met kantel-klik scrollwiel. Deze programmeerbare knoppen kun je zelf programmeren met de Razer Synapse software.

Voor alles functionaliteit van deze muis moet je gebruik maken van de Razer Synapse software. Hierin krijg je de mogelijkheid om alles in te stellen zoals je wilt.

De afmeting van deze Razer muis is 128, 70, 42,5 (LxBxH) en de gewicht is 133 g. Het is best wel een upgrade van de oudere Deathadder en heeft ook een ergonomische vorm.

Het is een ideale muis voor FPS gamers die meer knoppen willen. De scrolwiel beschikt over 2 extra knoppen en de zijkant van de muis ook.

3 – Razer Basilisk V3

Razer Basilisk Chroma - Gaming muis voor FPS, RTS en MOBA Games
Razer Basilisk Chroma – Gaming muis voor FPS, RTS en MOBA Games

De Razer Basilisk chroma is een bedrade Razer muis die zeer goed is voor gamers die graag optimaal willen gamen.

De Razer Basilisk chroma is ontworpen voor rechtshandige gamers en beschikt over een 5G optische sensor met 16.000 DPI  die zeer goed is voor FPS, RTS, MOBA games en precisie.

De muis beschikt over 8 onafhankelijk programmeerbare hyper response knoppen. deze zullen je zeker helpen in elke game die je maar speelt zodat je altijd boven je tegenstanders zit.

De muis beschikt ook over verlichting waaruit je zelf uit 16,8 miljoen kleuren kunt kiezen om de muis te laten verlichten.

Verder heeft de muis 1000 Hz Ultrapolling, 450 IPS en een versnelling van 50 G. Deze zullen je helpen om zeker een uitstekende gamer te worden.

4 – Razer Abyssus V2

Razer game mouse - Razer Abyssus V2

De Razer Abyssus V2 is een goedkope razer game muis die ontzettend comfortabel is. Deze razer gaming muis is ontworpen met de belangrijkste eigenschappen voor toernooi niveau gaming.

Deze bedrade gaming muis beschikt over een optische sensor die 5000 dpi beschikt voor hoge precisie.

De muis heeft ingebouwde rubberen zijgrepen die zeer geoptimaliseerd zijn voor lift-off en swiping gameplay.

De Razer game mouse beschikt over DPI cycling knop, 3 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, 1000  Hz Ultrapolling en 100 IPS.

De 4 onafhankelijk programmeerbare hype response knoppen die je zelf kunt aanpassen voor maximale game plezier in je favoriete games zonder dat je veel je toetsenbord hoeft te gebruiken. Je kunt gemakkelijk gebruik maken van de muis om vaardigheden uit te voeren.

De afmeting van de muis is 117 mm, 64 mm, 38 mm (LxBxH) en heeft een gewicht van 80G.  

5 – Razer Naga Trinity

Razer Naga Trinity - Beste Razer muis voor MMO gaming met veel knoppen
Razer Naga Trinity – Beste Razer muis voor MMO gaming met veel knoppen

De Razer game muis Naga trinity en de ultieme Razer game muis. Deze Razer gaming muis komt met verschillende zijkanten die je kunt gebruiken voor verschillende games.

Zeker de ultieme razer game muis omdat je deze extra zijkanten voor elke game genre kunt gebruiken. Dit is ontzettend handig voor gamers die graag van alles willen spelen en meer mogelijkheid willen dan alleen een aantal knoppen.

De DPI van deze razer game muis is 16,000 DPI en beschikt over een optische sensor van 5G. Met 19 programmeerbare toetsen kun je zeker elke game spelen die je maar wilt en ook vaardigheden en wapens aan deze knoppen toepassen.

Het is de ideale gaming muis voor MMO gamers die veel knoppen nodig hebben voor vaardigheden. De muis kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere games maar kan lastig zijn voor FPS games door de zijknoppen.

6 – Razer Lancehead chroma

Razer's draadloze gaming muis voor FPS gamers
Razer’s draadloze gaming muis voor FPS gamers

De Razer lancehead chroma is een razer gaming muis die beschikt over een 5G laser sensor en 16.000 DPI. Waardoor je zelf op elke moment de DPI van je muis kan veranderen zonder enige limit.

De muis heeft een IPS tot 210 en heeft een versnelling van 50 g. De muis beschikt over veel andere extra punten die je zeker zullen helpen bij het gamen. Om deze te bekijken klik op de naam.

Deze Razer game muis heeft een ultrapolling van 1000 Hz en een dongle van 2.4 Ghz. De afmeting is ongeveer 117 mm, 71 mm, 38 mm (LxBxH) en weeg ongeveer 111 g.

Het is een uitstekende muis voor FPS gamers die niet een irritante kabel voor zich willen hebben. Het is draadloos, snel, klein en cool.

7 – Razer Viper

Razer Viper - Kleine razer gaming muis voor FPS gamers
Razer Viper – Kleine razer gaming muis voor FPS gamers

Voor gebruikers die een wat kleinere gaming muis willen van Razer is de Razer Viper een ideale keuze. De muis heeft een afmeting van 11.8 x 5.35 x 3.83 cm(lxbxh) waardoor het klein is vergeleken met andere modellen.

De muis beschikt over een 8500 Dpi met een 4GB laser sensor die het beste van een optische en een lasersensor moet combineren.

De muis beschikt over 2 knoppen die je kunt gebruiken in games en ook zelf kan programmeren. De muis is snel en heeft ook zijn eigen ingebouwde geheugen voor profiel opslag.

8 – Razer Naga Hex V2

De All Around Razer muis - Razer Naga Hex V2
De All Around Razer muis – Razer Naga Hex V2

De Razer Naga Hex V2 is een nauwkeurige muis die gebruik maakt van de nieuwste True 16.000 DPI 5G laser sensor van Razer en heeft een levensduur van 10 miljoen klikken, samen met een gevlochten kabel voor de lange levensduur.

Laatste gedachten: Dit is een mooie muis voor het geld en waarschijnlijk mijn favoriete samen met de G602 als het gaat om MOBA-stijl spellen.

De muis is heel elegant en heeft niet teveel knoppen die je irriteren. Je krijgt een plekje voor je duim en daarnaast zitten al je knoppen. Deze komen goed van past in games zoals Apex, CSGO en Dota 2.

Dingen zoals je gadgets, weapons switch en skills kunnen makkelijk op deze knoppen voor snelle gebruik. Ook is het heel handig voor games zoals World of Warcraft om je belangrijkste skills te kunnen gebruiken.

Specificaties:

 • 7-knoppen duim vlak
 • 14 MOBA -geoptimaliseerde en programmeerbare knoppen
 • Rubberen duimgreep
 • 16.000 DPI 5G laser sensor
 • Tilt-click scroll wheel
 • Razer Chroma verlichting met keuze uit 16.8 miljoen verschillende kleuren
 • Kleur Synchronisatie tussen apparaten
 • Meer dan 210 inches per seconde / 50 g acceleratie
 • 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms reactietijd
 • Voorzien van Razer Synapse
 • Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
 • Samengevlochten fiber usb-kabel van 2.1 meter
 • Afmetingen (ca.) : 119 (Lengte) x 75 (Breedte) x 43 mm (Hoogte)
 • Gewicht (ca.): 135 g met kabel

9 – Razer Pro Click

Professionele Razer muis - Pro Look voor onderweg en productiviteit
Professionele Razer muis – Pro Look voor onderweg en productiviteit

Als je juist een muis wilt die meer professioneel uitziet voor je dagelijkse leven dan is de Razer Pro Click een top keuze.

Dit is een draadloze Razer gaming muis met een Pro look voor onderweg en zakelijk gebruik. De muis is heel handig voor een gaming laptop aangezien de muis best wel klein is vergeleken met andere.

Deze muis komt in twee versies en dat is de normale en de klein versie. De klein versie is heel handig voor een laptop gebruiker en de normale versie is heel handig voor op kantoor.

De muis heeft een optische sensor met een DPI van 160000 die instelbaar is voor je games. De muis heeft programmeerbare knoppen en dat zijn er in totaal 8.

Het is een elegante muis voor werk, thuis en op kantoor. Zeker een aanrader voor gamers die ook een muis nodig hebben voor onderweg en voor op werk.

10 – Razer Orochi

Razer Orochi - Draadloze Mini Razer Gaming Muis
Razer Orochi – Draadloze Mini Razer Gaming Muis

De Razer Orochi is een andere alternatief voor een kleine Razer gaming muis. Deze is wat ronder en heeft een betere ergonomische design voor gamers.

De muis is heel comfortabel en komt ook met zijknoppen voor extra vrijheid in je gaming sessies. De muis is te verkrijgen in zwart en wit en het is heel handig in gebruik omdat het wireless is.

De muis heeft een optische sensor met een DPI van 18000 die instelbaar is. De muis heeft 2 programmeerbare knoppen die handig zijn voor je favoriete games.

Het is een lichte muis met een gewicht van 72 g. De verbinding is via bluetooth dus kijk goed uit als je desktop dit niet heeft want dan kan je deze misschien niet gebruiken.

Over Razer

Razer is een computer apparatuur bedrijf die heel bekend is bij gamers. Hun maken producten zoals laptops, muizen, toetsenborden, headsets, microfoons, stoelen, consoles, tassen en veel meer.

Razer streef om de beste kwaliteit mogelijk te brengen naar gamers door kwalitatieve producten te verkopen. Het is een heel grote bedrijf die gericht is op 2005.

Razer beschikt over uitstekende software die niet te zwaar is op je computer waardoor je niet steeds gaat laggen. Veel gebruikers kiezen ook daarom voor Razer.

Razer beschikt over Razer Synapse en Razer Cortex waarmee je punten kan verdienen door games te spelen. Je kan deze punten gebruiken om games, accessoires en spullen te kopen bij Razer.

Categorized in: