Een bureaustoel zonder wielen is heel handig voor stabiliteit. Deze stoelen zorgen ervoor dat je niet continue beweegt van je bureau zodat je ook beter kunt werken en niets steeds nar voren moet schuiven.

Zo wat zijn de beste bureaustoelen zonder wielen die je kunt kiezen en waarom. Hieronder zal ik deze stoelen bespreken en ook aangeven wat de voordelen ervan zijn.

De Beste bureaustoelen zonder wielen

  1. VidaXL Kantoorstoel draaibaar Roze
  2. Deltaco Gaming Stoel zonder wielen
  3. VidaXL kunstleer kantoorstoel
  4. VidaXL Kantoorstoel Stof
  5. Wobblez Ergonomische bureaustoel – Wiebelkruk

Deze stoelen zijn heel comfortabel, elegant en zeer ideaal voor op kantoor en zelfs thuis als je moet werken. De meeste stoelen zullen van VidaXL zijn en dit komt omdat zij zijn de enige die veel bureaustoelen verkopen zonder wielen.

Top 5 Bureaustoelen zonder wielen

1. VidaXL Kantoorstoel Draaibaar Bruin

Bureaustoel zonder wielen - in hoogte verstelbare stoel zonder wielen
Bureaustoel zonder wielen – in hoogte verstelbare stoel zonder wielen

Als eerst hebben we de VidaXL kantoorstoel draaibaar. Deze bureaustoel zonder wielen komt in veel verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen voor je kantoor of thuis.

De bureaustoel komt met rugleuning en is ook in hoogte te verstellen. Dit is handig om in de juiste zithouding te zitten tijdens je lange werkdagen.

De stoel is ook draaibaar en zo kun je makkelijk naar links en rechts draaien als je met iemand moet praten of iets moet doen.

De stoel komt in 9 verschillende kleuren en dat zijn bruin, blauw, creme, geel, grijs, groen, rood, roze en zwart. Geweldige en elegante kleuren die ideaal zijn voor kantoor en werk sfeer.

SpecificatiesVidaXL Kantoorstoel Draaibaar Bruin
MateriaalFluweel 100% polyester
Afmeting53 x 51,5 x 77-89 cm BxDxH
DraaibaarJa
Zithoogte50 cm

2. Deltaco Gaming Stoel Zonder Wielen

Deltaco Gaming Stoel Zonder Wielen
Deltaco Gaming Stoel Zonder Wielen

Als jij een gamer bent en je wilt een comfortabele bureaustoel zonder wielen dan is de Deltaco Gaming stoel een top keuze. Deze stoel komt zonder wielen waardoor je stabiel op je plek zit en ook kunt relaxen.

De stoel is heel ideaal voor console gamers omdat het niet in hoogte te verstellen is maar meer bedoeld is voor op afstand te gamen met een controller.

De stoel kan ook naar achteren gekanteld worden waardoor je zelfs nog comfortabeler zit en ook voetsteun krijgt van de stoel.

De stoel heeft een maximale gewicht belastbaarheid van 110 kg en het is van kunstleer gemaakt waardoor het heel comfortabel is om erop te gamen.

SpecificatiesDeltaco Gaming Stoel Zonder Wielen
MateriaalKunstleer
Afmeting90.5 x 63,5 x 54 cm (HxBxD)
DraaibaarNee
Zithoogte54 cm
Belastbaarheid110 kg

3. VidaXL kunstleer kantoorstoel

VidaXL Kunstleer kantoorstoel - Draaibaar en in hoogte te verstellen
VidaXL Kunstleer kantoorstoel – Draaibaar en in hoogte te verstellen

Een andere geweldige keuze voor een bureaustoel zonder wielen is de VidaXL Kunstleer kantoorstoel. Dit is weer een stoel van VidaXL en zeker een geweldige keuze voor kantoor of een wacht ruimte.

De stoel zit er heel elegant uit en is ook zeer comfortabel dankzij de materiaal waaruit het is gemaakt. Het is een ideale stoel voor wachtruimtes en kantoor dankzij de design en hoe elegant het eruit zit.

De rugleuning van de stoel is ook ergonomisch ontworpen waardoor je geen rug klachten krijgt met deze stoel. Verder dankzij de in hoogte verstelbare zitvlak kun je makkelijker de perfecte zithouding vinden.

SpecificatiesVidaXL Kunstleer kantoorstoel
MateriaalKunstleer 10% polyurethaan 40% PVC, 25% Polyester 25% katoen
Afmeting48 x 58 x (79 – 89) BxDxH
DraaibaarJa
Zithoogte50 – 54 cm

4. VidaXL kantoorstoel Stof

Kantoorstoel zonder wielen - VidaXL stoel met armleuning zonder wielen
Kantoorstoel zonder wielen – VidaXL stoel met armleuning zonder wielen

De VidaXL kantoorstoel zonder wielen en armleuning is een prima keuze ook. Deze is ook heel elegant en heeft een mooie design die heel ideaal is voor wachtruimtes en kantoor.

De stoel is in hoogte te verstellen en komt ook met armleuningen waardoor het heel handig is voor lange werk dagen.

De stoel heeft een zithoogte van 50 cm en deze stoel is ook in hoogte te verstellen. Dit is natuurlijk belangrijk voor je houding en zodat je ook de ideale zithoogte hebt voor je bureau.

De bureaustoel is ook draaibaar en dat is 360 graden. Heel belangrijk om andere dingen te kunnen doen en ook te draaien als je met iemand moet praten of telefoon moet opnemen.

Het is een van de beste bureaustoelen voor kantoor, werk en voor receptioniste die op een plek moeten zitten en steeds moeten draaien.

SpecificatiesVidaXL Kantoorstoel stof draaibaar
MateriaalStof
Afmeting88 x 52.5 cm
Draaibaar360 graden
Zithoogte50 cm

5. Wobblez Ergonomische Wiebelkruk

Wobblez Ergonomische Wiebelkruk - Tot 150 kg belastbaarheid - Ergonomische Kruk
Wobblez Ergonomische Wiebelkruk – Tot 150 kg belastbaarheid – Ergonomische Kruk

Als jij juist een sterke bovenlichaam wilt hebben en houden dan is een ergonomische kruk een goede keuze. Deze wiebelkruk zorgt ervoor dat je boven lichaam sterker wordt doordat je zelf je bovenlichaam stabiel moet houden.

De Wiebelkruk is heel handig in gebruik en het heeft veel goede reviews ontvangen door andere gebruikers. De kruk kan tot 150 kg belasten aan gewicht en het is daarom heel stevig en zal niet snel kapot gaan.

De wiebelkruk heeft een zithoogte van 55 cm tot 75 cm die je zelf kan aanpassen om goed te zitten bij je bureau. De wiebelkruk is draaibaar en heeft een gewicht van 10 kg. Het is een heel comfortabele kurk om je rugklachten te verminderen en je rug sterker te maken.

SpecificatiesWobblez Ergonomische wiebelkruk
MateriaalMetaal, Kunststof, Stof
Afmeting75 x 33 cm (HxBxD)
DraaibaarJa
Zithoogte55 cm tot 75 cm

Voordelen van een stoel zonder wielen

wielen op een bureaustoel zijn soms goed maar niet altijd. Als je op een positie wilt zitten en niet steeds per ongeluk wilt bewegen dan is een stoel zonder wielen een betere keuze.

Een andere reden waarom je een bureaustoel wilt zonder wielen is door krassen op de grond. Je wilt niet dat de wielen van een bureaustoel over je hele vloer gaan krassen.

Tenslotte is het als je hebt tapijt als vloerbedekking. Het is heel moeilijk om een stoel met wielen te gebruiken op deze vloer en daarom is een bureaustoel zonder wielen juist beter.

Categorized in: