De Corsair K63 review

Corsair k63 Review

Ik ga tijdens deze artikel mijn Corsair K63 Review geven. De Corsair K63 is een mooi uitziende toetsenbord en heeft een uitstekende design.

Niet alleen maar is de Design van deze toetsenbord ontzettend mooi, Ook de LED verlichting die het beschikt is super mooi. Je kan kiezen tussen drie verschillende kleuren die goed bij je gaming pc kunnen passen. Je kunt kiezen tussen rood, geel en blauw.

Het geluid die het maakt bij het typen is zeker het beste wat ik aan deze toetsenbord vind. De toetsenbord beschikt over mechanische toetsen die ontzettend goed voelen wanneer je gaat typen.

Dit is tot nu toe de beste toetsenbord voor een perfecte prijs die ik tot nu toe heb gezien. Zeker een aanrader. Ik geef zelf deze toetsenbord een 9.5 omdat het geen nummerpad beschikt.

Naast dat het geen nummerpad heeft is voor de rest dit toetsenbord uitstekende keus. Ook als je niet veel plek op je tafel hebt is dit een aanrader.

Hopelijk was dit Corsair K65 review een hulp voor u bij het kiezen van een Corsair mechanical keyboard.

Corsair K63 mechanical keyboard

De Corsair K63 is een compact gaming toetsenbord voorzien van Cherry MX Red switches, ideaal als je vaak onderweg bent door haar compacte desing.

Corsair mechanical keyboard met headset en muis

Keys to succes
De Corsair K63 beschikt over Gold Contact Cherry MX Red Switches om jouw de ultieme game-presaties te kunnen leveren en een competitieve strijd aan te kunnen gaan met je tegenstanders.

Corsair K63 Mechanical Keyboard

Red LED achtergondverlichting
De Corsair K63 beschikt over Red LED achtergondverlichting, deze verlichting zorgt voor een dynamische en virtuele game-ervaring.

Compact design
Het compacte design van de Corsair K63 maakt het gaming toetsenbord ideaal voor als je vaak onderweg bent. Verder zorgt het compacte design voor meer bewegingsvrijheid op je desk voor bijvoorbeeld je gaming muis.

Personaliseer de Corsair K63
Met de CUE-bediening is het mogelijk om het gaming toetsenbord naar jouw wensen aan te passen. Wijs macro’s toe aan iedere toets en creëer dynamische lichteffecten, zoals jij het graag wilt zien. Het zorgt voor een levendige en prettige game-ervaring.

100% anti-ghosting met full key rollover
De 100% anti-ghosting met full key rollover zorgt ten alle tijde voor de juiste registratie van je krachtige en ingewikkelde combo’s met een perfecte uitvoering. Je acties, hoe snel en ingewikkeld maar ook, worden ten alle tijde juist geregistreerd door de Corsair K63.

Windows Key Lock
De Corsair K63 beschikt over Windows Key Lock waarmee je ongestoord kunt beginnen aan je gaming-marathon, zonder enige onderbeking.

 

 

Plaats een reactie