Spread the love

Opzoek naar de beste gaming headset 2018?. Tijdens deze artikel zullen we het hebben over de beste gaming headset die er zijn.

Beste gaming headset 2018 lijst:

 

Deze gaming headsets zijn gesorteerd van de beste tot wat minder beste en ze zijn gebaseerd op reviews van gebruikers.

 

1. HyperX Cloud II Gun metal, 7.1 virtual surround, Headset

Cloud II Gun metal, 7.1 virtual surround, Headset

De HyperX Cloud II Gun metal (89,-) is een perfecte game headset die gebruikt kan worden op PC, Mac, PS4 en Xbox One. De kleur van deze headset is zwart-grijs en deze headset heeft een uitstekende design.

Deze headset beschikt over een nieuwe ontworpen kast voor geluidsbesturing op basus van een USB-geluidkaart die het geluid en de spraak versterkt voor optimale Hi-Fi Gaming ervaring, zodat je alles kunt horen wat je gemist hebt.

Niet alleen maar heeft deze headset uitstekend geluid maar ook beschikt het over 7.1 surround-geluid waardoor je alles om je heen goed kan horen. Dit komt goed van pas wanneer je FPS games speelt zoals Csgo, Battlefield en COD maar ook bij films.

De geluid van deze headset is stereo en surround. De microfoon is afneembaar en de frequentiebereik is van 50Hz tot 18kHz. Deze headset weeg 320 gram en bij aankoop via de link hierboven krijg je 24 maanden garantie.

Tijdens onze onderzoek kwamen we achter dat dit project veel plus punten heeft gekregen bij de reviews. Er waren er 10 dit 5 sterren gaven en 6 die 4 sterren gaven.

Plus punten van de reviews:

 • Prima
 • Een hele goeie. Ben er heel erg tevreden mee.
 • Zeer goed geluid en heel comfortabel

 

De enigste min punt die deze product heeft gekregen is:

 • De kabel heeft geen “braided cord”

 

2. Sennheiser PC 350 Special Edition, Headset

PC 350 Special Edition, Headset

De Sennheiser PC 350 Special Edition (89,-) is een headsets die bedoeld is voor pc gamers. Deze headset is geschikt voor mobiele spelers en computers. De kleur van deze headset is zwart en is ontzettend comfortabel.

Deze headset is speciaal ontworpen voor diverse doeleinden zoals gaming, draagbare muziekspelers, Hi-Fi en IP-telefonie. Door de gesloten ontwerp helpt te focussen bij het gamen je om je focus te verhogen.

Tijdens onze onderzoek van deze headset kwamen we uit dat deze headset alleen maar goede reviews heeft gekregen.

 • Prima
 • Een hele goeie. Ben er heel erg tevreden mee.
 • Zeer goed geluid en heel comfortabel

 

3. Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset

GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset

Als je opzoek bent naar een goedkopere headset met een ontzettend goede functionaliteit dan is de Trust GXT 340 (39,-) een uitstekende keus. Deze headset is alleen geschikt voor Pc gamers maar is  goedkoop en beschikt ook over surround sound 7.1 waardoor je in FPS (First Person Shooter) games de beste gaat worden. Deze headset is de beste keus voor als je een goedkope surround sound gaming headset wilt en daarom hoort het bij de beste gaming headset 2018.

Van alle reviews die we tegen kwamen hebben we hier de meest voorkomende gekozen.

 • De headset is stevig en ziet er best wel goed uit. De draad is lang (3m)
 • De heasset voldoen aan alles wat ik er van verwachte. Hij zit heerlijk en de geluid die er uit komt is behoorlijk wennen. Je hoort alles veel beter nu
 • Goede headset, goed instelbaar naar je hoofd, schelpen hebben kleine kantel mogelijkheid naast het uiteraard verstellen van de headband. Boom-mic geeft zeer helder spraak door, zonder teveel van de achtergrond mee te zenden

 

4. Tt eSPORTS SHOCK Gaming Headset

SHOCK Gaming Headset

De Tt eSPORTS SCHOCK (37,99) Gaming headset is een tweede keus voor als je een goedkope gaming headset wilt. Deze headset is geschikt voor pc gamers alleen en is een goede keus. Deze headset is een Stereo gaming headset met 40mm speakers.

De headset beschikt over enhanced bass performance en gold-plated 3.5mm audio pluggen waardoor je music en gaming perfect kan combineren.

De frequentie bereik van deze gaming headset is vna 20Hz tot 20kHz en heeft een impendatie van 32 ohm. Deze headset beschikt over grote oorschelpen en verstelbare hoofdband waardoor ze altijd comfortabel zitten tijdens lange game sessies.

De reviews die deze headset heeft gekregen zijn:

 • Perfecte headset om the gamen!
 • Het is een aanrader!
 • Geluidskwaliteit is perfect.
 • Het is ook goed dat de kabel wel lang is (3M).

5. Logitech G533 Draadloze Gaming Headset

G533 Draadloze Gaming Headset

De Logitech G533 (99,90) is een draadloze gaming headset die door vele wordt gebruikt door de functionaliteit. Deze headset biedt Pro-G audiodrivers en DTS headphone:X 7.1 surround sound-technologie.

Deze gaming headset beschikt over een extreem vermogen om de omgevingseffecten en positionele audio in de game precies zo weer te geven als de gamedesigners het bedoeld hebben.

beschikt over een bereik van 15 meter dankzij digitale geluidsoverdracht zonder kwaliteitsverlies. De headset heeft een batterijlevensduur van 15 uur. Voor de G533-headset zijn de nieuwste materialen en fabricagetechnieken gebruikt.

Daarnaast is het ontwerp duurzaam en licht voor urenlang draaggemak. De headset heeft een ruis onderdrukkende microfoon aan een opvouwbare, uitschuifbare arm. De volumedraaiknop en demp knop die gemakkelijk bereikbaar zijn. Gebruik de Logitech Gaming Software voor nauwkeurige afstelling van de audio en verdere aanpassing.

De reviews bij deze headset zijn ontzettend positief, hier hebben we een aantal geschreven:

 • Snelle verzending zoals gewent.
 • Ik heb de headset ongeveer 2-3 weken en ben er tot nu toe erg tevreden mee.
 • Je kan er lekker lang mee, noise cancelling en lekker surround sound
 • Zeer fijne headset. Hij weeg niet veel voor een (draadloze) headset en de accu duur is erg goed

Voor meer beste gaming headset 2018 kan je ze hier bekijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *