Vind hier de beste gaming muizen in 2019

Spread the love

De beste gaming muis in 2019. Tijdens deze artikel zullen we een aantal van de beste gaming muizen van 2019 bespreken en hoe goed deze gaming muizen zijn. 

De beste gaming muizen in 2019 vind je hier

De gaming muizen hebben geen volgorde en zijn allemaal goed in verschillende aspecten. Als je graag meer wilt weten over een van deze muizen kun je altijd op de link klikken. Hiermee ga je naar een webshop waar je de muis kunt bekijken. 

Logitech G502

Logitech g502 - een van de beste gaming muis in 2019 en verder

Als eerste van de beste gaming muis in 2019 hebben we de Logitech G502. Dit is een van de beste muizen voor de prijs. 

De kwaliteit van deze muis is geweldig en daarnaast beschikt deze muis over veel functionaliteit waardoor je gaming experience super zal worden. 

Zelf beschik ik op dit moment over deze muis en heb het al 3 jaar en het is nog steeds goed. De muis beschikt over LED verlichting op de G logo van Logitech. 

Daarnaast heeft deze muis 16000 dpi die je makkelijk kan instellen met de Logitech software. Ook heeft de muis een geweldige snipe mode knop voor als je moet snipe en je de sensitivity low wilt hebben voor een paar seconden. Je kan de knop indrukken en de sensitivity zal verlagen. 

Verder is deze muis bedraad maar er is ook een draadloze versie die je ook op de link kunt bekijken. De muis heeft 11 programmeerbare knoppen die makkelijk te gebruiken zijn dankzij de layout van de muis. Je kan met je wijsvinger 6 knoppen indrukken, met je duim kan je 3 indrukken en met je middelvinger kan je 2 indrukken. 

Deze muis is zeer geschikt voor gamers die een beetje van alles spelen. De muis is zeer geweldig en kan namelijk gebruikt worden voor alles. Omdat je de knoppen kan programmeren zit je niet vast aan een layout. 

Om deze muis nog geweldig te maken hebben ze ook extra gewichtjes onderaan geplaatst waardoor je deze zelf kan aanpassen. De gewicht van de muis is 3.6g en je kan deze aanpassen met de gewichtjes. 

Logitech G703

Afbeeldingsresultaat voor Logitech g703

De Logitech G703 is ook een van de beste gaming muis in 2019. Dit is een simpele muis met alleen maar 6 programmeerbare knoppen. 

Deze gaming muis beschikt over 16000 dpi en is geweldig voor gamers die graag draadloos willen gamen. 

Dankzij de HERO sensor stel je in tot maximale snelheid van 16000 dpi. Verder om dit allemaal te kunnen aanpassen en de knoppen te kunnen veranderen moet je wel de Logitech software moeten installeren. 

Dit is een geweldige muis die gebruikt kan worden voor FPS, MOBA en RPG games. De gewichten van de muis zijn 10g elke en de muis heeft een verlichting op de Logo van Logitech. 

Andere gamers vinden dit een duurzame muis die ergonomisch is en waar de gewicht geweldig is. De batterij duurt ook lang en dat vinden andere geweldig omdat ze langer kunnen gamen. 

Logitech G pro wireless

Afbeeldingsresultaat voor Logitech G pro

De Logitech G PRO is een van de beste gaming muis in 2019 dankzij de geweldige functionaliteiten die het beschikt en de design. 

Deze draadloze gaming muis maakt gebruik van de Logitech Lightspeed en heeft een verversingssnelheid van 1 ms waardoor je lekker zonder vertraging kunt gamen. 

 Deze muis is geweldig voor handgrip zoals de Klauw of de Vingertoppen. De muis heeft een lange batterijduur en goede kwaliteit waardoor het lang meegaat. 

Steel series Rival 110

Afbeeldingsresultaat voor rival 110

De Steelseries rival 110 is een van de beste gaming muis in 2019 dankzij de geweldige sensor die het heeft. 

Dit is zeker een van de beste gaming muizen in 2019 als je graag FPS games wilt spelen. Dankzij de TrueMove optische sensor van PixArt weet je zeker dat deze muis precies track. 

De muis heeft een goede formaat en is zeker geschikt voor als je een wat grotere hand hebt. De muis zit er stevig uit en beschikt over 2 geweldige extra knoppen die je tijdens het gamen kunt gebruiken. 

Zoals al verteld is de sensor het beste in deze muis waardoor je altijd een voorsprong zal hebben in FPS games. Domineer je FPS games met deze geweldige muis. 

De prijs van deze muis is geweldig en daarnaast is de gewicht niet zo zwaar waardoor je altijd kan flick shoten. Dit is een echte aanrader voor als je veel FPS games speelt en je niet veel wilt uitgeven. 

Corsair Scimitar Pro RGB

Afbeeldingsresultaat voor Corsair Scimitar Pro RGB

De Corsair Scimitar Pro RGB is zeker een van de beste gaming muis in 2019 voor als je graag veel programmeerbare knoppen wilt hebben. 

Deze game muis heeft 17 knoppen waaruit er 12 programmeerbare knoppen zijn. Dit is zeer handig voor als je games zoals WoW zit te spelen en je graag veel vaardigheden wilt uitvoeren in een bepaalde tijd. 

De muis heeft een DPI van 16000 en daarnaast kun je deze muis gebruiken met een Klauw, Palm en vingertoppen grip gebruiken. 

Verder heeft de muis een mooie LED verlichting die je zelf kan aanpassen en kiezen uit 16.8 miljoen kleuren. De verlichting komt voor op de Logo, scrollwiel en zijkanten. Deze kan je makkelijk aanpassen en laten verlichting met de kleur van je setup. 

De kabellengte van deze muis is 1.8m en dit is heel handig voor als je pc ietsjes ver zit. Als je de kabel te lang vindt kan je het ook om je pc laten gaan of om je beeldscherm voor betere kabel management. 

Corsair M65 Pro RGB

Afbeeldingsresultaat voor Corsair M65 Pro RGB

De Corsair M65 Pro RGB is een bedrade gaming muis met een 12000 DPI. De verlichting in deze muis komt voor in 3 zones en deze kan je zelf aanpassen. 

Deze muis heeft een hogere DPI dan zijn voorgangers en beschikt nog over programmeerbare knoppen. De muis heeft ook een knop waarmee je naar een lagere dpi gaat voor als je wilt snipe in games. 

Verder heeft de muis ook losse gewichtjes waarmee je zijn totaal gewicht kan aanpassen en zelf kan tweaken tot je eigen. 

Verder is er niet veel te vertellen over deze muis en als je meer wilt weten kun je het altijd bekijken. 

 

Als je graag meer muizen wilt zien kun je hier op! Klikken. 

Leave a Reply