Spread the love

Als je opzoek bent naar de beste gaming toetsenbord 2018 dan zullen we u tijdens dit artikel u vertellen welke dit zijn. Deze gaming keyboards zijn gekozen door de aantal reviews en aantal sterren die ze hebben gekregen.

Beste gaming toetsenbord 2018

Beste gaming keyboard 2018 zijn uitstekend voor echte gamers die graag een nieuwe of een upgrade willen voor hun gaming setup. Niet alleen maar beschikkend dit gaming toetsenborden over LED maar ook hebben ze veel functionaliteit zoals Multimediatoetsen en extra knoppen die je kan gebruiken voor wanneer je in een game beter je vaardigheden wilt gaan beheersen.

bovenkant Ornata Chroma (Qwerty) - Beste gaming toetsenbord 2018

1. Razer Ornata Chroma

Score: 9.4/10 van 61 Reviews

De Razer Ornata Chroma is een Qwerty bedraad gaming toetsenbord die door vele gamers wordt gekozen. Dit gaming keyboard is ontworpen voor maximale comfortabiliteit en zoals je kunt zien beschikt dit over polssteun zodat je tijdens het gamen geen polspijn.

Dit keyboard heeft de gevoeligheid van mechanische toetsenborden maar niet helemaal. Zonder de kosten van een high en mechanisch keyboard kan je makkelijk deze keyboard kopen als je niet veel geld wilt uitgeven.

rechterkant Ornata Chroma (Qwerty)

De verlichting van deze keyboard is per toets af te stellen. Op deze manier kan je elke knop dan ook zelf een kleur instellen en zo kan je ook de AWSD een kleur geven en je nummers voor je vaardigheden in bepaalde games. Je kan tussen 16.8 miljoen verschillende kleuren om deze toetsenbord zelf in te stellen voor je gaming sessies.

We hebben deze keyboard tot onze Beste gaming toetsenbord 2018 lijst toegevoegd door de aantal reviews en score die het heeft gekregen.

Na onze onderzoek hebben we besloten om plus en min punten van gebruikers hier in te zetten. Om deze manier kunt u zelf zien wat gebruikers vinden van deze toetsenbord.

PLUS PUNTEN:

 • Maakt een fantastisch geluid
 • Verschillende standen van helderheid
 • Lichte aanslag
 • Comfortabele polssteun

MIN PUNTEN:

 • Software
 • Neemt veel ruimste in door de steun

K70 Rapidfire RGB (Qwerty)

2. Corsair K70 Rapidfire RGB

Score: 9 .4/10 Van 27 reviews

De Corsair K70 Rapidfire RGB is een keyboard met cherry Mx speed mechanische toetsen. De cherry switches werken 40 procent sneller dan standaard mechanische toetsen.

De verlichting van deze keyboard kan je per toets zelf af stellen zo kan je op elke moment de AWSD knoppen een kleur geven en ook je vaardigheden knoppen bij games. Je kan tussen 16.8 miljoen kleuren kiezen zo kan je dan ook je keyboard het zelfde kleur geven als je Computer tower.

De keyboard heeft ook in zichzelf een USB-poort waarmee je je telefoon kunt opladen op elke moment dat je maar wilt of een korte headset kan in pluggen. Tenslotte is de frame van de gaming keyboard heel stevig en van aluminium en kan daarom tegen stootjes.

We hebben deze keyboard tot onze Beste gaming toetsenbord 2018 lijst toegevoegd door de aantal reviews en score die het heeft gekregen.

Na onze onderzoek hebben we besloten om plus en min punten van gebruikers hier in te zetten. Om deze manier kunt u zelf zien wat gebruikers vinden van deze toetsenbord

PLUS PUNTEN:

 • Fijn toetsenbord
 • Mechanische toetsen
 • erg stevig
 • Cherry MX switches

MIN PUNTEN:

 • Software
 • Key-removal tool is breekbaar

bovenkant K63 Wireless Mechanical MX Red (Qwerty)

3. Corsair K63 Wireless

Score: geen

De Corsair K63 wireless is een perfecte gaming toetsenbord voor gamers die graag een draadloos toetsenbord willen. Dit komt heel goed van pas als je graag op bed wil liggen tijdens het gamen of bij het kijken van een film met je keyboard en muis.

En zoals de keyboard hierboven beschikt deze Corsair K63 ook over Cherry MX Red Mechanische switches waardoor je niet helemaal de knop hoeft in te drukken voor dat het wordt geregistreerd en door de Cheery mx is deze 40% sneller dan normale mechanische toetsen.

De keyboard beschikt over multimedia toetsen waardoor je tijdens het gamen muziek of het geluid kan beheersen. Daarnaast heeft deze ook anti-ghosting techniek en registreert het keyboard tot 15 toetslagen tegelijk.

K55 RGB QWERTY

4. Corsair K55 RGB (€ 54,99)

Score: 9.4/10 van 56 reviews

De derde Corsair toetsenbord in deze lijst en dat zeker omdat deze toetsenborden ontzettend goed zijn. Nu hebben we de Corsair K55 RGB ook deze is een uitstekende keus voor gamers.

De toetsenbord heeft programmeerbare toetsen die nemen ‘on-the-fly’ macro’s op. Hierdoor reageer je bijvoorbeeld sneller in MMO games. Deze beschikt over Anti-ghosting waardoor als je meerdere knoppen tegelijk indrukt zullen deze ook wel geregistreerd worden in het systeem. Dit zorgt ervoor dat wanneer je meerdere vaardigheden wilt uitvoeren in een game dat dit ook wel gebeurd.

Zoals bij vele pc gaming toetsenborden beschikt deze toetsenbord ook over de windows key lock mode. Deze mode gebruikt je vaak wanneer je gaat gamen zodat je niet perrongeluk op de windows key druk en dat je game dan gaat crashen of iets dergelijk.

 

Na onze onderzoek hebben we besloten om plus en min punten van gebruikers hier in te zetten. Om deze manier kunt u zelf zien wat gebruikers vinden van deze toetsenbord.

PLUS PUNTEN:

 •  Ziet er keurig uit
 • Ook met grote handen is het fijn om te typen
 • Met Firmware update zijn der verlichting en de macro’s in te stellen
 • 6 marcro toetsen

MIN PUNTEN:

 • Zit soms op de eerste macro toets dan de escape (esc)
 • Glimmende zwarte balkje bovenaan is gevoelig voor vingerafdrukken

Skiller PRO+ QWERTY

5. Sharkoon Skiller PRO+

Score: 9.3/10 van 32 reviews

Deze 40 euro goedkope gaming toetsenbord Sharkoon Skiller Pro+ is een uitstekende keus voor gamers die op de goedkope kant een game keyboard willen.

De keyboard komt met ‘on-the-fly’ programmeerbare toetsen die je macro’s opnemen waardoor je in games sneller kunt reageren. Dankzij de achtergrondverlichting raak je ook in het donker alleen de juiste toetsen.

Met de multimediatoetsen heb je tijdens het gamen altijd het volume en de bediening van je muziek bij de hand. Een van de min punten van deze toetsenbord is dat het geen mechanische toetsen heeft en je kan ook niet de verlichting veranderen.

Dit waren de beste gaming toetsenbord 2018 en je kan er ook meer vinden in deze webwinkel. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *