Spread the love

De beste gaming toetsenbord die door iedere gamer wordt gekozen. Deze toetsenborden hebben uitstekende design en zijn perfect voor je gaming setup. Ook als een beginner kan je een goedkope gaming toetsenbord kopen. Daarom hebben we besloten om tijdens deze artikel je de beste toetsenborden te laten zien die door de meeste gamers wordt gekozen aan de hand van de reviews en de score.

Beste gaming toetsenbord

De beste game keyboard hoeft niet alleen LED te bezitten of mechanische toetsen. De beste game keyboard hoort goed te zijn en perfect te passen bij je game setup. Als je een beginner bent dan zal je wel een goedkope toetsenbord moeten kopen met een lage prijs. En als je een wat ervaren gamer bent dan zal een toetsenbord met extra knoppen je heel goed doen. Hieronder zal ik je de top 5 beste gaming toetsenbord laten zien die door vele wordt gekozen door functionaliteit en prijs.

G910 Orion Spectrum QWERTY - Beste gaming toetsenbord

1. Logitech G910 Orion Spectrum

Score: 9.5/10 van 53 reviews

De Logitech G910 Orion spectrum is de meest gekozen gaming keyboard. Met mechanische romer G switches. De geheel nieuwe mechanische schakelaar Logitech Romer-G™ wordt bediend bij een afstand van 1,5 mm. Dat is 25% korter en sneller dan de toonaangevende concurrent. Lage bedieningskracht (45g) resulteert in vrijwel onmiddellijke reacties en reduceert vermoeidheid bij lange gaming sessies.

De keyboard beschikt ook over verlichting en je kan uit 16,8 miljoen kleuren kiezen zoals vele andere toetsenborden. Daarnaast heeft ie ook multimediatoetsen voor als je even muziek wilt gaan luisteren tijdens het gamen of je geluid veranderen.

Tenslotte heeft deze game keyboard 9 macro toetsen bovenop voor als je extra knoppen nodig hebt voor je vaardigheden bij games. Dit komt goed van pas in games zoals Guild wars 2, WoW en Archeage. Waarin je veel vaardigheden zal hebben en deze ook moet goed kunnen gebruiken. Ook kan je game-informatie op je iPhone of Android-telefoon met de Arx Control display.

Hier zullen we de plus punten en min punten geven die dit product gekregen heeft door de gebruikers.

PLUS PUNTEN:

 • Mooi en praktisch ontwerp
 • LED-verlichting is mooi
 • toetsen werken perfect

MIN PUNTEN:

 • Luid
 • default color wave

bovenkant K95 RGB Platinum Cherry MX Speed Qwerty - Beste gaming toetsenbord

2. Corsair K95 RGB Platinum

Score: 9.5/10 van 42 reviews

De keyboard die elke hardcore gamer hebben moet. De Corsair K95 Platinum is een duurzame toetsenbord met aluminium frame. Door de stevige aluminium ligt hij stevig op je tafel/bureau en kan hij tegen een aantal stootjes aan en gaat ie niet makkelijk kapot.

Zoals elke andere high-end gaming keyboard kan je bij deze ook de verlichting veranderen. Je kunt kiezen tussen elke kleur die je maar wilt en ook elke toets apart verlichting op welke manier je maar ook wilt.

De toetsenbord maak ook gebruik van de Cherry MX-Speed switches en deze zijn 40% gevoeliger dan cherry MX Red-switches waardoor je nog hogere reactiesnelheid zal hebben tijdens het gamen van competitieve games.

Tenslotte heeft deze gaming keyboard een afneembare polssteun waardoor je zelf kan bepalen of je deze wilt gaan gebruiken of niet voor ultiem comfortabiliteit.

Hardware bekroont de K95 platinum met de ultimate award!

“Corsair brengt met de K95 Platinum een indrukwekkend topmodel naar de toch al succesvolle K-reeks. Wat ons betreft is dit dan ook het beste toetsenbord dat op dit moment op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.”

Hier zullen we de plus punten en min punten geven die dit product gekregen heeft door de gebruikers.

PLUS PUNTEN:

 • Cherry mx brown
 • RGB keyboard
 • High quality
 • Good packaging

MIN PUNTEN:

 • High price

G613 Wireless Mechanical Keyboard QWERTY - Beste draadloze gaming toetsenbord

 

3. Logitech G613

Score: 9.5/10 van 5 reviews

De Logitech G613 is een Draadloze gaming toetsenbord die komt met Romer G switches. De geheel nieuwe mechanische schakelaar Logitech Romer-G™ wordt bediend bij een afstand van 1,5 mm. Dat is 25% korter en sneller dan de toonaangevende concurrent. Lage bedieningskracht (45g) resulteert in vrijwel onmiddellijke reacties en reduceert vermoeidheid bij lange gaming sessies.

Dit gaming keyboard heeft macro’s die je zelf kan instellen voor je games. Zo kan je bijvoorbeeld extra vaardigheden van games er aan toe passen zodat je deze kan uitvoeren tijdens het gamen.

Tenslotte heeft deze toetsenbord ook multimediatoetsen die je meer controle geven voor je muziek en geluid. Zo kan je op elke moment muziek gaan luisteren of het geluid beheersen.

Een grote min punt van deze keyboard is dat de achtergrond led alleen maar in sommige toetsen worden gebruikt.

Hier zullen we de plus punten en min punten geven die dit product gekregen heeft door de gebruikers.

PLUS PUNTEN:

 • Draadloos
 • Mechanisch
 • Lang meegaan op batterijen
 • Lekker zwaar dus voelt stevig aan
 • Typt lekker

MIN PUNTEN:

 • Geen scrolwiel voor volume controle maar aparte + en – toetsen
 • Geen verlichte toetsen

GXT 285 QWERTY - beste gaming toetsenbord goedkoop

4. Trust GXT 285

Score: 9.3/10 van 38 reviews

De Trust GXT 285 is een goedkope gaming keyboard met een coole design voor gamers die net begonnen zijn of die niet veel willen uitgeven aan een gaming keyboard met veel functionaliteit.

Deze gaming keyboard komt met een stevige gewoven USB-kabel die niet makkelijk kapot gaat. Zoals vele game keyboards beschikt deze toetsenbord ook over een game modus die zorgt ervoor dat de windows toets uitgeschakeld wordt waardoor je deze niet meer perrongelukt indrukt.

Dankzij de interne geheugen van deze toetsenbord kan je tot 3 verschillende macro-profielen opslaan zonder dat je deze kwijt raakt of opnieuw moet doen als je een nieuwe computer krijgt of als je graag bij een vriend wil spelen met je eigen ingestelde knoppen.

Als laatste heeft deze toetsenbord ook de anti-ghosting techniek. Deze techniek registreert het toetsenbord toetsaanslagen en het kan tot 12 tegelijkertijd toetsaanslagen registreren. Dit komt goed van pas als je games speelt waarin je veel knoppen tegelijk moet intoetsen. Een min punt van deze toetsenbord is dat de multimedia en macroknoppen van deze toetsenbord zijn niet verlicht.

Hier zullen we de plus punten en min punten geven die dit product gekregen heeft door de gebruikers.

PLUS PUNTEN:

 • Uitgebreide software
 • Toetsen typen heel fijn
 • Mooie leds
 • handige multimedia toetsen
 • toetsen kunnen uitgeschakeld worden (erg handig als je caps lock haat)

MIN PUNTEN:

 • De G toetsen worden niet verlicht
 • maar 3 kleuren ( maar voor +- 50 euro echt prima

GXT 830 QWERTY

5. Trust GXT 830

Score: 8.8/10 van 27 reviews

De Trust GXT 830 is de goedkoopste gaming keyboard (29,99) die komt met verlichting en multimediasneltoetsen. Deze gaming keyboard beschikt over anti-ghosting techniek en kan tot 10 toetsaanslagen tegelijk registreren zo kan je in games waar je snel toetsen moet in typen dit ook doen.

Zoals vele game keyboard beschikt deze ook over een game-modus waardoor je de windows key niet meer werkt als deze aan is. Zo kan je deze niet meer gebruiken tijdens game modus en kan je ook niet perrongeluk op drukken. De LED-verlichting van deze toetsenbord kom met 3 verschillende kleuren waarvan je kan kiezen.

Hier zullen we de plus punten en min punten geven die dit product gekregen heeft door de gebruikers.

PLUS PUNTEN:

 • Typt lekker
 • Mooi design
 • Led werkt erg goed

MIN PUNTEN:

 • LED moet met de FN worden geregeld

Voor meer beste gaming toetsenbord bekijk deze geweldige webwinkel of onze blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *