Beste Draadloze Gaming Headsets in 2021 En Verder

Wat zijn de beste draadloze gaming headsets en waarom heb je ze nodig. Als een gamer wil je graag kunnen opstaan zonder je zorgen te maken dat je elke kabel zal meenemen van je tafel.

Je wilt af en toe naar de wc of iets te eten gaan halen. Wij gamers snappen het allemaal je wilt misschien nog met je vrienden blijven praten terwijl je even wat te eten wilt maken. Misschien zit je in een dungeon in Wow of zit je nog een game te zoeken in league. 

Een draadloze gaming headset maakt dit allemaal makkelijk en mogelijk. Het is daarom dat ik in dit artikel de beste draadloze gaming headsets van dit jaar en verder ga bespreken. Dit zijn headsets die steeds door de meeste gamers worden gebruikt.

Beste draadloze gaming headset 2021

Tijdens deze artikel zullen we de beste draadloze gaming headset 2021 bespreken. Deze headset zijn geschikt voor pc en sommige ook voor console ook. 

Als je graag de prijzen wilt bekijken van deze draadloze gaming headsets dan kun je op product bekijken klikken. 

SteelSeries Arctis Pro Wireless – Beste draadloze gaming headset

SteelSeries Arctis Pro Wireless - Beste draadloze gaming headset

De beste en meest gekozen wireless/draadloze gaming headset is de SteelSeries Arctis Pro. Deze headset is ongelofelijk sterk en simpel waardoor het een geweldige headset is voor gamers die niet steeds een nieuwe headset willen gaan gebruiken.

De SteelSeries headsets zijn zeker in mijn opinie een van de sterkste headsets die er zijn in de markt. Ik gebruik zelf een Steelseries headset en ik vind het heel fijn om af en toe te slapen met muziek. 

Om muziek te luisteren als ik ga slapen vind ik het fijn om de headset te gebruiken en gebruik ik veel mijn SteelSeries headset. Deze headset is zeker sterk omdat ik veel in mijn slaap beweegt en hij is nog steeds hetzelfde al voor 3 jaar. 

Ik vind dat de Steelseries headsets zeker een van de beste headsets zijn. Veel andere headset gaan te snel kapot, dit kan gebeuren als ze vallen of zelfs als je ze zit te gebruiken. Daarom vind ik dat voor mij de Steelseries headsets een perfecte keuze zijn. 

Zo meer over de SteelSeries Arctis Pro Wireless. De headset beschikt over een high res drivers die hebben DTS Headphone:X 2.0 surround sound. Dit is handig voor FPS games waarbij je precies wilt weten waar de tegenstanders zijn. 

De Wireless headset komt ook met twee verschillende batterijen. Dit maakt het heel makkelijk om nog draadloos te blijven terwijl je een batterij zit op te laden kun je de andere gebruiken. 

Deze headset kan ook gebruikt worden op console. Je kunt de headset gebruiken voor PS4 maar ook voor PS4, je hebt wel een converter nodig om het met een PS5 te kunnen gebruiken.

Specificaties SteelSeries Arctis Pro Wireless
Compatibiliteit Pc, PS4 en PS5 met een converter
Audio Stereo, Surround sound, audiokanalen 2.0
Microfoon Mute knop, volume knop en verstopte microfoon
Connectie Bedraad, Draadloos, Pc draadloos, ps4 draadloos
Verlichting Nee
Meegeleverd Accessoires Externe geluidskaart, Equalizer 

Deze wireless gaming headset is zeker een van de beste en dankzij de equalizer kun je makkelijk de geluid beheren en veel meer. 

Logitech G935 Wireless – 7.1 Surround Sound Draadloze Gaming Headset

Logitech G935 Wireless - 7.1 Surround Sound Draadloze Gaming Headset

Een andere keuze voor een draadloze gaming headset dit jaar is de Logitech G935 Wireless. Dit is een perfecte keus voor Logitech fans die graag ook een headset willen die groot genoeg is om alle andere geluiden te dempen. 

De wireless headset heeft genoeg knoppen die je kunt gebruiken om alles bij de hand te hebben. Je kunt bijvoorbeeld de geluid hoger of lager zetten, 3 programmeerbare knoppen gebruiken voor andere dingen en ook de headset aan en uit doen. 

De wireless gaming koptelefoon is heel comfortabel en is gemaakt van dikke kunststof waardoor je geen pijn of last zal krijgen van langdurig gebruik van de headset. 

Dit wireless gaming headset kan ook gebruikt worden met verschillende consoles naast de computer die je het gebruikt. Je kunt deze headset ook gebruiken met Mac, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. 

Specificaties Logitech G935 Wireless
Compatibiliteit Pc, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Audio Virtual Surround Sound 7.1 
Microfoon Mute knop, volume knop en verstopte microfoon
Connectie Bedraad, Draadloos
Verlichting Ja
Meegeleverd Accessoires Equalizer 

Zeker een geweldige headset dat ik voor een tijdje had gebruikt voor dat ik het aan mijn broertje gaf om de SteelSeries te kopen.

Astro A50 – PS5, PS4, PC Draadloze Gaming Headset

Astro A50 - PS5, PS4, PC Draadloze Gaming Headset

Ook de Astro A50 is een perfecte wireless headset met geweldige surround sound om FPS games te spelen. Surround sound is heel handig om precies te kunnen horen waar je tegenstanders vandaan komen zodat je ze eerst kan verslaan. 

Surround sound is niet alleen handig in FPS games maar ook in veel andere games waarbij je levender geluiden wilt horen. De headset heeft een grote ontwerp en is zeker geweldig om geluiden van buiten te dempen waardoor jij jezelf kan focussen op je games. 

Dit is zeker een van de beste draadloze gaming headsets en andere 100 of meer gamers vinden dat ook in de reviews. Gamers vinden dit een top kwaliteit headset met top geluidskwaliteit waarmee ze langdurige game sessies kunnen spelen. 

Specificaties Astro A50 
Compatibiliteit PC, PS4, PS5
Audio Virtual Surround Sound 7.1 
Microfoon Mute knop, volume knop
Connectie Draadloos
Verlichting Nee
Meegeleverd Accessoires Equalizer 

Dit is een perfecte keus voor als je de SteelSeries Arctis Pro duur vind en juist een wat goedkopere optie wilt. 

Logitech G PRO X LightSpeed – Andere Logitech Draadloze Headset Optie

Logitech G PRO X - Andere Logitech Draadloze Headset Optie

Een alternatieve Logitech draadloze headset is de Logitech G PRO X Lightspeed. Deze headset heeft een van de beste microfoons voor gamers en is zeker een aanrader voor als je niet een zware headset wilt zoals de Logitech G935. 

Andere gamers die deze headset al hebben vinden het een prima gaming headset die lekker zit, comfortabele oorkussens en de draadloze range is 15 m.

Dit gaming headset is te gebruiken met de meeste gebruikte gaming consoles zoals PC windows, PS4 en ook PS5 draadloos zonder enige probleem. 

De geluid van dit draadloos headset is 7.1 DTS surround sound. Zeker een aanrader voor gamers omdat surround sound altijd handig is voor gaming. Bijna elke gamer speelt wel eens FPS games of single players games en de surround sound is altijd handig hiervoor. 

Specificaties Logitech G Pro X
Compatibiliteit PC Windows, PS4 en PS5
Audio DTS Surround Sound 7.1 
Microfoon Mute knop, volume knop, buigbare mic, inklapbare mic, verstopte mic
Connectie Bedraad, Draadloos
Verlichting Nee
Meegeleverd Accessoires Equalizer 

Zeker een uitstekende keus voor als je een wat lichte draadloze koptelefoon wilt voor gaming. De microfooon van deze headset is ook top kwaliteit waardoor je beter zal klinkken en makkelijker plekken kan noemen voor je teammates in games.

SteelSeries Arctis 9x – Nieuwe SteelSeries Draadloze  Headset

SteelSeries Arctis 9x - Nieuwe SteelSeries Draadloze  Headset

Als laatste hebben we de nieuwe SteelSeries Arctis 9x. Deze gaming headset draadloos wordt beschouwd als een van de beste draadloze gaming headset die je kunt krijgen in 2021 en verder. 

De reden dat deze headset een van de beste keuze is voor een draadloze gaming headset in 2021 en verder is door de prijs en kwaliteit verhouding ervan. De prijs van de headset is niet super hoog als de andere SteelSeries en de kwaliteit ervan is zeer goed vergeleken met andere merken draadloze gaming headsets. 

Ik heb zelf ook van plan om deze draadloze headset te nemen omdat het een aangename prijs heeft vergeleken met de meeste. Daarnaast vind ik dat de kwaliteit van de SteelSeries headsets altijd beter zijn dan andere merken headsets.

De headset is te gebruiken met verschillende platforms maar niet voor Play Station voor een of andere reden. Je kunt deze wireless headset gebruiken met een Computer of met Xbox apparaten zoals de Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en iOS. 

Ik zou zeker iedere persoon die mij vraagt als SteelSeries headsets goed zijn, zeker vertellen dat het de beste merk is dat ik heb gebruikt. Ik heb al 2-3 jaar met een SteelSeries koptelefoon en het is heel eenvoudig om deze te gebruiken en te veranderen als iets kapot gaat zoals de oplaadkabel en de hoofdband. 

SteelSeries is zeker mijn topmerk als het gaat om headsets voor gaming. 

Specificaties SteelSeries Arctis 9X Wireless
Compatibiliteit PC Windows, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Android en iOS. 
Audio Stereo, 7.1 Surround Sound
Microfoon Ruisonderdrukking microfoon, buigbaar, verstopte mic
Connectie Draadloos
Verlichting Nee
Meegeleverd Accessoires Geen

Als je meer draadloze gaming headsets wilt bekijken, Lees ook: Beste draadloze gaming headsets 

Plaats een reactie