Draadloze gaming muis - Onze top 5 draadloze gaming muizen
Spread the love

Draadloze gaming muis – info en Top 5

Draadloze gaming muis zijn zeer belangrijk voor veel gamers. Dit komt omdat ze geen kabel meer hebben die steeds in de weg komt of de muis naar een bepaalde kant trekt.

Een draadloze gaming muis geeft jou meer vrijheid om te gamen zonder dat kabels in je weg zitten.

De sensoren van de draadloze gaming muizen in deze tijd zijn zeker een van de beste waardoor je geen lag of vertraging zal zien tijdens het gamen.

Top 1 – Logitech G602 Proteus

Logitech G602 Proteus - Draadloze Gaming Muis

Als onze top 1 hebben we de Logitech G602 Proteus. Dit is de beste draadloze gaming muis die op batterij draait. De batterijlevensduur van deze draadloze gaming muis kan tot 250 uur lang blijven.

De muis beschikt over Delta Zero technologie die de sensor van de muis optimaliseert voor uiterst nauwkeurige cursorbesturing. Met elke dpi die je zelf kiest zul je altijd accuraat alles kunnen zien omdat de sensor 2500 dpi heeft.

De muis beschikt over duurzame schakelaars die lang zullen meegaan zonder dat ze kapot gaan.

Daarnaast beschikt deze muis over 11 programmeerbare knoppen die je zeker zullen helpen bij het spelen van je favoriete games. Je kan alles op deze knoppen toepassen door gebruik te maken van de Logitech gaming software. Hierin kun je deze knoppen aanpassen en functies laten doen als je dat wenst.

Top 2 – Logitech G900 Chaos Spectrum

Beste Bedrade / Draadloze Gaming Muis -Logitech G900 Chaos Spectrum

Op top 2 hebben we de Logitech G900 Chaos Spectrum. De Tweede beste draadloze gaming muis omdat het door veel professionele gamers wordt gebruikt en ook omdat de sensor die het beschikt de beste is.

De sensor in deze Draadloze gaming muis is de PMW3366 sensor. Dit is de sensor die door elke professionele gamer wordt gebruikt omdat ze super goed zijn.

De professionals van eSports vertrouwen op deze muis omdat er vrijwel geen vertraging is in deze muis en heeft een rapportagesnelheid van 1 milliseconde.

Dankzij de ontwerp van deze draadloze gaming muis kun je op elke moment elke grip gebruiken die je maar leuk vind. Je kunt de LED verlichting veranderen naar wens en dankzij de logitech gaming software kunt je de muis helemaal aan naar jouw wensen aanpassen.

De muis heeft een rapportagesnelheid van 1 milliseconde en een super geoptimaliseerde draadloze 2.4 Ghz verbinding die maken deze muis de meest gekozen draadloze gaming muis die er nu.

Lees ook: Top 10 gaming muizen voor harcore gamers

Top 3 – Corsair Dark Core RGB SE

Corsair Dark Core RGB SE - Draadloze Gaming Muis - 16000 DPI

In de top 3 hebben we de Corsair Dark Core RGB SE. De derde beste draadloze gaming muis is een razendsnelle gaming muis met verschillende verbinding opties waaruit je kunt kiezen en gebruiken op elke moment.

Je kunt kiezen om de muis te gebruiken draadloos, bluetooth of bedraad. De draadloze verbinding is 2.4 Ghz verbinding en de muis beschikt over 1 ms responstijd.

De DPI van deze draadloze gaming muis is 16.000 en de sensor is een optische sensor met een ergonomische design die zorgen voor optimale precisie en controle tijdens je gaming sessies.

De 9 volledige programmeerbare knoppen kun je op elke moment veranderen en aanpassen naar je wens met de CUE software. De RGB verlichting van de muis is ook aanpasbaar in 3 verschillende zones.

De muis beschikt over een Qi draadloos oplader die bij elke ondersteunende Qi muismat opgeladen kan worden, De Corsair MM 1000 Qi muismat is een perfecte keus voor dit.

De corsair muis beschikt aan de zijkant over on-board profiel programmering. Bespaar lichteffecten, macro’s, DPI-instellingen voor universele toegang tot je gewenste profiel zonder dat je hiervoor externe stuurprogramma’s of software nodig hebt.

Top 4 – Razer Ouroboros

Razer Ouroboros - Gaming Muis - 8200 DPI - PC & MAC

Op top 4 hebben we de Razer Ouroboros. Een van Razer’s beste draadloze gaming muis is Razer Ouroboros. De Ouroboros is een Razer draadloze gaming muis de geschikt is voor links en rechtshandige gamers.

Aan beide kant van de muis bij je duim en pink beschikt deze muis over knoppen die je kunt gebruiken in je favoriete games. Deze zijkanten kunnen ook vervangen worden waardoor de muis dan kleiner zal worden.

Verder beschikt deze muis over een 8.200 DPI 4GB laser sensor die het beste van een optische en een lasersensor moet combineren. Hij is hiermee onder meer in staat acceleraties van 50G te verwerken.

De muis beschikt over 11 knoppen en is in lengte verstelbaar (116 tot 13 mm) en kan aangepast worden dankzij meegeleverde covers. Het apparaat weegt 115 gram en heeft een responstijd van 1 ms.

Het muis wordt gevoed door een enkele AA batterij. De muis wordt geleverd met een oplaadbare variant zodat hij direct met het oplaadstation gebruikt kan worden. Volgens de fabrikant kan deze muis met volle lading zo’n 12 uur gebruikt worden om te gamen.

Top 5 – Logitech G903 Lightspeed

Logitech G903 Lightspeed - Draadloze gamingmuis voor Pc

De top 5 draadloze gaming muis is de Logitech G903 Lightspeed. Een van de beste draadloze gaming muis van Logitech die ontzettend geavanceerd is op dit moment.

De Logitech G903 Lightspeed beschikt ook over de meest geavanceerde sensor die er is. Dit is de reden dat zelfs de eSports-professionals vertrouwen op de Optische PMW3366 sensor. Deze sensor is de meest geavanceerde en gekozen op dit moment.

Dankzij de clock tuning-technologie van de G903 worden tracking snelheid en batterijlevensduur gemaximaliseerd. De Logitech G903 is een voorzien van een volledige aanpasbare knoppenindeling en symmetrisch ontwerp voor links of rechtshandige gebruikers.

De rapportagesnelheid van deze muis is 1 milliseconde en de muis heeft een zeer geoptimaliseerde draadloze 2.4GHz verbinding waardoor deze ongelooflijke reactietijden levert.

De DPI van de muis bereik 200 tot 12.000 waardoor je alle keuze hebt om zelf te beslissen welke DPI je wilt gebruiken. Deze gaming muis beschikt ook over clock tuning-technologie die het stroomverbruik van de sensor verminderd.

Waarom een draadloze gaming muis

Waarom een draadloze muis

Een draadloze gaming muis is zeer belangrijk voor gamers die het ontzettend irritant vinden wanneer de kabel van een muis in de weg staat. Deze kabel zijn vaak kort en komen niet ver waardoor de muis dan naar een kant wordt getrokken.

Om dit te voorkomen zijn draadloze gaming muizen je beste keus. Je kunt ze met vrijheid overall trekken zonder dat de kabel in de weg zit.

Draadloze muis VS bedraad muis

Een goede draadloze gaming muis gaat je zeker geld kosten. Dit komt omdat de sensoren en de componenten van een goede draadloze gaming muis veel kosten. Voor een draadloze gaming muis moet er veel gedaan worden zodat deze als een bekabelde game muis gaat werken. Maar een draadloze game muis is zeker handig voor als je niet dicht bij je pc zit of als je geen irritante kabel wilt.

Bekabelde muizen zijn ook ontzettend goed maar er zijn wel gamers die dit ontzettend irritant vinden en daarom zijn er draadloze gaming muizen ontwikkeld.

Voordelen van een draadloze gaming muis

  • Geen kabel in de weg
  • Meer vrijheid omdat er geen kabel is
  • Kan zowel bekabeld als draadloos gebruikt worden
  • Kan gebruikt worden met een laptop
  • Overall meenemen en gebruiken

Nadelen van een draadloze gaming muis

  • Zijn vaak duur
  • Moeten opgeladen worden op een dock of met kabel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *