Gaming toetsenbord en muis
Spread the love

 Game Toetsenbord en Muis – Keuzes

Een game toetsenbord en muis zijn heel erg van belang bij het gamen. Deze hebben ook een groot invloed op je vaardigheden als een gamers. Of je wel of niet extra knoppen bij je muis hebt of dat je liever meer knoppen op je toetsenbord wilt dan je muis.

Toetsenbord en muis kunnen met allerlei verschillende kleuren komen en led’s en daarom is het soms beter om een set te kopen die beide neemt zodat je toetsenbord en muis op elkaar lijken, dit maakt ze ook meer uniek en dan heb je niet een blauwe toetsenbord met een gele muis bijvoorbeeld.

Hier hebben we de game toetsenbord en muis sets gekozen die het beste op elkaar lijken en ook goede functionaliteit hebben zodat u zelf kunt zien hoe ze eruit zitten en of het u aanspreekt om ook zo een set toetsenbord en muis te hebben voor u perfecte gaming setup.

 

De PARTHICA Core + Decus Gaming | game toetsenbord en muis

Game Toetsenbord en muis set van speedlink De Parthica core gaming toetsenbord en Decus gaming muis

Niet alleen zijn de Parthica core gaming toetsenbord en de Decus game toetsenbord en muis van goede kwaliteit maar ze zijn een super keus voor gamers die houden van extra knoppen bij het gamen. De toetsenbord geschikt over 5 Macro knoppen aan de linker kant en de muis over 7 waarvan 2 zijn om de DPI te veranderen. De merk van deze toetsenbord en muis is speedlink ze hebben veel accessoires voor een goede prijs.

Belangrijk! – Voor de game toetsenbord en muis set klik op de afbeelding met toetsenbord + muis.

Parthica core gaming toetsenbord

De Parthica core gaming van speedlink behoord tot de set met Decus gaming muis. Game toetsenbord en muis.

De Parthica core gaming toetsenbord is geoptimaliseerd voor reactiesnelheid, precisie en comfort dit betekend dat de toetsenbord snel reageert bij het toetsen van een knop met goede precisie. Deze toetsenbord en efficient voor professionals en de functies en optische capaciteit zijn volledig instelbaar bij deze toetsenbord.

Deze toetsenbord beschikt over LED-Verlichting van 3 sfeerkleuren. het heeft 93 configureerbare toetsen, waarvan 15 vrij zijn om zelf te programmeren zoals je ze wilt.

Dit toetsenbord heeft 5 macrotoetsen en 10 multimediatoetsen en ook een handige on-the-fly macro-opname knop.

Het heeft ook veel gaming comfort door de extra toetshoogte. Dit maakt het makkelijker om de knoppen te indrukken. Ook zijn de WASD-toetsen verhoog en het heeft een uitschakelbare windows-toets voor als je aan het gamen bent.

Alle profielen die je maakt bij deze toetsenbord worden opgeslagen zodat je ze niet opnieuw hoeft te configureren.

Decus Gaming muis

Game toetsenbord en muis set van speedlink bij pc-accessoires.nl brengen we de beste computer accessoires die er zijn op de markt.

De Decus gaming muis is een professionele gaming muis en is volledig aanpasbaar. Met een switch kan je de LED-verlichtingen aan en uitschakelen en beschikt over 6 verschillende kleuren.

Het heeft een zeer hoge pixel precisie een optical sensor waarmee je die DPI kan aanpassen tussen 400-5.000 DPI. Beschikt over 7 programmeerbare inclusief de DPI switch en een rapid-file knop. Met deze muis kan je 5 profielen aan maken en het heeft een geheugen van 128KB. Heeft een auto-loading profiel en een USB polling rate tot 1000Hz.

Natec Genesis CX55 – Zwart en Rood | game toetsenbord en muis

Natec Genesis CX55 USB QWERTY Zwart, Rood

De Genesis CX55 game toetsenbord met muis is een set van een combinatie tussen Functionaliteit en perfecte vorm voor gamers. Het meest belangrijk bij deze set game toetsenbord en muis is dat de muis een optical sensor heeft met een zeer goede precisie Avago 3050.

Deze muis beschikt over een maximale DPI van 4.000 DPI waarbij je ze tussen 4 levels kan veranderen. Daarnaast heeft het toetsenbord een goed gevoel bij het in toetsen van knoppen, knoppen voelen alsof ze mechanical toetsen zijn.

Daarnaast heeft het 3 kleuren waarvan je zelf kan beslissen. Ook extra knoppen voor multimedia functies en een knop om je windows knop uit te schakelen voor als je gaat gamen. Dit is een zeer goed set voor gamers en geschikt voor langdurige gaming sessies.

Gembird KBS-UMG-01 | game toetsenbord en muis

Game toetsenbord en muis combinatie set bij pc-accessoires

De Gembird KBS-UMG-01 game toetsenbord en muis is gekleurd voor LoL (League of legends) hotkeys voor betere precisie en meer efficiëntie tijdens het gamen zowel met je skills en als summoner in LoL (League of legends) .

De muis beschikt over 6 knoppen en een DPI van 2.400 maximum. Je kan tussen deze DPI switchen (800-1.200-1.600-2.400). Daarnaast beschikt de toetsenbord over 104 knoppen en 8 hotkeys.

Niet alleen is deze toetsenbord geschikt voor LoL gamers. Deze toetsenbord is ook goed om hotkeys te plaatsen op de QERF knoppen en houden om de WASD met een andere kleur te hebben.

Gembird KBS-WMG-01 | game toetsenbord en muis

Game toetsenbord en muis draadloos

De Gembird KBS-WMG-01 is bijna hetzelfde als de Gembird KBS-UMG-01 game toetsenbord met muis. Wat wel anders is is dat deze set toetsenbord en muis is draadloos en daardoor heb je geen last van kabels tijdens het gamen.

Sharkoon Shark Zone GK15 | game toetsenbord en muis

Game Toetsenbord en muis

De Sharkoon shark zone Gk15 een heel goede game toetsenbord en muis set. Deze combinatie is zo goed design dat het al zonder LED goed eruit ziet. Dit komt door de kleuren die het heeft.

De muis beschikt over een maximum van 3.200DPI en de toetsenbordverlichting kan je aanpassen door een toets in te drukken, je kan tussen kleuren kiezen als groen , rood en geel. Daarnaast beschikt de toetsenbord over 11 functietoetsen en ingestelde multimedia knoppen.

Als je graag meer wilt zien over muizen en toetsenborden klik dan hier onder.

Voor meer Bekijk onze Pagina:

Accessoires kopen

Bestsellers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *