Game toetsenbord kopen?

Game toetsenbord kopen? De beste game toetsenbord doe je hier. Hier zullen we u de beste game toetsenborden laten zien die door veel gamers worden gekocht omdat ze zo goed zijn in functionaliteit en prijs.

Game toetsenbord kopen!

Een game toetsenbord kopen is niet zo gemakkelijk. Als je een toetsenbord wilt kopen moet je goed weten of de functionaliteit van de toetsenbord goed voor jou is en of de verlichting goed bij je pas of niet.

 

K55 RGB QWERTY

Corsair K55 RGB 

De Corsair K55 RGB is een perfecte gaming toetsenbord die met verlichting komt. Deze toetsenbord kom met programmeerbare toetsen waardoor je macro’s kan zetten op je keyboard in games.

Dankzij de afneembare polssteun speel je comfortabel en heb je met dit toetsenbord minder kans op polsklachten. Een game toetsenbord kopen is niet gemakkelijk maar deze toetsenbord is een echt goede keus. Ook heeft het een game modus waardoor je windows key uitgeschakeld.

 

GXT 285 QWERTY

Trust GXT 285 

De Trust GXT 285 goede en coole keyboard die met verlichting komt. Deze game toetsenbord kopen kan je doen als je graag een toetsenbord wilt die game modus heeft en waar je verschillende macro-profielen kan opslaan in zijn eigen interne geheugen.

 

bovenkant K95 RGB Platinum Cherry MX Speed Qwerty

Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed

De Corsair K95 RBG Platinum komt met duurzaame aluminium frame waardoor je deze stevig op je bureau kan blijven. Je kan je macro’s goed bewaren op het ingebouwde geheugen van het keyboard en je kan tussen 16,8 miljoen kleuren kiezen om dit toetsenbord te verlichten.

bovenkant Ornata Chroma (Qwerty)

Razer Ornata Chroma

De Razer Ornata Chroma Met half-mechanische toetsen waardoor je de gevoeligheid van mechanische toetsen zonder de kosten van een high en mechanisch toetsenbord. De verlichting van het keyboard is per toets af te stellen waardoor je bijv de WASD kan oplichting.

Daarnaast zijn de keycaps van het toetsenbord helft langer dan die van de meeste toetsenborden, hierdoor hoef je de toets minder ver in te drukken voordat de aanslag registreert.

 

K63 Cherry MX Red (Qwerty)

Corsair K63 Cherry MX Red

De Corsair K63 Cherry MX Red met gevoelige mechanische switches hoef je de toetsen niet helemaal in te drukken voordat toetaanslagen registreren. Daarnaast heeft het multimedia sneltoetsen waardoor je tijdens het gamen geluid kan beheren en muziek opzetten.

 

G810 Orion Spectrum QWERTY

Logitech G810 Orion Spectrum

De Logitech G810 Orion Spectrum als een van de beste logitech gaming toetsenbord. Deze game toetsenbord kopen is een zeer goede keus als je houdt van toetsenborden zonder frame. De Romer-G mechanische toetsen zijn 25% gevoeliger dan Cherry MX en je kan de toetsenbord laten oplichten over meer dan 16,8 miljoen kleuren. Ook heeft het toetsenbord voorgeprogrammeerde en aanpasbare verlichtingprofielen voor meer dan 300 games.

 

Plaats een reactie