Een gaming bureaustoel is een belangrijk onderdeel voor gamers. De juiste houding hebben tijdens je gaming sessies is heel belangrijk voor ergonomische en lichaamshouding.

Gamers die geen problemen willen krijgen als ze ouder worden hebben zeker een gamestoel nodig die comfortabel is .

Een goede houding tijdens het gamen zal overlast bij je rug en nek verminderen en je zal ook minder snel last krijgen van rugklachten. 

De Beste gamestoelen voor lange mensen zijn de volgende

  • Noblechairs Hero Gaming Stoel Zwart
  • Nitro Concepts S300 Gaming Stoel
  • Noblechairs EPIC Gaming Stoel 
  • Noblechairs ICON Gaming Stoel 

Beste gamestoelen voor lange mensen – Top 5

De beste gamestoelen voor lange mensen zijn gamestoelen die wel tot 2.10 meter aan lengte kunnen ondersteunen.

Het is heel belangrijk dat een gamer een goede zithouding heeft als die zit te gamen omdat je als een gamer geen rugklachten wilt krijgen. 

Het is super irritant als je een gaming stoel koopt waarbij je niet naar achteren kan leunen omdat je nek over de stoel gaat. Daarom ga ik hier de beste gamestoelen voor lange mensen bespreken en tot hoeveel meter persoon ze kunnen ondersteunen. 

Noblechairs Hero Gaming Stoel Zwart

Noblechairs HERO Series - Gamestoel voor lange mensen
De Noblechairs Hero Gaming Stoel met 2.10 Meter lengte – Gamestoelen voor lange mensen

Als eerste heb ik de Noblechairs hero gaming stoel die tot wel 2.10 meter aan lengte kan. Dit is heel handig voor gebruikers die langer zijn en die graag een gaming stoel willen waarbij ze nog lekker naar achteren kunnen leunen. 

De noblechairs hero is een pro gaming stoel die zeker lang mee zal gaan tot vergelijking tot de goedkope gaming stoelen die niet zeer lang duren voordat ze hard en oncomfortabel worden. 

Deze gamestoel voor lange mensen heeft wel meer dan 99 reviews gekregen en het scoort een 9.2 van de 10 uit alle reviews waardoor het zeker een goede keus is. 

Het is altijd handig om naar de reviews van andere te kijken om te zien wat ze vinden van de gamestoel. Deze gamers beschikken over de stoel al voor een tijdje en zij zijn de beste mensen om informatie van te krijgen. 

Nadat ik rond ging en reviews ging lezen vond ik wel dat er veel goede reviews zijn zoals dat de gamestoel stevig is, heeft een ruim zitvlak en is groot genoeg voor de meeste gamers. Daarnaast waren er een aantal die vinden dat de stoel niet zo comfortabel is maar die geven de stoel nog een 7.3 van de 10. 

Zelf vind ik het altijd belangrijk dat een persoon de stoel eerst test en check of het bij hem past of niet. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en als je de gamestoel goed vindt dat kun je hem gewoon houden. Zonder testen zal je nooit een goede stoel vinden. 

Dankzij de stevige frame van dit gamestoel kan het wel tot 150 kg belasten aan gewicht. Dit is zeker handig voor gamers die wat zwaarder zijn zoals ik. Zelf ben ik 110 kg en dit is een geweldige keus gamestoel voor mij en gamers die ook wat zwaarder zijn en die genoeg ruimte willen op een gamestoel. 

Verder heeft de stoel een verstelbare zitting waarmee je de hoogte kan verstellen en de armleuning zijn ook verstelbaar. 

Nitro Concepts S300 Gaming Stoel

Nitro Concepts S300 - Gamestoel voor lange gamers
De Nitro Concepts S300 Gaming Stoel

Als tweede hebben we de Nitro Concepts S300 Gaming stoel. Deze gaming stoel is een prima keuze voor als je prijs en kwaliteit heel belangrijk vindt. 

De gamestoel is bedoeld voor lange mensen die tot wel 2 meter 10 zijn en die niet te zwaar zijn. De stoel kan tot 2.10 meter aan lengte aan en de stoel kan verder tot 135 kg belasten aan gewicht wat zeer goed is voor meeste gamers. 

Het frame van deze gamestoel is zeer stevig en dat is wat zorgt dat het tegen stootjes aankan en ook tot wel 135 kg aankan. 

Wat deze stoel nog een geweldige keus maakt is de aantal reviews die het heeft gekregen en wat gamers ervan vinden. De stoel scoort een 9 van de 10 uit alle reviews die het heeft gekregen en gamers vinden dat de stoel soepel rijdt, ziet er goed uit en is perfect voor lange mensen. 

Het enige minpunt dat ik had kunnen vinden is dat de stof makkelijk vies kan worden maar ja, dat kan je wel snel schoonmaken. 

Deze gamestoel die bedoeld is voor lange mensen is heel comfortabel en ook makkelijk te verstellen. De zitting van de stoel is te verstellen en ook de armleuningen zijn te verstellen wat zorgt dat je een perfecte houding hebt. 

Deze gamestoel zit er goed is en is een eenvoudige gamestoel die zeker lang meegaat. De armleuningen zijn ook altijd handig voor gamers omdat ze makkelijker kunnen aimen zonder dat ze met hun elleboog veel hoeven te bewegen. 

Noblechairs EPIC Gaming Stoel 

Noblechairs EPIC Gaming chair voor lange mensen
De NobleChairs Epic Gaming Stoel

De volgende gaming stoel voor lange mensen is de Noblechairs Epic gaming stoel. Dit is een ergonomische gaming bureaustoel voor mensen die lang zijn omdat het tot wel 194 cm zijn dus 1.94 meter. 

De stoel is heel comfortabel dankzij de nepleer dat ook in sportauto’s worden gebruikt. Dit is heel handig voor gaming stoelen omdat het dan tegen vlekken, vloeistof en slijtage aankan. Achter de nepleer zit er ook koudschuim dat zelfs na lange speelsessies nog zijn vorm behoudt. 

Verder is de stoel ergonomisch waardoor je niet makkelijk rugklachten zal krijgen bij langdurig gaming sessies. De stoel heeft een redelijke stevige frame die tot wel 120 kg kan belasten. Dit is goed voor de meeste gamers maar als je zwaarder bent dan wil je zeker iets dat tot 150 kg kan belasten. 

Dit gamestoel wordt geleverd samen met nek en onderrug kussens die heel handig zijn voor een ergonomische houding als je zit te gamen. Een goede houding is altijd belangrijk als je heel lang gamed. 

Tenslotte ga ik het hebben over de reviews die deze gamestoel heeft gekregen. Dit gamestoel voor lange mensen heeft over 205 reviews en het scoort een 9.4 van de 10 uit alle 207 reviews. 

Gamers die deze gamestoel al beschikken vinden dat het een stevige stoel is die heel stoer uitziet. Daarnaast vinden ze ook dat de kwaliteit en afwerking geweldig zijn bij de stoel. 

Noblechairs ICON Gaming Stoel 

Noblechairs ICON Series - Gaming bureaustoel voor lange mensen
De NobleChairs ICON Gaming Stoel

Als laatste hebben we de Noblechairs Icon. Deze gamestoel is zeker voor lange mensen en kan tot 1.95 meter aan lengte aan. De bouwkwaliteit van deze stoel is topklasse en dit is een stoel die zeker lang zal meegaan. 

De stoel is heel comfortabel en de zitting en rugleuning zijn gevuld met ademend koudschuim die heel goed is voor de stoel om zijn vorm te houden en om tegen vlekken aan te kunnen. 

Verder is de stoel gemaakt van een sterke frame die zeer goed is om tot 150 kg aan gewicht te kunnen belasten. De armleuningen zijn verder in 4 dimensies te verstellen en dit is zeker handig voor als je de juiste houding wilt hebben. 

Dit gamestoel voor lange mensen wordt ook meegeleverd met nek en rug kussens die zorgen voor een goede houding tijdens het gamen. Een goede houding is altijd belangrijk omdat je rug en nek klachten voorkomt voor in de toekomst. 

Categorized in: