De beste gamestoelen voor ps4 en ps5. Deze stoelen zijn handig voor console gamers die ver van de TV zitten en zijn heel comfortabel om langdurig erop te gamen. Het is heel moeilijk om de juiste keuze te maken tussen de  aantal gamestoelen die er allemaal zijn. 

De top 5 beste gamestoelen voor ps4 en ps5

  1. X Rocker – Sony Playstation 2.1 
  2. X Rocker – G-Force 2.1
  3. TecTake Benjamin Racing
  4. GXT 707 Resto
  5. GTG GT1

Deze gamestoelen voor ps4 en ps5 zijn geweldige keuzes voor gamers. Zelf heb ik een aantal vrienden die ook opzoek zijn naar een geweldige gamestoel voor hun ps4 of nieuwe ps5 om comfortabel te gaan gamen

De Top 5 Beste gamestoelen voor PS4 en PS5

#1. X Rocker – Sony Playstation 2.1 Legend Gaming chair

X Rocker - Sony Playstation 2.1 - gamestoelen voor PS4 en PS5
X Rocker – Sony Playstation 2.1 Legend Gaming Chair Voor Ps4 & Ps5

Als eerst hebben we de X Rocker Sony Playstation 2.1 Legend gaming chiar. Dit is een officieel gelicenseerd gaming chair voor playstation-game systemen.

Verder komt deze gaming chair met hoofdsteun en gemonteerde 2.1 audiosysteem die handig is om geluid vanuit je gaming chair te horen. De stoel heeft verder ook tri-motortrilling om trillingen te voelen op je stoel.

Verder heeft de gaming chair draadloze en bluetooth bedieningspaneel dat maakt het makkelijk voor je om dit te bedienen. De gaming chair wordt meegeleverd met draadloze DAC-zender die beidt volledige compatibiliteit met alle PlayStations-spelsystemen.

The Legend is afgewerkt in een ongelooflijk stijlvolle blauwe en zwarte kleur en diepe comfortabele vulling voor die lange gameplay-sessies.

#2. X Rocker – G-Force 2.1 Gaming chair 

X Rocker - G-Force 2.1 Gaming chair - Gamestoel voor ps4 en ps5
X Rocker – G-Force 2.1 Gaming Chair

Als vongende hebben we de X Rocker – G-Force 2.1 Gaming chair. Deze gamestoel is geweldige en is een beetje hetzelfde als de vorige gaming chair maar met een andere design.

De gaming chair heeft een hoofdsteun die zeer comfortabel is en die gemonteerd is met een stereosysteem. De gaming stoel heeft een G-Force afwerking die er zeer goed uitziet.

De stoel heeft een zeer zachte zitting en is gemaakt van duurzame kunstleer die zeer comfortabel is voor de gebruikers die langdurig willen gamen.

Deze X Rocker G-Force Gaming chair is compatibel met de meeste grote gaming apparaten waaronder PS3, PS Vista, Xbox 360, Wii, Wii U, 3DS en meer.

De G-Force is ook compatibel met de PS4 en Xbox One door verbinding te maken met de RCA analoge audio-uitgangen op uw tv of hoofdtelefoonaansluiting.

Een extra digitaal naar analoog converter (apart verkrijgbaar) kan nodig zijn als deze geluidsuitgangen niet beschikbaar zijn op uw tv.

#3. TecTake Benjamin Racing

TecTake Benjamin Racing Bureaustoel - gamestoel voor ps4 en ps5
TecTake Benjamin Racing

De TecTake Benjamin Racing is een geweldige keus voor console gamers zoals PS4. Deze gamestoel heeft over 86 reviews en scoort een 4.6 van de 5 uit alle reviews. Dit maakt het een van de beste goedkope gaming bureaustoelen voor PS4 en PS5 gamers. 

De stoel heeft een ergonomische vorm waardoor gamers die heel lang zitten geen last zullen krijgen van rugpijn of nekpijn. De stoel is heel comfortabel en is perfect wanneer het komt tot prijs en kwaliteit verhouding. 

De gamestoel komt met extra dikke bekleding waardoor je deze comfortabel en langdurig mee zal gaan zonder dat het hard gaat worden na een aantal  maanden. Dit is iets dat je zeker niet wilt hebben op een stoel omdat je dan veel pijn gaat voelen als je lang zit. 

De gamestoel is gemaakt van goede materiaal die zelfs zorgt voor luchtcirculatie waardoor slechte geuren niet erin blijven zitten omdat het gemaakt is door ingewerkte textielen inlegstukken. 

Dit betekent dat als je gaat zweten in de zomer dat je zweet geur niet erin zal blijven zitten maar dat de gamestoel zelf lucht binnen zal krijgen zodat het altijd vries blijft zonder vieze geuren.  

Wat ook heel handig is aan een gaming stoel is de armleuningen. Dankzij de armleuningen kun je makkelijker gamen en zal je niet moe worden door je armen steeds hoog te hebben. Deze gamestoel heeft zachte beklede armleuningen waardoor je makkelijke en met meer nauwkeurig in je games kunt zijn. 

#4. GXT 707 Resto

GXT 707 Resto - Gaming Stoel - Gaming chair voor ps4
GXT 707 Resto

De volgende in de lijst van beste gamestoelen voor ps4 is de Trust gaming stoel GXT 707 Resto. Dit is een ergonomische gaming bureaustoel die over 166 reviews heeft gekregen van gamers die van Trust houden. 

De game stoel scoort een 4.3 van de 5 uit alle 166 reviews die het heeft gekregen. Het is altijd belangrijk om te kijken wat andere gamers vinden van een gamestoel voordat je deze neemt. 

De meeste gamers vinden het een geweldige stoel die goed zit. Heeft mooie kleuren en is heel goed te verstellen voor perfecte zitting. Wat sommige gamers wel vinden is dat het ietsjes moeilijk is om in elkaar te zetten en dat de armsteunen alleen in hoogte te verstellen zijn. 

Wat deze gamestoel nog leuker maakt is dat het ergonomisch is. Als een gamer is dit heel  belangrijk, als je niet weet wat ergonomie is dat zal ik je dat even snel uitleggen. Ergonomie is een woord die wordt gebruikt voor producten die goed zijn voor je lichaam. Misschien niet dat ze goed zijn voor je lichaam maar  beter dan alle andere producten zodat je geen  lasten krijgt van te lang zitten op een stoel. 

Deze gamestoel van Trust is ergonomisch en is zeker handig voor gamers. Als een gamer zit je heel lang achter je Playstation 4 of Playstation 5 waardoor je na een lange tijd last gaat krijgen van je lage rug of van je nek. 

Je wilt dus daarom een goede gamestoel die je comfortabel houdt zodat je later als je ouder wordt geen problemen krijgt aan je rug. 

Deze Trust gamestoel is heel comfortabel en het komt met zeer comfortabele rug en nek kussens die  zorgen voor een ergonomische houding. De houding die je neemt op een stoel is belangrijk en dankzij de kussens heb je altijd een goede houding. 

Verder is de rugleuning aan te passen tot wel 90 graden. Als je even naar achteren wilt kantelen om te gaan chillen/relaxen en film kijken dan is dat zeker mogelijk. Trust is een geweldige merk voor gamers die niet de bank willen breken en niet veel geld willen uitgeven voor kwalitatieve gaming producten. 

Wat altijd belangrijk is voor gamers zijn armleuningen. Zonder armleuningen zal je aim in games niet zo goed zijn omdat jij je hele arm moet gaan dan alleen je voorarm zoals met een armleuning. Naast de voordelen van aim verbetering is een armleuning ook handig voor als je geen kramp wilt hebben op je arm van te lang je arm hoog houden om goed te kunnen gamen. 

De armleuningen zijn verstelbaar en als ik het goed heb kun je dit zowel verticaal als horizontaal verstellen. Dit is handig voor als je de armleuningen even wat hoger wilt voor je hoogte of juist dichterbij je wilt hebben door horizontaal of verticaal te verstellen.  

Tenslotte hebben we de zitting van deze geweldige gamestoel voor ps4 gamers en hoe comfortabel het is. Naast de comfortabiliteit van deze gamestoel is de zitting ook kantelbaar, je kan dus de hoogte  van de zitting beslissen een aanpassen aan de hoogte van je tafel. 

#5. GTG GT1

Game stoel GTG GT1 - Gamestoel voor ps4 en ps5
GTG GT1

De laatste gamestoel van de beste gamestoelen voor ps4 en ps5 is de GTG GT1. Dit is een gamestoel die lijkt op een racestoel die perfect is voor console gamers. 

De gamestoel is gemaakt van kunstleer waardoor het heel comfortabel is en ergonomisch. Dankzij de ergonomische zitting van deze gamestoel zal je niet makkelijk last hebben van je rug of nek tijdens je langdurige gaming sessies. 

De gamestoel is kantelbaar bij de rugleuning in hoogte en de armleuningen. Dit is zeer goed voor als je een perfecte zithouding wilt hebben tijdens het gamen. De rugleuning kan gekanteld worden van 90 tot 160 graden. 

De stoel komt met stevige koudschuim vulling wat zorgt  voor goede ondersteuning van de rug en bovenbenen. Dit is heel comfortabel voor gamers en de frame van de stoel is zo stevig dat het tot 100 kg aan gewicht kan belasten. 

De gamestoel komt in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen zodat deze beter bij je gaming computer gaat passen. De gamestoel komt met nek kussens en rugkussens die heel goed zijn voor een ergonomische houding. 

Categorized in: