De beste gaming bureaustoelen voor dames die er elegant uitzitten voor vrouwen.

Gaming bureaustoelen zijn heel belangrijk en ook voor dames die thuis gamen in deze crisis.

Gamen wordt steeds en steeds meer gedaan en daarom is het ook belangrijk dat gamers op een top kwaliteit stoel zitten die goed is voor de lichaam.

Deze gamestoelen voor dames komen in verschillende kleuren keuzes waaruit dames kunnen kiezen. 

De beste gaming bureaustoelen voor dames

  • DXRacer Racing Pro gaming
  • DXRacer Formula Gaming chair
  • Nitro Concepts S300 gaming stoel 
  • Noblechairs Hero Echt Lederen Gaming chair 
  • Noblechairs Epic Echtleder 

Beste Gamestoelen voor dames

Wanneer het komt tot gamestoelen voor dames is het belangrijk dat een stoel genoeg keuzes heeft in kleuren waaruit dames kunnen kiezen en design.

Je wilt niet een te lelijke stoel die niet de kleuren beschikt die jij wilt. Daarom heb ik hier een aantal gamestoelen voor vrouwen die genoeg kleurcombinaties beschikken en functionaliteiten om comfortabel te zitten voor lange tijd. 

#1. XRacer Racing Pro gaming

DXRacer Racing Pro - Beste gamestoelen voor dames
XRacer Racing Pro Gaming

De eerste en zeker een van de beste keuze voor een game stoel voor dames is de DXRacer Racing pro gaming.

De stoel heeft zoveel mogelijke keuzes waardoor het zeker de nummer een plaats verdiend.

Kleuren zoals paars, groen, oranje, grijs, lichtblauw en zwart/wit maken deze stoel ideaal voor dames. 

Wanneer het komt tot gamen het is heel belangrijk dat je een goede houding behoudt.  Deze gamestoel wordt geleverd met extra kussens voor je onderrug en voor je nek. Deze kussens zitten op deze plekken om je houding zo goed mogelijk te houden zodat je geen klachten krijgt aan je rug of nek. 

Het is heel belangrijk dat je deze gebruikt als je een ergonomische houding wilt behouden. Het zal vermoeiend zijn in de begin maar na een tijd zal je wel aan wennen. 

De gamestoel heeft een sterke frame en kan zeker tegen stootjes aan voor wanneer je met de stoel rond wilt bewegen. Dankzij de frame kan de stoel ook tot 150 kg belasten aan gewicht, dit is meteen goed omdat je dat weet dat de stoel na een lange tijd niet zomaar gaat zakken. 

De stoel is ook heel makkelijk te gebruiken, je kan de zitting, rugleuning en armleuningen verstellen in veel manieren en zo kun je een perfecte houding hebben. 

#2. DXRacer Formula Gaming chair

Gamestoel voor vrouwen - DXRacer Formula
RXRacer Formula Gaming Chair

Als tweede hebben we de DXRacer Formula Gaming chair die een perfecte keus is voor dames die genoeg ruimte willen. 

De gamestoel is heel stevig en heeft een sterke frame die tot wel 150 kg aan gewicht kan belasten. Dit betekent dat de stoel niet makkelijk kapot zal  gaan door de hoeveelheid gewicht die erop zit zoals velen gamestoelen. 

Andere gamers die de stoel hebben vinden het een geweldige stoel. De design, kwaliteit, conform en opties zijn goed. Een gamer had zelfs als pluspunt dat zijn vriendin het in elkaar kon zetten dus zeker makkelijk voor dames om deze in elkaar te zetten. 

De stoel is geschikt voor gamers die 1.45  tot 1.8 meter zijn. Verder is de stoel in veel manieren te verstellen voor een perfecte houding. Je kan bijvoorbeeld de rugleuning kantelen, de zitting verstellen en de armleuning verstellen. 

De gamestoel voor dames wordt ook geleverd met kussens die heel goed zijn voor onderrug en nek pijn. Deze zijn handig voor een ergonomische houding en om RSI klachten te voorkomen. 

De beste kleuren voor dames vind ik wel echt de lichte kleuren zijn zoals wit, licht blauw, groen enzovoort. 

#3. Nitro Concepts S300 gaming stoel

Nitro Concepts 300 - elegante gamestoel voor dames
Nitro Concepts S300 Gaming Stoel

De volgende gaming stoel voor dames die er zeer elegant en eenvoudig uitziet is de Nitro Concepts 300. Deze gamestoel is zeer comfortabel en heeft een eenvoudig gaming stoel vorm waarvan de meeste gamers houden. 

De gamestoel ziet er niet te complex uit waardoor je deze makkelijk kunt gebruiken en de kwaliteit ervan is top. De frame van de stoel is zeer stevig en kan zeker tegen stootjes aan daarnaast kan het tot 135 kg aan gewicht belasten. 

Wat heel cool is aan deze gamestoel is de koudschuim die onder de rugleuning en zitting zitten. Dit maakt het zo dat de stoel meer comfortabel is dan andere stoelen en dat de stoel zelf luchtcirculatie heeft waardoor slechte geuren en warmte niet erin blijven. 

De armleuning zijn in 3 dimensies te verstellen waardoor je altijd een perfecte positie hebt voor je arm. Verder is de rugleuning te verstellen en de zitting. 

Tenslotte is deze gamestoel ook geschikt voor gamers die lang zijn. Als je wat langer bent dan meeste mensen dan is dit een prima keuze. De stoel is geschikt voor gamers die tot wel 2.10 meter zijn. 

#4. Noblechairs Hero Echt Lederen Gaming chair

gaming bureaustoel voor dames - NobleChairs Hero
De NobleChairs Hero van echt leer

Een andere geweldige keus voor dames die een top gaming stoel willen is de NobleChairs Hero. Dit is serieus een van de top 5 beste game bureaustoel die er zijn. De stoel heeft een zeer mooie design en heeft meer dan genoeg functionaliteit om je houding perfect te houden. 

Wat heel belangrijk om te weten over deze gaming stoel voor dames is dat het voor wat langere dames is. De minimale gebruikerslengte voor deze stoel is 172 cm en de maximale gebruikerslengte is 210 cm. 

De stoelzitting zijn versterkt met echt leer waardoor de comfortabiliteit top is en daarnaast is de frame van de stoel ook heel sterk waardoor het tegen stootjes aankan. Dankzij de sterke frame kan de stoel ook 150 kg aan gewicht belasten. 

De gamestoel heeft een verstelbare zitting, rugleuning en ook armleuning. Door de mogelijkheid om ze allemaal te verstellen kun je makkelijk een perfecte houding hebben bij je lange game sessies. 

Tenslotte komt de stoel met geweldige kleurcombinaties met zwart waaruit je kunt kiezen. Je hebt zwart/rood, zwart/blauw, zwart/wit en zwart/echt leer. Je kunt zelf bepalen welke jouw keuze zal zijn. 

#5. Noblechairs Epic Echtleder

legante gaming bureaustoel voor dames - Noblechairs Epic
The NobleChairs Epic Van Echt Leer

Een andere elegante gaming bureaustoel voor dames is de Noblechairs Epic. Dit is een uitstekende keus voor dames die genoeg keuze willen in kleurcombinatie bij een gamestoel. 

Als je voor deze stoel zou gaan dan zou ik zeker de wit/zwart combinatie van deze stoel nemen als een dame. De kleur wit past veel bij vrouwen omdat het een lichte kleur is vergeleken met andere kleuren. Daarnaast zijn de bijgeleverde kussens zwart en geeft het een mooie kleur combo. 

De stoel is erg mooi afgewerkt met gedetailleerde stiksel en heeft een bekleding van faux leer. De frame van de stoel is zeer stevig en kan zeker teken stootjes voor wanneer je veel met de stoel gaat bewegen. 

De frame is stevig maar kan niet tegen veel gewicht. De stoel kan alleen tot 120 kg belasten en dit is zeker goed voor de meeste dames die gamen. Als je boven de 120 kg bent dan raad ik een van de bovenstaande keuzes. 

Wat heel belangrijk is als je naar een gaming stoel gaat kijken is de reviews. Je wilt zeker zijn dat wat je koopt goed is en dat andere gamers dat ook vinden. Tijdens mijn onderzoek vond ik dat gamers het een stevige stoel vinden die er stoer uitziet maar dat het ook ietsjes te groot is waardoor ze de vloer net niet raken zonder schoenen terwijl ze 1.78 meter zijn. Dit is wel handig om te weten omdat veel gamestoelen niet heel laag kunnen worden gezet. 

Categorized in: