beste gaming monitor onder 200 euro

Als jij opzoekt bent naar een gaming monitor onder 200 euro maar wilt graag niet teveel uitgeven voor een, Dan ben je op de juiste plek. Hier vind je de beste gaming monitoren onder 200 euro.

beste gaming monitor onder 200 euro

BenQ ZOWIE RL2455 - Gaming Monitor

BenQ ZOWIE RL2455

De BenQ ZOWIE RL2455 is geschikt voor het spelen van games dankzij de snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Deze 24 inch monitor is met een beelddiagonaal van 61 cm de meestverkomende schermgrootte. Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. De BenQ ZOWIE RL2455 beschikt over ingebouwde speakers en 2 HDMI-aansluitingen. Handig voor als je deze gaming monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Dit monitor is ook de beste gaming monitor onder 200 euro.

 

BenQ ZOWIE RL2455T - Gaming Monitor

BenQ ZOWIE RL2455T

De BenQ ZOWIE RL2455T is geschikt voor het spelen van games dankzij de snelle reactietijd. Je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen om een goede werkpositie te kunnen aannemen. Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. De BenQ ZOWIE RL2455T beschikt over ingebouwde speakers en 2 HDMI-aansluitingen. Handig voor als je deze gaming monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Als tweede beste gaming monitor 200 euro

 

Acer G246HLFbid - Gaming Monitor

Acer G246HLFbid

De Acer G246HLFbid gaming monitor heeft een 24 inch Full HD beeldscherm met een reactietijd van slechts 1 ms, daarnaast heeft de monitor de mogelijkheid om een desktop, laptop of console aan te sluiten via de VGA-, DVI- en HDMI-poorten. De monitor beschikt over een X-vormige poot met rode accenten en een slank profie. De Acer G246HLFbid biedt gegarandeerd vele uren gameplezier.
Acer_G276HLIbid_Voet

Indrukwekkende prestaties

Dankzij de reactietijd van 1 ms en Full HD beeldschermresolutie is deze monitor zeer geschikt voor gaming. Tevens kan je jouw monitor naar wens in stellen met Acer eColor Management. Het fantastische beeld heeft nu nog mooiere kleuren dankzij Acer Adaptive Contrast Management.

 

AOC G2460VQ6 - Gaming Monitor

AOC G2460VQ6

De AOC G2460VQ6 levert non-stop actie voor gamers die op zoek zijn naar sensatie. De snelle responstijd van 1 ms maakt deze monitor heel bijzonder, ghosting en bewegingonscherpte wordt geëlimineerd voor weergave van snelle games en films. Met geïntegreerde VGA-, HDMI- en DisplayPort-connectors kun je meerdere apparaten tegelijkertijd aansluiten, zoals jouw computer of game-console.

Het 75 Hz beeldscherm heeft ondersteuning voor AMD FreeSync, voor een soepele weergave van snelle beelden en multimedia. Dankzij de ingebouwde speakers en HDMI-ingang, is deze monitor ook geschikt voor consoles. Deze AOC-monitor is ook geschikt voor monitorarmen of muurbeugels. De noodzakelijke kabels zijn meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt.

1 ms reactietijd

 

 

Acer KG271bmiix - Gaming Monitor

Acer KG271bmiix

De Acer KG271bmiix is een 27 inch gaming monitor met een Full HD beeldschermresolutie en slechts 1 ms reactietijd. Met een Full HD resolutie worden al jouw games en entertainemt scherp weergegeven en mis je geen enkel detail en met door de 1 ms reactietijd heb je geen last van ghosting. Dit is de ideale gaming monitor voor console gamers als PC gamers, de monitor beschikt over een VGA- en twee HDMI-aansluitingen en ingebouwde speakers.

AMD FreeSync

Met FreeSync wordt de snelheid van het beeld van jouw favoriete games bepaald door je grafische kaart, niet door de vaste refresh rate van de monitor. Dit betekent dat de frames van de monitor worden gesynchroniseerd met de frames van de grafische kaart, hierdoor levert het scherm vloeibare game-playbeelden, minimaliseert vertragingen en tilt jouw games visueel naar een hoger niveau.
Acer KG271

 

Dit waren de beste gaming monitor onder 200 euro van het jaar 2017 en 2018.

Voor meer Informatie over computer accessoires KLIK HIER

Plaats een reactie