Perfecte gaming muis en toetsenbord combo

De perfecte gaming muis en toetsenbord combo zullen we u aanraden in deze bericht. We zullen een aantal verschillende combinaties van gaming muis en toetsenbord laten zien waarvan u uit kan kiezen en uiteindelijk kopen als u dat wens.

Na onze onderzoek kwamen we er achter dat er alleen maar een par gaming muis en toetsenborden die bij elkaar kunnen worden gekocht. Maar daarna hebben wij zelf een aantal muizen en toetsenborden die heel goed bij elkaar kunnen passen en daarom zullen we u een aantal van deze laten zien.

 

Razer gaming muis en toetsenbord combo

Een Razer muis en toetsenbord die zeer goed bij elkaar passen zijn de Razer Ornata en de Razer DeathAdder. We hebben deze producten gekozen omdat ze zeer populair zijn tussen de gamers en worden veel gekocht.

 

achterkant DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite

Met de mechanische Razer Deathadder Elite gaming muis laat Razer jouw reflexen het werk doen. De muis heeft namelijk mechanische switches in de knoppen, hierdoor wordt je klik eerder geregistreerd en schiet je net iets eerder dan je tegenstanders.

 

voorkant Razer Ornata QWERTY

Razer Ornata

De Razer Ornata is een gaming toetsenbord voor gamers die op zoek zijn naar de gevoeligheid van mechanische toetsen zonder de bijbehorende herrie. De Ornata heeft namelijk half-mechanische toetsen, dit houdt in dat de mechanische switch op een membraan is geplaatst.

 

Cooler Master MasterKeys Lite Combo

De cooler master heeft zijn eigen muis en toetsenbord combo Cooler Master MasterKeys Lite die perfect is voor als je niet veel geld wilt uitgeven voor een muis en toetsenbord combinatie. Deze combinatie is zeer goed voor gamen en het kost niet meer dan 50 euro.

 

bovenkant MasterKeys Lite L RGB Combo QWERTY

De Cooler Master MasterKeys Lite is een uitstekende keus voor als je niet veel geld wilt uitgeven voor een muis en toetsenbord set. De toetsenbord is lekker klein zonder frames waardoor je meer plek op je desk zal hebben en de muis komt bijgeleverd maar je kan wel deze later upgrade naar een RGB muis zoals de Razer Mamba Die wel over meerdere kleuren beschikt. 

 

Cooler Master Devastator II

Zelfs nog goedkoper dan de  Cooler Master MasterKeys Lite is de Cooler Master Devastator II Deze muis en toetsenbord kosten maar 39,99 en zijn perfect voor gamers die net zijn begonnen en niet veel willen uitgeven maar een muis en toetsenbord.

Devastator II (Qwerty) 

Deze eten van twee walletjes: ze zijn duurzamer dan membraan switches en voelen soortgelijk aan 100 procent mechanische switches. De Cooler Master Devastator II wordt geleverd met een optische gaming muis (500 – 2.000 dpi) die net als het toetsenbord oplicht in de kleur blauw.

 

Roccat Sova MK Brown Gaming muis en toetsenbord combo

Zit je vaak op de bank of op afstand van je computer en wil je graag een gaming muis en toetsenbord die dit zeer gemakkelijk zou maken, Dan is de Roccat Sova MK Brown de beste keus.

product in gebruik Sova MK Brown Gaming Toetsenbord QWERTY

De Roccat Sova MK Brown is een gaming muis en toetsenbord combo die alles heeft wat je nodig hebt om je game sessies zo goed mogelijk te kunnen spelen. Deze is niet draadloos maar beschikt over een kabel van 4M. Struikelt er iemand over de kabel? De break-away functie zorgt dat de kabel veilig losschiet.

 

 

Plaats een reactie