Een Gaming Pc Kopen of Samenstellen [Beste Prijzen]

Spread the love

Wil je graag een gaming pc kopen of samenstellen dan zal ik je precies aanwijzen waar je dit het beste kan doen. 

Een gaming pc kopen of samenstellen kan veel werk zijn voor veel beginners. 

Als een beginner in gaming is het heel moeilijk om te weten over alle componenten die een computer beschikt. 

Dit komt omdat er gewoon teveel componenten in een computer zitten die je moet gaan checken om te weten of een computer wel of niet goed is voor gaming. 

Als je nou een budget game pc wilt of een gaming pc die alles aankan, zal ik je precies vertellen waar je deze kan krijgen. 

Een gaming pc kopen of samenstellen

Een gaming pc kopen of samenstellen kun jij het beste doen via deze game pc website. 

Hier leggen zijn precies uit welke computers jij kan kopen en kan samenstellen. 

De leuke aan deze website is dat je veel ruimte hebt in de prijzen en zo kan je makkelijk een budget gaming pc kopen als je dat wilt. 

Budget gaming pc goedkoopste

Meestal kunnen deze budget gaming pc alleen games aan zoals minecraft, league of legend en csgo. 

Maar je hebt ook de keuze om wat duurdere gaming pc te kopen of samen te stellen die wel zware games aankunnen. 

De gaming pc’s die ze hier hebben hebben prijzen die al vanaf 280 euro beginnen als de goedkoopste game pc. 

Verder kan je ook andere gaming pc’s kiezen die je ook samen kan stellen en meteen kan zien welke games deze gaming pc aankan. 

game pc prestaties in games voor het kopen ervan

Dit is heel handig omdat jij meteen kan zien of jou samen gestelde gaming pc de meeste gamers aankan terwijl jij deze samenstelt. 

Gaming pc samenstellen

Tijdens het samenstellen van een game pc kun je meteen zien welke componenten je kan kiezen. 

De componenten die je kan kiezen om te veranderen zijn de behuizing, moederbord, processor, geheugen, opslag, videokaart, geluidskaart, processorkoeling en voeding. 

Verder naast dit zijn er ook een aantal andere dingen die je kan kiezen zoals antivirus software, garantie verhogen en ook gaming muizen en toetsenbord kopen. 

Wat heel belangrijk om te weten als een gamer is dat de belangrijkste componenten die je nodig hebt om te gamen zijn de videokaart, cpu en werkgeheugen. 

Daarnaast is een goede opslag zoals een ssd heel belangrijk om snel je games op te laden en om sneller je kunnen starten met je games. 

Gaming pc samenstellen en testen in games

Ten eerste is het belangrijk dat jij weet welke componenten zijn belangrijk op te upgraden en welke niet. 

Ik ga door de lijst van de componenten die beschikbaar zijn en ik ga aangeven of deze wel of niet belangrijk is. 

Behuizing:  Als eerst hebben we de behuizing van je gaming pc. Dit is niet de belangrijkste component en deze zal je niet willen upgraden tot later als jij je componenten al hebt. 

Pas als jij een grotere component gaat kopen zoals een grotere videokaart die niet in de behuizing past dan pas moet jij een behuizing kopen. 

Moederbord: De moederbord is ook niet heel belangrijk om te upgrade in het begin. Het enige wat een moederbord voor nodig is, is om componenten eraan te sluiten die je gaat gebruiken. 

Processor: De processor van een gaming pc is wel belangrijk en deze wil je wel upgraden maar niet meteen. Ik raad je aan om eerst een goede videokaart te kiezen voordat jij een cpu upgrade. 

Videokaart: De videokaart is de eerste component die je goed wilt hebben. Als je de nieuwste games wilt spelen of goed wil spelen dan wil je zeker een Nvidia videokaart nemen die 4+GB Vram heeft. 

Werkgeheugen: Voor werkgeheugen heb jij 8GB nodig als een beginner. Meer dan dit zal je niet nodig hebben en als je wel wilt upgraden dan moet je het na je cpu doen. Dan zal je zeker voor 16GB willen gaan. 

Opslag: Je wilt zeker dat alles snel en smooth draait op je pc. Daarom is het belangrijk dat na je videokaart upgrade dat je ook een ssd neemt. Een ssd zal je veel mogelijkheid geven op hoe snel je computer met bestanden zal omgaan. 

Verder zijn er andere componenten en extra’s die je kan nemen als je dat wilt zoals muizen en toetsenborden. 

Budget gaming pc

Een budget gaming pc kan je ook kiezen als je graag kleine games wilt spelen. De prijzen voor een gaming pc die goedkoop is, is van 350 euro tot 650 euro. 

Dit is een geweldige budget vergeleken met veel andere websites waarin jij meer dan 600 euro moet geven voor een dergelijke gaming pc. 

Daarnaast kun je ook de samenstellingen van deze game pc’s bekijken en kan je zien welke games ze aankunnen met de prestatie optie. 

Verder hebben andere gamers ook veel reviews achtergelaten op deze computers. 

De meeste van de reviews geven aan dat ze veel lag hebben zonder een ssd. Daarom dat ik je aanraad om een ssd te nemen bij je aankoop omdat het supersnel is vergeleken met een normale hdd. 

Een ssd zorgt ervoor dat je game pc binnen 15 seconden opstart en dat je ook sneller aan de slag kunt gaan. Verder zorgt een ssd ook voor dat je computer sneller met bestanden omgaat waardoor je games ook sneller zullen draaien. 

Advies voor gamers

Als jij serieus wilt gaan gamen dan raad ik je aan om een intel game pc te kiezen. Deze hebben een geweldige cpu en daarnaast kan je een videokaart kiezen die 4GB VRAM heeft of meer om de nieuwste games vloeiend te kunnen spelen. 

Belangrijk! Een van de leuke dingen aan deze game pc webshop is dat je ook je perfecte gaming pc kan kiezen en deze gespreid kan betalen. 

Dit is heel handig voor gamers die niet meteen het budget hebben maar wel per maand een bepaalde bedrag kunnen betalen. 

Conclusie

Mijn conclusie is dat als je een game pc wilt die goedkoop is of die alles aankan dat je deze makkelijk kan krijgen in deze game pc webshop. 

Daarnaast is het heel handig om hier je game pc te kopen omdat je ook gespreid kan betalen waardoor je niet meteen een hoop geld kwijt bent. 

Zeker raad ik het je aan als een gamer om je gaming pc hier te halen. 

Leave a Reply