Spread the love

Een Gaming toetsenbord  mechanisch is een toetsenbord op basis van mechanische ”key switches”. Dit betekent dat elke toets een eigen, mechanische ”schakelaar” heeft die elke aanslag registreert. Deze switches geven een unieke feel aan het toetsenbord, gaan erg lang mee en geven over het algemeen meer typecomfort dan voorgenoemde rubber dome switches.

Gaming toetsenbord mechanisch

Een eerste voordeel is dat het actuation point (het punt waarop het toetsenbord je aanslag registreert) halverwege de toets ligt. Wanneer je dus (na wat oefening) je toetsen slechts indrukt tot op het actuation point i.p.v. tot op het einde kan je sneller typen!

Hier zullen we u de beste gaming toetsenbord mechanisch laten zien en welke door vele gamers worden gekozen. Deze mechanische keyboards zijn op de top van de lijst en vele kiezen voor deze.

G910 Orion Spectrum- Gaming toetsenbord mechanisch 

1. De Logitech G910 Orion Spectrum

Score: 9.5/10 van 53 reviews

De logitech G910 Orion Spectrum is een uitstekende mechanische toetsenbord van Logitech. De toetsenbord komt met verlichting en heeft een romer-G type van mechanische toetsen.

De Verlichting van de Logitech G910 mechanische toetsenbord is per toets af te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld de AWSD een kleur geven en de rest een andere kleur. Je hebt een keuze uit 16.8 miljoen kleuren die je kan kiezen om deze perfecte toetsenbord te laten verlichten.

Met de gevoelige Romer-G switches in het toetsenbord hoef je de toetsen niet helemaal in te drukken voordat je toetsaanslagen registreren dit komt goed van pas als je snel wilt gaan typen of vaardigheden bij een game te doen en je wilt graag snel door deze gaan zonder dat je het toets helemaal hoeft in te drukken.

De toetsenbord zelf heeft 9 programmeerbare G-toetsen en deze neem je ‘on-the-fly’ Macro’s op. Hierdoor reageer je sneller in MMO games bijvoorbeeld. Daarnaast beschikt de toetsenbord over een dock waarin je je telefoon kan zetten om je game-informatie te tonnen met de Ark control display.

bovenkant K95 RGB Platinum Cherry MX Speed Qwerty

2. Corsair K95 RGB Platinum

Score: 9.5/10 van 42 reviews

De Corsair K95 RGB Platinum is een mechanische toetsenbord met een perfecte design. Met de duurzame aluminium frame kan deze toetsenbord heel moeilijk kapot gaat.

Deze mechanische toetsenbord beschikt over zijn eigen interne geheugen waardoor je je profielen overall kan gebruiken omdat ze in de toetsenbord worden opgeslagen. Zo kan je je game profielen bij vrienden gebruiken die de zelfde game spelen als jij.

De Verlichting van de Corsair K95 RGB Platinum mechanische toetsenbord is per toets af te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld de AWSD een kleur geven en de rest een andere kleur. Je hebt een keuze uit 16.8 miljoen kleuren die je kan kiezen om deze perfecte toetsenbord te laten verlichten.

De Cherry MX Speed- zijn zo’n 40% gevoeliger dan Cherry MX Red-switches voor nog hogere reactiesnelheden in competitieve games.Daarnaast dankzij de afneembare polssteun speel je comfortabel en heb je met dit toetsenbord minder kans op polsklachten.

bovenkant K63 Cherry MX Red (Qwerty)

3. Corsair K63 Cherry MX Red

Score: 9.8/10 van 9 reviews

De Corsair K73 Cherry MX Red met gevoelige cherry MX Red switches hoef je de toetsen niet helemaal in te drukken voordat de toetsaanslagen registreren in het systeem.

Met de multimediatoetsen kan je tijdens het gamen ook music gaan luisteren en het geluid beheren hiervan. Daarnaast beschikt deze mechanische toetsenbord over anti-ghosting techniek. Door de anti-ghosting techniek registreert het toetsenbord tot 15 toetsaanslagen tegelijk, hierdoor worden al je commando’s daadwerkelijk uitgevoerd.

De toetsenbord heeft een game-modus dat wanneer je deze aan hebt kan je de windows key intoets het niet wordt uitgevoerd. De windows key zal niet meer werken als deze game-mode aan is omdat je dan tijdens het gamen niet per ongeluk erop wilt gaan klikken en dat je game dan gaat crashen.

De achtergrondverlichting verlichting van deze toetsenbord is alleen rood en kan niet veranderd worden. Deze toetsenbord heeft daarnaast ook geen numeriek toetsenblok en kan wel lastig zijn voor gamers die de nummer pad gebruiken bij het gamen.

Tenslotte wou ik nog vertellen dat deze toetsenbord ontzettend goedkoop is vergelijke met de andere en daarom krijgt ie altijd goede reviews door de gebruikers.

K70 Rapidfire Red QWERTY

4. Corsair K70 Rapidfire Red

Score: 9.6/10 van 17 reviews

De Corsair K70 Rapidfire Red is een uitstekende gaming toetsenbord mechanisch en heeft een uitstekende of wel perfecte design.

Deze mechanische toetsenbord beschikt over Cherry Mx speed switches en die zijn 40% gevoeliger dan de Cherry MX Red-switches waardoor je meer precisie zal hebben bij het gamen.

De frame van de Corsair K70 Rapidfire red is van stevig aluminium gemaakt en kan daarom tegen stootjes. Als je veel Moba en FPS games speelt komt deze toetsenbord goed van pas want je kan deze toetsen vervangen met meegeleverde grijze knoppen.

K70 Rapidfire Red QWERTY

Tenslotte heeft deze toetsenbord ook zijn eigen usb poort waarmee je je telefoon kan opladen of een headset kan in pluggen voor maximale flexibiliteit.

BlackWidow Ultimate 2016 QWERTY

5. Razer BlackWidow Ultimate 2016

Score: 9.3/10 van 31 reviews

De Razer blackwidow ultimate is een mechanische toetsenbord van Razer. Deze mechanische toetsenbord wordt door vele fans van razer gekozen en doordat het beschikt over mechanische toetsen hoef je niet helemaal te drukken voor dat je toetsaanslagen in het systeem registreren.

Ook deze razer toetsenbord beschik over de anti-ghosting techniek en zoals al besproken op de vorige toetsenbord zorgt de anti-ghosting dat je toetsenbord tot 10 toetsaanslagen tegelijk kan registreren. Hierdoor worden al je commando’s daadwerkelijk uitgevoerd.

Met de programmeerbare toetsen neem je ‘on-the-fly’ macro’s op, hierdoor reageer je bijvoorbeeld sneller in MMO games. Dankzij de 2 usb en 3.5mm poorten sluit je andere randapparatuur, zoals je muis en headset, via het toetsenbord aan op je pc.

Via de meegeleverde software laat je elke toets afzonderlijk oplichten. Daarnaast in tegenstelling tot de Chroma editie licht dit toetsenbord slechts in één kleur op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *