Beste goedkope gaming toetsenbord 2018

De Beste goedkope gaming toetsenborden 2018

De beste goedkope gaming toetsenbord 2018 is gekozen aan de hand van hoeveel ze worden gekocht en hoe goed ze zijn in verschillende aspecten. Hier brengen we u de Beste en goedkoopste toetsenborden die er nu zijn en informatie erover.

Genesis Goedkope Gaming Toetsenbord RX39

Goedkope gaming toetsenbord de Genesis gaming keyboard/toetsenbord

De Genesis gaming toetsenbord Rx39  ontworpen voor gamers die niet veel willen uitgeven maar wel goede kwaliteit gaming toetsenbord willen.

Het toetsenbord is uitgerust met sleutels met de anti-spookfunctie, die voorkomt dat ze worden vergrendeld door tegelijkertijd meerdere toetsen te drukken. Dit zorgt voor ongestoord entertainment en verhoogt het comfort aanzienlijk.

 

Sharkoon Skiller PRO Qwerty – Goedkope Gaming Toetsenbord

 

De Sharkoon Skiller Pro is de nieuwste versie van het populaire skiller toetsenbord en beschikt over Verlichting. In de pro versie biedt het nog meer functionaliteit voor gamers.

Deze toetsenbord heeft een blauwe verlichting en komt inclusief met multifunctionele rollover-ondersteuning, daarnaast biedt deze toetsenbord ook zes macro, Drie profielen en negen multimedia knoppen bovenaan. Deze kan je allemaal aanpassen met de bijgeleverde software.

 

Trust GXT 285 Gada

goedkopte gaming toetsenbord de Trust GXT 285 Gada

De trust Gxt 285 gada niet veel te vertellen over deze toetsenbord behalve dat  het super goed is voor gaming doordat het met multimedia knoppen komt, anti-ghosting, game-modus, LED en 5 programmeerbare macro’s. Deze eigenschappen maken het een perfecte gaming toetsenbord voor de prijs.

EIGENSCHAPPEN

  • Schakelaar voor gaming-modus; Windows-toets direct uitschakelen.
  • 5 programmeerbare macro’s en 3 toetsen voor aangepaste profielen
  • Anti-ghosting: maximaal 12 toetsen tegelijkertijd indrukken
  • Intern geheugen om 3 profielen op te slaan
  • Software voor het programmeren van de toetsen en macro’s.
  • Instelbare LED-kleurenverlichting
  • Gevlochten kabel van 1,8 meter

Sharkoon Skiller PRO+

 

De Sharkoon Skiller Pro+ Gaming Keyboard Met LED verlichting in 7 kleuren Nu komt de kleur in het spel: Het succesvolle SKILLER PRO toetsenbord in zijn bekende 3-blokken layout is met een extra functie opgewaardeerd en nu, als de SKILLER PRO +, biedt het voor de eerste keer aanpasbare LED verlichting in zeven verschillende kleuren.

Naast de multi-key rollover-ondersteuning beschikt het ook over zes macro’s, drie profielen en negen multimediatoetsen. Het gaming toetsenbord verbindt via zijn 150 cm lange, textiel gevlochten kabel met vergulde USB-stekker. Gespreks Software inbegrepen Met behulp van de meegeleverde spelsoftware, kunnen veel individuele programmering van belangrijke functies in spellen en andere applicaties moeiteloos worden gemaakt.

Macro’s, macro-loops, toetsaanslagen, vertragingstijden en internetfuncties kunnen allemaal bijvoorbeeld gebruikt worden. Ook kan de Windows-sleutel gedeactiveerd worden en kunnen de functies van de WASD-toetsen vrijwel met de pijltjestoetsen worden vervangen.

Programmeerbare macro’s Dankzij programmeerbare macro’s kunnen geplande acties in het spel nog sneller worden uitgevoerd en gemakkelijk toegankelijk zijn via elke toegewezen macro sleutel. Programmeren is erg makkelijk en dankzij het interne geheugen kunnen individuele instellingen op elk pc-systeem worden gebruikt.

Ook kunnen in totaal drie profielen worden opgeslagen binnen het toetsenbord en elk kan gemakkelijk geactiveerd worden met een speciale sleutel. Aanpasbare achtergrondverlichting Individuele aanpassing van LED verlichting kan eenvoudig worden gemaakt via toetscombinaties of via de gaming software.

Naast de helderheid intensiteit kan de voorkeur verlichting worden gekozen uit zeven verschillende kleuren. Een pulserend effect evenals automatische kleurverandering onderstrepen de veelzijdigheid van het toetsenbord. 

Genesis RX22 Backlight Qwerty Gaming

 

De Genesis RX22 Gaming keyboard is een goedkope gaming toetsenbord die speciaal ontworpen is voor gamers. Hij heeft 104 toetsen beschikbaar die voorzien zijn van X-scissor technologie. Door het gebruik van de scissor mechanisme onder de toetsen in plaats van de traditionele membranen is hij bijna onhoorbaar tijdens gebruik en precisie wat resulteert in hoge comfort. Daarnaast heeft dit toetsenbord heeft drie verschillende kleuren backlight welke je zelf in kan stellen. Ook de USB kabel is voorzien van een nylon omhulsel, dit verminderd de kans op beschadigingen en zorgt voor een langere levensduur.

 

Voor meer toetsenborden kijk hier

Plaats een reactie