Goede goedkope computer

Een goede goedkope computer zijn niet zo makkelijk te vinden. Bij het kiezen van een goedkope computer wil je graag een uitstekend component voor wat je deze computer wilt gaan gebruiken. Tijdens deze artikel zullen we de beste goede goedkope computers bespreken en waarvoor je deze het beste kan gebruiken.


Acer Aspire XC-730 I3840 NL - Desktop - Computer voor dagelijkse taken

Computer voor dagelijkse taken

De Acer Aspire XC-730 I3840 NL is een perfecte keus voor  als u alleen maar het voor dagelijkse taken wilt gaan gebruiken. Deze computer beschikt over een snelle processor en 8 GB aan interne geheugen waardoor u zonder problemen meerdere taken tegelijk kan uitvoeren.

Als u een computer kopen wilt dat snel genoeg is om online te surfen en documenten te bekijken en bewerken wilt dan is deze de perfecte keus voor dat.

Goede goedkope computer voor gamers

Goede goedkope computer voor gamers

Deze game pc intel een goede goedkope computer voor low-end games is een uitstekende keus. Als je een minecraft, League of legends of dota 2 speler bent dan is dit een uitstekende laptop voor jou.

De behuizing van deze computer is de Sharkoon VG4-W. Daarnaast is de moederbord een Gigabyte GA-H110M. De processor is de Intel Celeron G3930 met 2.9 Ghz. De HDD is 500 GB en de ram is 8GB DDR4, de DDR4 ram geheugen is de snelste die er tot nu toe is.

Tenslotte is de videokaart ook een uitstekende videokaart voor de prijs van deze computer. De videokaart is de Integrated Intel HD Graphics 2 GB en je mag zelf beslissen welke windows je wilt gaan gebruiken en veel extra dingen zoals toetsenbord en muis.

399,- Alpha-shop

HP Pavilion 570-p050nd - Desktop

Computer voor video bewerking

Een goede goedkope computer voor videobewerking. voor videobewerking heb je altijd een CPU nodig die i5 of hoger is. De HP Pavilion 570-p05nd is een perfecte keus voor videobewerking door de Intel core i7 processor. Deze zorgt ervoor dat je makkelijk video’s kan bewerken zonder dat je computer langzaam wordt of dat je geïrriteerd raakt van de lag.

Niet alleen beschikt deze computer over de intel core i7 processor maar daarnaast heeft deze computer genoeg geheugen zodat je all je projecten kan opslaan. Bij videobewerking wil je altijd de hoogste kwaliteit en dit neemt vaak ontzettend veel GB’s van je geheugen. Je krijgt 1TB HDD voor grote projecten en 128 GB SSD waar je projecten kan opslaan waar je mee bezig bent op deze manier kan de SSD deze projecten sneller processen.

Ten slotte heeft deze computer een videokaart voor als je ook wilt gamen daarnaast. De Nvidia GeForce GTX 1050 is uitstekend om te gamen en je kan zeker elke game mee spelen. De nieuwste games kan je op low spelen terwijl je oude games op high kan spelen.

 

voorkant Pavilion 570-p081nd

Computer voor Foto bewerking

een uitstekend computer voor fotobewerking is de HP Pavilion 570-p081nd. Deze computer heeft uitstekend opslagcapaciteit voor al je projecten, afbeeldingen en programma’s. De Ram-geheugen is 16 GB en hiermee kan je veel programma’s en taken tegelijk uitvoeren voor wanneer je bezig bent met je projecten.

De opslagcapaciteit si 128 GB SSD en 1 TB HDD. De SSD zorgt dat je computer snel opstart voor wanneer je graag snel aan je projecten wilt beginnen.

 

Plaats een reactie