Goedkope computer voor minecraft

Tijdens deze artikel zal ik het hebben over de beste goedkope computer voor minecraft en league of legends.

Deze computer kan wel gebruikt worden voor andere games maar niet nieuwe games die veel VRAM (Videokaart geheugen) gebruiken.

1. Game pc intel – goedkope computer voor minecraft

Deze game pc intel goedkope computer voor minecraft is een uitstekende keus. Als je een minecraft, League of legends of dota 2 speler bent dan is dit een uitstekende laptop voor jou.

De behuizing van deze computer is de Sharkoon VG4-W. Daarnaast is de moederbord een Gigabyte GA-H110M.

De processor is de Intel Celeron G3930 met 2.9 Ghz. De HDD is 500 GB en de ram is 8GB DDR4, de DDR4 ram geheugen is de snelste die er tot nu toe is.

Tenslotte is de videokaart ook een uitstekende videokaart voor de prijs van deze computer. De videokaart is de Integrated Intel HD Graphics 2 GB en je mag zelf beslissen welke windows je wilt gaan gebruiken en veel extra dingen zoals toetsenbord en muis.

Goedkope computer voor minecraft - Prijs/kwaliteit

2. Ryzen Game PC Basic

De Ryzen game pc basic is ook een uitstekend goedkope computer voor minecraft gamers. Deze computer is bedoeld voor gamers die games spelen zoals MineCraft, League of Legends en Counter Strike. Deze betaalbare pc zal je wensen zeker vervoelen.

Deze gaming pc is ideaal voor beginnende gamers en je kan het zelf uitbreiden voor als je betere componenten erbij wilt. De betaald 392,- voor de computer maar je kan het zelf verbeteren door extra componenten erbij te voegen.

Bij deze gaming pc kan je zelf de behuizing kleur veranderen en je krijgt automatisch de Sharkoon VG4-W bij aankoop doordat dit een redelijke goede behuizing is voor gamers.

De moederbord van dit systeem is de MSI A320M Grenade en dit is een uitstekende moederbord, je kan tot 32 GB ram erin krijgen en je hebt maar twee slots.

De AMD processor is een dual core die 3.5 Ghz draait en je zal niet vel kunnen verwachten van deze processor maar wel in kleine games zoals genoemd in het begin. Daarnaast krijg je 4 GB ram geheugen mee waardoor je wel een aantal taken kan uitvoeren maar niet veel tegelijkertijd.

De opslagcapaciteit is 500 GB maar dit is niet snel genoeg als een SSD schijf. de videokaart zelf is de R5 A6-9500 en is niet bedoeld voor zware games zoals farcry maar meer voor games zoals League of legends. De besturingsysteem of terwel de windows die je krijgt is de Windows 10 Home voor 30 dagen demo, je zal na deze tijd niet meer updates kunnen krijgen van windows. Tenslotte krijg je 2 jaar lang garantie en deze kan je wijzigen voor als je later nog wilt gaan upgrade.

392,50 Computer-bestel.nl (Nu voor 292,50 op aanbieding)

Dit waren onze goedkope computer voor minecraft en voor andere games die niet grote componenten nodig hebben om te gamen. Deze computers kunnen alleen games aan die niet veel vragen.

Als je meer informatie wilt over gaming computer dan zal je onze blog moeten bekijken of een van deze webwinkels hieronder waar ze uitstekende gaming computers verkopen voor een uitstekende prijs. Wees snel en bekijk de computers die ze hebben.

 

Plaats een reactie