Goedkope game laptops | Beste laptops 2018

Goedkope game laptops zijn heel handig is sommige gevallen. Ben je een person die houdt van gamen en veel buiten is? als dat zo is dan is een gaming laptop iets dat je nodig zou hebben. Soms heb je van die tijd dat je graag een spelletje wilt spelen bij een vriend met je laptop. Als je een echte gamer bent en je wilt graag een laptop om te gamen dat zou u door moeten lezen om te weten welke laptop de beste zijn voor gaming in 2018.

Goedkope game laptops Met lage prijzen.

Hier hebben we voor u de beste en goedkoopste gaming laptops die er zijn, met zeer goede design en van de meest bekende merken.

MSI GL62 6QF-635NL – Gaming Laptop | Goedkope game laptops

Afbeeldingsresultaat voor MSI GL62 6QF-635NL

De MSI GL62 6QF-635NL, Als je een gamer bent, heb je zeker al gehoord van MSI. MSI heeft vele goede computers componenten en ook laptops.

De MSI GL62 is een krachtige laptop die beide kan, zowel gaming als browsen en kantoor werk. Deze laptop beschikt over de laatste Intel core i7 processor, 8 GB geheugen en een harde schijf van 1TB. Met deze laptop kan je bijna elke game aan zonder vertraging.

https://www.youtube.com/watch?v=64Tv4_uxQhk

 

Asus ROG Gaming laptops | Goedkope game laptops

voorkant ROG Strix GL703VD-GC083T

De Asus ROG Strix GL703VD is een laptop die tussen de 1000 euro en 1500 euro zit. Deze 17,3 inch laptop beschikt over een FULL HD beeldscherm met een IPS Paneel waardoor je kleuren tijdens het gamen perfect kunt zien. Dit komt ook goed van pas als je video wilt gaan bewerken ook.

 

Niet alleen is deze laptop te gebruiken voor gamen. Je kunt hem ook gebruiken om video’s te bewerken dankzij de Intel core I7 processor. Deze I7 Quad core processor is ontzettend snel en kan tot 3.8 Ghz kloksnelheid bereiken tijdens gebruikt.

 

De Ram van deze laptop is zeker perfect. 16GB Ram is een perfecte aantal. Met 16GB ram kan je alles doen wat je maar wilt zonder dat de laptop traag van wordt. Je kan bijvoorbeeld meerdere taken tegelijk doen en het zal je laptop niet langzaam van maken. De Ram is DDR4 en de DDR4 is super sneller dan de oude DDR3.

 

De opslagcapaciteit van deze gaming laptop is 1128 GB. Je krijgt twee verschillende Disktype. Je krijgt bij deze laptop 128 GB SSD en 1TB HDD.  De 1TB HDD is meer bedoeld om grote bestanden op te slaan en bestanden die je niet veel gebruikt. Terwijl je de SSD kunt gebruiken om je favoriete games op te slaan die je veel speelt.

 

Tenslotte gaan we naar de component die alles beslist. De videokaart op deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1050. Deze videokaart beschikt over 2GB Vram. Dit is zeker wel genoeg om te gamen en je kan ook de laatste games mee spelen. Maar je zult wel de nieuwste games op medium of low moeten spelen omdat deze niet zo sterk is als de GTX 1060.  

 

 

MEDION Erazer P6661 | Goedkope game laptops

MEDION Erazer P6661 i5 - Gaming Laptop - 15.6 Inch

De Medion Erazer P6661 Met krachtige componenten zodat je lekker elke game kan spelen. Met de Intel Core i5 processor en de NVIDIA GeForce GTX 950M-Videokaart kan je bijna elke game die er is spelen.

Deze laptop is uitgerust met een 15,6 Inch FULL HD IPS-Beeldscherm. Het IPS-beeldscherm zorgt voor een nauwkeurige en kleurrijke weergave tijdens het gamen.

Om goed te kunnen gamen maar ook surfen door het internet natuurlijk heeft deze laptop 1000 GB harde schijf en 8 GB cache. Deze laptop heeft 4 USB-poorten , dvd-brander, HDMI en VGA poorten voor het aansluiten aan tv of beamer, Wireless AC wifi-adapter waardoor je draadloos voor lange tijd kunt gamen.

 

Lenovo Legion Y520  | Goedkope game laptops

Lenovo Legion Y520 80WK004SMH - Gaming Laptop - 15.6 Inch

Om de nieuwste games te kunnen spelen heb je meestal gaming laptops nodig die over de 1,000 euro moeten zijn. Met de Lenovo Legion Y520 (999,-) is dat anders want deze laptop beschikt over de nieuwste componenten om de nieuwste games te kunnen draaien en je hoeft niet over de 1000 euro te zitten.

Met de i5 processor zorgt ervoor dat je taken snel kunt uitvoeren en dat je snel door het internet kan surfen. Daarnaast de GTX 1050 met 4GB Vram(Videogeheugen) zo dat je de meest recente games op medium kan spelen zonder vertraging.

De laptop heeft 1000 GB aan harde schijf en een SSD van 128GB, Door de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden. Dit maakt het supersnelle laptop voor bijna elke taak.

Goedkope game laptops zijn af en toe zeer noodzakelijk voor sommige gevallen. Daarom had ik besloten om de beste van 2018 voor lage prijs hierin te kiezen.

Wil je meer lezen over computercomponenten, muizen, toetsenbord en meer?

Plaats een reactie