Een game pc kopen – Beste Pc’s Webshops en Tips

Een game pc kopen? Als je graag een gaming pc kopen wilt en niet weet waar je deze het beste kan kopen dan zullen we je helpen er een te vinden die bij jou pas.

Bij het kopen van een game pc moet je goed kijken naar je budget, games die je ermee wilt spelen en ook naar wat voor monitor je hebt.

Lees verder om te weten hoe je een perfecte game pc kunt kopen moet.

Game pc kopen

Als je een game pc kopen wilt dan ben je op de juiste plek. Tijdens deze artikel zullen we u alle informatie geven die we hebben gezocht over hoe u de beste Game pc kan kopen die bij u pas.

Tijdens onze zocht naar waar je de beste game pc kopen kan vonden wij dat je de beste game pc kan kopen bij Computer-bestel.nl.

Bij Computer-bestel kan je eigen game pc samenstellen of zelfs een kiezen die zij voor je al klaar hebben staan. Daarnaast kan je zien hoe goed deze computers presteren in de meest gespeelde gamers.

Budget gaming pc goedkoopste

Zelfs had ik een vriend die graag een gaming computer wilde kopen voor ongeveer 600-800 euro. Dat was toen we Computer-bestel tegen kwamen die ontzettend goede game pc’s hebben voor een uitstekende prijs en goede componenten.

game pc prestaties in games voor het kopen ervan

Game Pc kopen i7 processor

De ACER Predator G3-710 is een uitstekende keus voor als je een game pc kopen i7 processor wilt kopen. De Acer Predator G3-710 beschikt over de Intel core i7-7700 Waardoor je video’s ermee kunt bewerken maar ook elke game kan draaien.

Daarnaast is de Werkgeheugen 16GB waardoor je vele taken tegelijk kan uitvoeren en ook Extreme games kan draaien. De Grafische kaart van deze game pc is de Nvidia GeForce GTX 1070 en deze is een van die nieuwste GPU’s in de markt die elke game kan draaien. De opslag van de game pc is 256 GB SSD en 2000 GB HDD waardoor je vele games kan opslaan.

 

Game pc kopen i5 processor

De MSI Nightblade MI3 is een perfecte keus voor als je een game pc kopen i5 processor wilt. Als je een gamer bent en je wilt een game pc die veel games aankan dan is deze een perfecte keus.

MSI Nightblade MI3 7RB-006EU - Gaming Desktop

Deze game pc is gemakkelijk te dragen omdat het klein is. De game pc beschikt over een Intel core i5 7400 processor waardoor je games goed draaien. Daarnaast heeft deze gaming pc 8 GB werkgeheugen waardoor je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren zoals gamen en music luisteren. De opslagruimte op deze gaming pc is 1 TB waardoor je vele games kan opslaan zonder dat je HDD snel vol raakt.

Deze gaming pc heeft een van de nieuwste videokaart, namelijk de GeForce 1050 TI waarmee je elke nieuwe game kan spelen. Na het lezen van alle reviews over deze gaming pc kwamen we achter dat deze gaming pc een aantal plus en min punten heeft gekregen door andere gebruikers.

Plus-punten van de MSI Nightblade gaming pc:

  • Goede kwaliteit
  • Duurzaam
  • Voordelige koop
  • snel
  • stil
  • Goede videokaart

Min-punten van de MSI Nightblade gaming pc:

  • wifi kaart kan beter
  • msi klantservice redelijk traag
  • de hdd

Game pc kopen Goedkoop

Niet alleen maar kan je bij Computer-bestel gaming pc bij elkaar samenstellen maar je kan ook game pc kopen die al klaar voor je staan.

In dit geval kan je gaming pc’s kopen die je samen kunt stellen vanaf €280, €530, €497.50 en €492.50 euro waardoor je zelf niet veel geld hoeft uit te geven als je dat niet wilt.

Game pc kopen - Computer-bestel kopen

Als je hier kan zien zijn deze de mogelijkheden die je krijgt als je een Game pc kopen wilt of samenstellen. Daarnaast vind je bijna op geen andere plek zulke goedkope gaming pc’s zoals hier bij Computer-bestel.

Bij het samenstellen van een goedkope game pc moet je zelf kiezen wat je het beste wilt. Je krijg zelf de keuze om een case te kiezen, processor, CPU cooling, Memory, Videokaart, Moederbord, Opslagschijf, Power supply, Internet access en windows.

Ook kan je een accessoire erbij kopen voor als je een toetsenbord, muis, headset of monitor erbij wilt. Na dat je zelf alles hebt samengesteld kan je kijken hoe deze game pc presteer in andere games.

game pc prestaties in games voor het kopen ervan

Game pc kopen 400 euro

Een Game pc kopen 400 euro doe je gemakkelijk bij Computer-bestel. Hier krijg je de keuze om een goedkope game pc samen te stellen en zelf te kiezen welke componenten je graag erbij wilt.

Bij het kiezen van een goedkope game pc begin je bij €280 euro en kan je zelf extra dingen erbij voegen om deze tot de prijs te krijgen die je graag wilt.

Denk eraan dat deze computer bedoeld is voor kleine games die niet veel vragen zoals minecraft, dota 2, league of legends en meer.

Bij het samenstellen van deze gaming pc krijg je de keus om een case te kiezen die je het leukst vind.

Na het kiezen van een case moet je ook denken als je een betere CPU wilt of dat je deze zo laat.

Denk eraan dat CPU je hebt om door het internet te surfen en een combinatie van CPU, Ram en videokaart is wat je games snel maakt.

Dus in deze geval zal je goed moeten kijken of je een betere haalt of dat je deze zo laat en een betere GPU koopt.

Na het kiezen van een CPU moet je een CPU cooling kiezen, hier zal ik zelf niet veel aandacht aan besteden want deze kan je later wel nog upgrade.

Da de CPU cooling komt de Memory ook wel werkgeheugen genoemd en hier zal je wel 8GB of meer moeten kiezen.

Dankzij dat Computer-bestel uitstekend is hebben ze standaard 8GB bij deze gaming pc.

Nu dat je twee van de belangrijkste componenten hebt gekozen wil je ook de Grootste en beste component kiezen die zorgt dat all je games vlot gaan en dat je ze ook kunt spelen en dat is de Videokaart.

Jammer genoeg krijg je hier maar een keus. Maar weest niet bang want deze kan je ook later op elke moment upgrade door een nieuwe te kopen.

Bij deze gaming pc krijg je automatisch 1 TB opslag ruimte waarmee je ontzettend veel games kan opslaan en zodat je niet makkelijk vol raakt.  De power supply is 450 Watts en deze is goed genoeg voor als je deze gaming pc voor een tijdje zo gaat houden. Denk eraan dat als je gaat upgrade naar een nieuwe GPU dat je wel meer energie zal gebruiken en ook een nieuwe Power supply nodig gaat hebben.

Daarna krijg je een aantal dingen dat niet zeer belangrijk zijn zoals Optical drive, Cardreader, Sound card, Streaming/recording, Internet access, bluetooth en windows.

Denk eraan dat bij het kiezen van de standaard windows dat je windows 10 home 30 dagen demo zal krijgen waardoor je na de 30 dagen geen updates of ondersteuning meer zal krijgen van Microsoft.

Je kan kiezen voor 2 jaar upgrade service voor  39 euro of 3 jaar upgrade service voor 49 euro. Als je geen ervaring hebt in computers en je denkt dat je later deze pc wel wilt upgrade en geen nieuw zal kopen dan zal ik wel aanraden om 2 of 3 jaar upgrade service te kiezen.

Ten slotte kan je kiezen als je accessoires erbij wilt of niet. Denk hieraan aan bijvoorbeeld muizen, toetsenborden, headsets en monitoren. Je kan ook een optimalisatie test doen om te kijken welke games je set-up kan runnen en hoe goed het is.

Game pc kopen 600 euro

Een game pc kopen 600 euro is ook goed als je deze bij Computer-bestel besteld. De redenen hiervoor is omdat je krijgt waarvoor je ook betaald.

De prijs en kwaliteit van de producten zijn perfect en als ik zelf de kans zou krijgen om mijn eerste gaming pc te kopen zou ik het zelf bij Computer-bestel doen.

Bij het kiezen van een game pc 600 euro krijg je 3 opties de Kaby Lake, Coffee Lake en Mini Coffee lake.

Game pc kopen 600 euro Arcticsecrets 3 opties

Bij het kiezen van een van deze game pc krijg je de keus precies als bij de goedkope game pc om je onderdelen te kiezen. Maar omdat deze hoger is zal je ook andere componenten zien die beter en duurder zijn en daarom moet je goed en weten wat de perfecte keuzen zijn.

Ten eerste krijg je de mogelijkheid om een case te kiezen. Als je niet veel geld hebt en je wilt precies 600 euro of mischien wel 650 euro maximum wilt uitgeven dan zal je geen case moeten kiezen behalve van de standaard.

Je krijg standaard een Intel core i3 8100 met 4 Threads 3.6GHZ processor die wel bijna elke game kan draaien maar dat niet bedoeld is om video’s te editen. Deze is wel ok voor nu maar deze zal je later wel moeten upgrade naar een i7 voor maximale gaming plezier.

Je krijg 8GB werkgeheugen dat meer dan genoeg is om games te draaien op dit moment is je hoeft hier zelfs niet meer naar te kijken alleen maar als je zit dat je games speelt die dat wel meer gebruiken.

De Videokaart die je krijgt bij deze setup is de Nvidia GeForce GT 1030 (2GB) en 2GB bij gamen is erg laag. Om nieuw games te spelen zoals Destiny 2 PC, GTA 5 PC en Call of Duty: WWII PC zal je wel minimaal 4GB moeten hebben of liever 6GB GPU zoals de GTX 1060. Maar je moet zelf weten dat dit uit eindelijk wel je keuze moet zijn en je moet ook kijken naar je budget. Je kan ook later als je meer geld hebt deze gaming setup upgrade dus je hoeft je voor nu niet veel zorgen te maken maar wel zo dat je games kan spelen die je nu wilt.

Je krijg automatisch 1TB opslag ruimte om al je games op te slaan maar in dit geval is het een HDD die niet heel snel is als de SSD. Hierdoor zal de snelheid van gegevens door het systeem niet snel genoeg gaan zoals bij een SSD en zal je gaming pc ook niet snel opstarten.

Daarna krijg je veel meer keuzes die niet zeer belangrijk zijn voor het gamen alleen moet je wel goed kijken naar de besturing systeem want je krijg standaard een demo van windows 10 van 30 dagen en na die 30 dagen zal je geen updates of ondersteuning meer krijgen van Microsoft.

Als je denk dat je deze computer gaat behouden en dat je later wel wilt gaan upgraden dan zal je wel de upgrade services erbij moeten kiezen. Deze kost maar  40 euro voor 2 jaar of 49 euro voor 3 jaar. Je moet zelf beslissen of je wel of niet in de toekomst deze game pc wilt gaan upgrade.

Game pc kopen bol.com

Een game pc kopen bol.com is ok als je het betrouwbaar vind en je wilt het niet ergens anders kopen maar denk eraan dat je bij bol.com niet de beste gaming pc zal krijgen voor de prijs die je betaald. Meeste van de game pc die goed zijn zijn boven de 700 euro.

Om het kiezen van een game pc bij bol.com makkelijk te maken hebben we een aantal game pc gekozen die door andere zij gekozen en goed reviews hebben.

Beste game pc kopen bol.com

Uit alle game pc die we hebben gezien hebben deze de meest reviews gekregen en waren de prijzen ook niet heel hoog.

Als je deze gaming pc wilt bekijken en zelf wilt zien wat andere gebruikers ervan vinden klik op de namen van de lijst hierboven voor meer informatie.

Game pc kopen coolblue

Een game pc kopen coolbue is niet een zeer goed idee alleen maar als je een high-end game pc kopen wilt. De meeste van de gaming pc die goed reviews hebben zijn gaming computer die boven de duizend euro zitten en hier zal ik er 3 van laten zien.

Game pc kopen coolblue lijst:

Deze gaming pc bij coolblue zijn allemaal boven de duizend euro maar ze zijn uitstekend goed. Alleen als je het geld hebt om deze te kopen zal ik het aanraden anders is het beter om een gaming pc te kopen bij Computer-bestel.

 

Game pc kopen advies

Een game pc kopen is niet makkelijk daarom hebben we besloten om een game pc kopen advies lijst te maken met Tips van waar je op moet letten bij het kiezen van een game pc.

Tip 1. Denk eerst goed na over wat voor games je wilt spelen. Zijn het zware games zoals Witcher 3 of zijn het juist kleine games als minecraft of league of legends. Als dat zo is dan zal je wel een goedkopere gaming pc moeten kopen en als het voor witcher 3 zou zijn dan zal je wel een game pc moeten kopen met 6GB of meer aan Videokaart.

 

Tip 2. Wil je ook video ermee bewerken voor mischien een youtube channel. Dan zal je wel een CPU moeten kiezen die i5 is of hoger zodat je niet uren lang hoeft te wachten bij het renderen van video’s.

 

Tip 3. Doe goed onderzoek naar computers kijk bij Computer-bestel, bol en coolblue en kijk goed naar wat voor reviews deze gaming pc’s hebben gekregen en welke onderdelen deze hebben. Ook goed kijken bij amazon naar deze zelfde producten en kijk naar de reviews. Je kan nooit genoeg onderzoek doen voor dat je een gaming pc koopt.

Tip 4. Schrijf een email/contact naar Computer-bestel Waar je ze vraag welke game je wilt spelen met een computer en welke de beste keus is voor jou om deze games perfect te spelen. Ook de monitor en de resolutie op welke je wilt spelen speelt een rol. Als je 4k wilt spelen heb je een game pc nodig met een GPU 1080 TI maar als je 1080p wilt spelen is elke game pc

 

Tip 5. Vraag andere mensen die hier ervaring mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan een vriend of iemand die al een game pc heeft of hij/zij je kan helpen met het kopen van een game pc. Of zoek een forum waar mensen hierover praten en vraag ze naar tips.

 

Extra: Zelf zou ik wel bij Computer-bestel vragen want zij bouwen al jaren gaming computers en zij kunnen je het beste en het snelst vertellen welke gaming pc de beste keuze voor je is. Alvast veel succes en als je wilt weten welke toetsenborden en muizen het beste zijn en goedkoopste bekijk onze blog.

Plaats een reactie