Goedkope Logitech Gaming Muis De G300S

De Logitech Gaming muis G300S Goedkope Logitech Gaming Muis levert meer vermogen dan wat je zou denken, meer controle en meer overwinningen.

Goedkope Logitech Gaming muis De G300S

Logitech Gaming muis G300S  lage prijs goede kwaliteit gaming muis Van Logitech gaming

KENMERKEN

9 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

Binnen handbereik

Deze Goedkope Logitech Gaming Muis Breng geweldige resultaten met de standaardconfiguratie direct uit de doos met deze geweldige Goedkope Logitech Gaming Muis. Of stel de knoppen zodat je zelf kan beslissen wat ze allemaal doen. Breng push-to-talk communicatie binnen beter bereik. Verlaag dpi tijdelijk. Wijs gameopdrachten of macro’s voor meerdere opdrachten opnieuw toe aan een van de negen programmeerbare knoppen met optionele. Met deze Goedkope Logitech Gaming Muis kan je veel doen.

Dankzij een veelzijdig ontwerp in een compacte vorm is deze muis gemaakt voor comfort en duurzaamheid.

 

Logitech Gaming muis G300S  - Verschillende kleuren

AANPASBARE VERLICHTING

Deze Goedkope Logitech Gaming Muis heeft ook LED-verlichting. Pas een unieke kleur en identiteit toe aan elk gebruikersprofiel die je aanmaak met tot zeven verschillende kleuren die aangeven welke instellingen actief zijn tijdens de game. Deze toepassingen pas je toe in de software/app van Logitech en deze vind je aan het eind van de post.

 

Logitech Gaming muis G300S  Profiels

PROFIELEN OP INTERNE GEHEUGEN

Met deze Goedkope Logitech Gaming Muis kan je ook game profielen maken. Configureer je Goedkope Logitech Gaming Muis eenmaal en sla de configuratie op in het interne geheugen van de muis zodat je deze niet overal hoeft aan te passen. Elke game vereist zijn eigen unieke set-up, of dit nu World of Warcraft of Guild Wars 2 is of nog veel meer andere games. Programmeer alle negen knoppen op eigen gemak zodat je je set-up op andere pc’s kunt overdragen zonder dat je ze hoeft te veranderen.

 

Logitech Gaming muis G300S   snel dpi

SNELLE DPI-SCHAKELING MET KNOPPEN

Met Deze Goedkope Logitech Gaming Muis Maak je de juiste bewegingen in elke game situatie die je maar ook ziet met deze Goedkope Logitech Gaming Muis. Schakel door meerdere dpi-instellingen voor snelle reactie en of als je FPS game speelt. Deze muis heeft tot 2500 DPI en als je houdt van lage precisie kan je ook de DPI wat lager zetten tot een minimum van 250 DPI.

Logitech G300s Software

De Logitech g300s Software heb je nodig om de DPI van de muis te kunnen veranderen en ook om de knoppen die op de muis zitten de kunnen instellen. Bij het instellen van de muis kan je profielen opslaan zodat je ze later op elke andere computer kan gebruiken. De Logitech Gaming Software is te vinden op deze link en deze kan je gratis downloaden bij gaming.logitech.com/support.

LOGITECH

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=F2tbnyzRvAw[/embedyt]

Plaats een reactie