Hoe moet jij een ssd kiezen

Een SSD kiezen is niet zo makkelijk als veel denken dat het is. Bij het kiezen van een ssd schijf moet je goed bekijken voor wat je deze wilt gaan gebruiken en hoeveel geheugen je erop wilt.

Tijdens het kiezen van een solid state drive moet je een aantal punten goed bekijken voor dat je er een koopt. Daarom hebben we besloten om tijdens deze blog u te helpen bij een ssd kiezen.

 Meest gekozen SSD:

  • OCZ Technology SSD 240 GB
  • Samsung 1TB 850 EVO
  • Samsung 860 ECO 500 GB
  • Samsung 860 EVO 250 GB

Bekijk de beste SSD hier!

Na onze onderzoek kwamen we achter dat deze vier solid state drives de meest gekozen zijn. Daarom zullen we tijdens deze blog u precies vertellen waarom ze worden gekozen en de specificaties van deze solid state drives zodat een SSD kiezen makkelijker wordt voor u.

De OCZ Technology SSD 240 GB

OCZ Technology TR200 25SAT3-240G SSD

Als eerst en meest gekozen solid state drive is de OCZ Technology SSD 240 GB. Deze wordt veel gekozen omdat het niet zo een hoge prijs heeft. Omdat de aantal GB die je krijg 240 is, is de prijs van dit product niet zo hoog.

De SSD beschikt over een leessnelheid van 555 MB per seconden waardoor de data/gegevens ontzettend snel gaan en een schrijfsnelheid van 540 MB per seconden.  Daarnaast is de overdrachtssnelheid 5 GB per seconden en is deze SSD bedoeld voor computers.

Dit is een uitstekende keus voor als je niet veel geheugen wilt maar wel snelle drive wilt

Samsung 1TB 850 EVO

Samsung MZ-76E250B/EU SSD

De Samsung 1TB 850 EVO is  de meest gekozen solid state drive voor als je 1TB geheugen wilt. 1TB is meer dan genoeg voor als je met video’s werkt en het neemt veel geheugen in of als je een gamer bent en je wilt veel games gaan opslaan.

Door de Turbowrite Technologie optimaliseer deze SSD je computer waardoor je ssd veel sneller zal werken.

Deze ssd levert topprestaties in zijn klasse met leessnelheid van 540 MB per seconden en schrijfsnelheid van 520 MB per seconden.

Niet alleen presteert de SSD 10% beter dan de 840 EVO*, de 120 / 250 GB modellen** leveren ook tot 1,9x snellere random schrijfsnelheden.

 

Samsung 860 ECO 500 GB

Samsung MZ-76E500B/EU SSD

De Samsung 860 ECO 500 is  de meest gekozen solid state drive voor als je 500 GB geheugen wilt. 500 GB is goed genoeg voor als je met video’s werkt en het neemt veel geheugen in of als je een gamer bent en je wilt genoeg games gaan opslaan. De overdrachtssnelheid van deze SSD is 6 GBit/s en is bedoeld voor Pc.

Dit is een uitstekende keus voor als je niet veel geheugen wilt maar wel genoeg voor games en video’s.

 

Samsung 860 EVO 250 GB

Samsung MZ-76E250B/EU SSD

De Samsung 860 EVO 250 GB is  de meest gekozen solid state drive voor als je 250 GB geheugen wilt. 250 GB is goed genoeg voor dagelijkse taken en als je niet veel gegevens wilt opslaan.

Denk eraan dat je wel een SSD en een HHD tegelijk op een computer kan hebben waardoor je meer opslag ruimte zal hebben.

Dit is een uitstekende keus voor als je niet veel geheugen wilt maar wel genoeg om foto’s en weinig geheugen wilt opslaan.

 

Een SSD kiezen? Dit zijn de meest gekozen ssd’s die er zijn. Als je meer wilt bekijken klik hier.

Plaats een reactie