Leuke kerstcadeaus voor gamers 2017/2018

Leuke kerstcadeaus voor gamers. Hier zullen we u de beste kerstcadeaus laten zien die korting hebben en dan veel gamers leuk zullen vinden.

Leuke Kerstcadeaus voor gamers

voorkant G-MASTER Silver Crow GB2783QSU-B1

IIYAMA G-MASTER Silver Crow

een nieuwe monitor die elke gamer zou willen. De IIYAMA G-MASTER SILVER CROW met een resolutie van 1440p en een responstijd van 1 ms waardoor elke game op volledige snelheid draait op de beeldscherm.

De Free-sync technologie zorgt ervoor dat er geen haperende beelden voorkomen tijdens het gamen op deze monitor. Deze beeldscherm komt ook met een beugelaansluiting waarmee je hem op de muur kunt hangen.

Deze is een perfecte monitor voor pc gamers voor een uitstekende prijs die lig tussen de 200-300 euro.

 

voorkant KG241Qbmiix

Acer KG241Qbmiix

De ACER KG241QBMIIX weer een uitstekende monitor met een reactietijd van 1 ms waardoor je geen last zal hebben van ghosting tijdens het gamen.

Deze monitor komt veel ingebouwde luidsprekers heb je geen losse speakers meer nodig om je films te kijken. Deze heeft ook Free-sync technologie waardoor je geen haperende beelden zal zien tijdens het gamen.

 

voorkant GXT 705 Ryon Gaming Stoel Zwart/Rood

Trust GXT 705 Ryon Gaming Stoel

Een perfecte gamestoel waarmee je lange game sessies kan hebben de Trust GXT 705 Ryon Gaming stoel. De hoogte van de zitting en de hoek van de rugleuning zijn zelf aan te passen en is voorzien van gasveren die tot 150 KG aan  gamer aankunnen.

De wieltjes zijn vloervriendelijk en laten geen krassen achter op je laminaat en het frame van de stoel is van stevig staal en kan daarom tegen een stootje.  De Armleuningen zijn niet verstelbaar en dat is het enige minpunt.

 

De beste algemeen game muis – Logitech G502

detail G502 Proteus Spectrum

Ben jij een gamer die het leuk vind om elke game te spelen die er is en je bent niet tot een genre te stoppen, dan is de Logitech G502 je beste keus. Deze game is de beste algemene game muis omdat het zoveel functionaliteit heeft dat in elke game van pas kan komen.

Daarnaast beschikt de muis over LED waardoor je de muis tussen 16,8 miljoen kleuren kan laten oplichten. De sensor van de muis is een afstelbare sensor waardoor de muis op verschillende oppervlaktes werkt zonder probleem.

Ook zelfs de gewicht van de muis is instelbaar met de vijf gewichtjes van 3,6 gr die je bij krijgt zodat je de perfecte gewicht van de muis kan bepalen die jou de beste gamer zal maken.

De DPI is ook zeer belangrijk voor elke muis en bij deze muis krijg je 5 DPI-instellingen dat je tussen 200 en 12.000 dat je ook tijdens het gamen kan veranderen. Voor sommige profielinstellingen is de Logitech gaming software vereist.

Het apparaat is niet gespecialiseerd voor een genre, daarom is deze muis bedoeld voor algemeen gamers. Het handelt FPS, RTS, MMO of ergens tussen in met balans. Gebruikers kunnen het gewicht van het Proteus Spectrum aanpassen ook zijn scrollwiel instellen om resistent of bijna wrijvingsloos te voelen.

De Logitech Gaming Software kan namelijk ook uw computer scannen voor games en creëer daarmee automatisch profielen om ze aan te passen en de verlichting van de muis aan te passen met volledige RGB-achtergrondverlichting. Deze muis heeft een zeer goed prijs die pas bij de rating die het krijgt.

specificaties

DPI 200 – 12,000
Knoppen 11 knoppen instelbaar
Afmeting 130 x 76 x 38 mm
Gewicht 164 g (verstelbaar)

 

Review

 

Logitech G502 Review

 G213 Prodigy QWERTY

LOGITECH G213

een van de leuke kerstcadeaus voor pc gamers. De Logitech G213 is op korting waardoor u elke gamers droom waar kan maken. Deze toetsenbord is morsbestendig waardoor je geen zorgen hoeft te maken als je water of drinken eroverheen laat vallen.

Daarnaast kan de toetsenbord oplichten  in 1 of meerdere van de 16,8 miljoenen kleuren. Dankzij de ingebouwde polssteun speel je comfortabel en heb je met dit toetsenbord minder kans op polsklachten.

Ook heeft deze toetsenbord multimediatoetsen waardoor je tijdens het gamen music of geluid kan beheren. Dankzij de anti ghosting technologie weet je zeker dat elke toetsaanslag geregistreerd wordt en dit komt veel in games waarin je veel knoppen moet indrukken.

Voor vele meer leuke kerstcadeaus kijk bij Bol.com of Coolblue 

Plaats een reactie