LOGITECH G502 PROTEUS SPECTRUM

De Logitech G502 Proteus Spectrum is een perfecte keus voor als je ermee wilt gaan gamen. Deze product zal u wensen vervullen omdat het door zoveel mensen wordt gekocht en iedereen die het al heeft gekocht veel positieve meningen erover  hebben geschreven.

Logitech G502 Proteus Spectrum

De Logitech G502 Proteus Spectrum is een uitstekende keus maar daarnaast is de  Steelseries Rival 500 ook wel een uitstekende keus  die bijna net zo goed is als de Logitech G502 Proteus Spectrum.

De Steelseries Rival 500 is ook net als de Logitech G502 Proteus Spectrum maar er vallen een aantal dingen die anders zijn zoals dat de Steelseries Rival 500 1 knop minder heeft en ook anders is gevormd.

Als je meer wilt weten over deze producten klik op de namen. Maar de Logitech G502 Proteus Spectrum blijf nog wel een uitstekende keus die door veel wordt genomen omdat het goed genoeg is.

detail G502 Proteus Spectrum
Na onze onderzoek over de Logitech G502 Proteus Spectrum kwamen we achter dat deze product wel veel positive punten heeft maar ook veel negatieven punten. Daarom hebben wij besloten om deze positive en negative punten met jullie te delen zo dat als jullie deze product willen kopen of dachten om te kopen alvast meer weten over dit product.
detail G502 Proteus Spectrum
Na onze onderzoek kwamen we er achter dat de Logitech G502 deze positieve mening het meest heeft gekregen:
Positive punten:
 16,8 miljoen kleuren
 Werkt op diverse oppervlaktes
 Vijf gewichtjes van 3,6 gr voor balans
 5 DPI instellingen
Strak design

 

Daarna vonden wij dat jullie ook de negative punten moesten weten voor dat jullie het product kopen is dit zijn de negative punten:
Negative punten:
 Sommige profielinstellingen hebben software nodig
 Scrollen met standje 1 maakt veel geluid

 

Onze mening over de Logitech G502 Proteus spectrum

Wij vinden dat de Logitech G502 Proteus Spectrum wel een perfecte keus is voor als je veel games ermee wilt spelen. Maar als je vind dat je meer specifieke games wilt gaan spelen dan zul je meer voor de andere muis moeten gaan Bekijk ze hier.

Maar de Logitech G502 Proteus Spectrum is de perfecte keus voor als je wel verschillende games wilt gaan spelen en daarnaast is de prijs ook uitstekend.

Bij het kopen van deze product zijn er ook een aantal extra dingen die er perfect bij zullen passen. Deze muis is een uitstekende product en daarbij hoort ook een perfecte BUNGEE en een Logitech muismat die het gebruiken van Logitech G502 Proteus Spectrum beter zullen maken en compleet.

Wat vinden andere van deze muis

Andere gebruikers vinden dit een zeer mooie muis die ligt is voor in de hand. Dankzij de gewichtjes die bij worden geleverd kan je de gewicht zelf aanpassen op elke moment. De extra knoppen zoals de Snipe-knop is heel handig voor FPS games en helpt erg veel.

De producten die we hierboven hebben genoemd zijn te koop op!
Product
Winkel
Prijs
Bekijken
Logitech G502 Proteus Spectrum
€69
Steelseries Rival 500
€89,99
BUNGEE
€34,99
Logitech Gaming muismat
€39,99

 

Plaats een reactie