Spread the love

De Top 10 Logitech gaming muizen

Tijdens deze artikel zullen we het hebben over de beste en top 10 logitech gaming muizen. De logitech gaming muizen zijn een van de beste muizen die je kunt gebruiken.

Niet alleen worden deze muizen door veel gamers gebruikt maar ook door professionals. Professionals maken gebruik van deze muizen omdat ze ontzettend goed zijn en hebben een uitstekende design en componenten.

De sensor van de Logitech muizen zijn op de top van alle andere muizen. Deze sensoren en componenten zijn 8x sneller dan gewone muizen waardoor je zeker altijd boven je tegenstanders zal zijn.

1. Logitech G403 Gaming muis

Image result for Logitech G403

De Logitech gaming muis G403  is een muis die ontworpen is voor elke game en elke gamer. De muis kan je gebruiken in elke game genre die er is. Denk bijvoorbeeld aan FPS, MOBA, MMO en meer.

De gaming muis levert de beste gaming prestaties in een lichtgewicht en ergonomische vorm voor excellente grip.

De muis is ook aanpasbaar voor elke kleur die je maar wilt. Je kunt kiezen tussen alle 16,8 miljoen kleuren die er zijn. Daarnaast heeft de muis 6 programmeerbare knoppen die je zelf kunt gebruiken in games.

Deze muis beschikt over componenten die bedoeld zijn voor gamers waardoor deze muis 8x sneller is dan een gewone computer muis. Dit betekent dat de muis bijna onmiddellijk een reactie krijgt op het scherm.

2. Logitech G502 Gaming muis

Image result for Logitech G502

De Logitech gaming muis G502 is een van de beste high performance game muis. Deze muis levert meer vermogen, controle en meer overwinning.

Dankzij de 11 programmeerbare knoppen kun je de toetsenbord opdrachten uitvoeren met knoppen op de muis. Deze zijn eenvoudig te bereiken omdat ze op je hand zitten.

De muis beschikt over LED-verlichting en deze kun je ook zelf instellen. Je kunt kiezen uit alle 16,8 miljoen kleuren die er zijn en dit kan je eenvoudig doen via de Logitech Gaming software.

De sensor van deze muis is de PMW3366 en zoals de meeste van de logitech gaming muizen is dit de sensor die door professionals wordt gebruikt.

De DPI van de game muis is tussen 200 en 12000 dpi. Zo kun je zelf beslissen of je hoge of lage dpi wilt hebben tijdens het gamen.

De gaming muis wordt geleverd met 5 gewichten van 3,6 g waardoor je zelf kunt beslissen hoeveel gewicht je wilt hebben. Deze kun je zelf veranderen aan de hand van hoe zwaar je de gaming muis wilt en aan welke kant.

 

3. Logitech G703 Lightspeed

Image result for Logitech G703

De Logitech gaming muis G703 lightspeed is een van de beste logitech game muis draadloos die ontworpen is voor snelheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Het heeft een rapportagesnelheid van 1 ms (zowel met als zonder draad) is de G703 tot 8 keer sneller dan een standaard muis.

Elke beweging of klik is er vrijwel onmiddellijk een reactie waardoor je ontzettend snel bent tijdens het gamen.

Met deze muis kun je je eigen gewicht instellen  waardoor je de muis nooit te zwaar of te ligt zal vinden. Je kunt de DPI instellen zoals je deze het best vindt en je kunt ook de 6 programmeerbare knoppen gebruiken om zelfs beter te kunnen presteren tijdens het gamen.

De sensor van deze muis is de PMW3366 en deze wordt wereldwijd gebruikt door eSports-professionals doordat ze super geavanceerd zijn.

4. Logitech G903

Image result for Logitech G903

De Logitech gaming muis G903 Lightspeed Draadloze is de meest geavanceerde draadloze gaming muis van dit moment.

In het heetst van de strijd kan vertraging het verschil tussen winnen of verliezen maken. Er staan miljoenen op het spel, maar eSports-professionals kunnen vertrouwen op de G903.

Deze Logitech G903 wordt geleverd met de optische PMW3366 sensor die door elke professionele gamer wordt gebruikt.

Dankzij de clock tuning-technologie van de G903 worden de tracking snelheid en batterijlevensduur geminimaliseerd waardoor je langer kunt gamen.

De Logitech G903 is een voorzien van een volledige aanpasbare knoppenindeling en symmetrisch ontwerp voor links- of rechtshandig gebruik, die voor vrijwel elke grip werkt, of je nu een handpalm-, klauw- of vingertop grip gebruikt. Naast dat de knoppen aanpasbaar zijn kan je ook nog het gewicht, DPI-instellingen, knoppen en verlichting aanpassen.

De rapportagesnelheid is 1 milliseconde en heeft een geoptimaliseerde draadloze verbinding van 2.4 Ghz.

5. Logitech G300s

Image result for Logitech G300s

De logitech gaming muis G300s is de meest gekozen logitech gaming muis voor gamers die niet veel willen uitgeven aan een goede muis.

De muis beschikt over een geweldige design die goed is voor gamers en ook voor laptop gebruikers. Doordat de muis een beetje klein is, is deze makkelijk te vervoeren en ook te gebruiken door vele.

De muis beschikt over 9 programmeerbare knoppen die je zeker zullen helpen tijdens het gamen. Hier kun je bijvoorbeeld je vaardigheden op zetten en deze met je muis ook uitvoeren.

De muis heeft een excellente vorm die uitstekende is voor links als rechtshandige gamers.  

De DPI van deze logitech g300s is tussen 240 en 2500 en is zeker handig. De DPI is niet veel zoals andere gaming muis maar ik zal je vertellen dat als een ervaren gamer dat je veel dpi niet nodig hebt. Veel dpi bij muizen is niet waar je op moet letten en hier raken veel gamers in de war.

Als je goed kijk naar professionele gamers, deze gebruiken ook lage dpi omdat ze dan meer precisie hebben. Wat je wel veel moet gaan doen is je handen bewegen en je moet ook een grote plek moeten hebben met een gaming muismat om dit te kunnen doen.

De muis komt ook met LED-Verlichting die je zelf kunt instellen en veranderen. Hier kun je uit 7 kleuren kiezen om deze te laten verlichten.

Tenslotte en meest belangrijk is dat de muis over een interne geheugen beschikt waarin je jouw profielen kan opslaan voor als je de muis bij iemand anders computer wilt gaan gebruiken dat je niet alles opnieuw hoeft te doen.

6. Logitech G602

Image result for Logitech G602

Wil je graag een draadloze gaming muis die alles kan als een bekabelde muis. De Logitech gaming muis G602 is je beste keus voor als je een logitech draadloze game muis wilt.

Deze draadloze gaming muis en de toekomst van draadloze gaming muizen. Je kunt met deze muis tot 250 uur gamen op batterij.

Deze muis beschikt over de Delta Zero sensortechnologie voor uitstekende nauwkeurige cursorbesturing. Of je nu over het scherm vliegt of inzoomt op een pixel, de sensor van 2500 dpi reageert accuraat op je handbewegingen.

De led-sensor is ontworpen om verder te gaan dan simpele oog-handcoördinatie, waardoor je minder hoeft na te denken over het verplaatsen van je personage, het scherpstellen van je sniper lens, het selecteren van RTS-units of het richten van MOBA-skillshots.

De muis beschikt over duurzame schakelaars en 11 programmeerbare knoppen die zorgen dat je op elke game je vaardigheden of weapons kunt gebruiken met je muis. Dit is heel handig omdat je dan sneller bent dan als je het op je toetsenbord zet op een knop die ver te bereiken is.

7. Logitech G203

Image result for Logitech G203

De logitech g203 is een eenvoudige game muis die beschikt over alles wat een gamer nodig zou hebben om een pro te worden.

De Logitech G203 gaming muis is ontworpen rond een gloednieuwe 6000 dpi sensor die super is voor gamers.

Net als de Logitech G Pro gaming muis heeft deze muis een klassieke ontwerp en strakke contouren die zijn geïnspireerd op de legendarische Logitech G100s gaming muis.

De LED-verlichting van deze muis kun je zelf bepalen. Je kunt kiezen tussen 16.8 miljoen kleuren en deze kun je aan je muis zetten. Daarnaast kun je ook programmeerbare knoppen wijzigen met de Logitech software.

De DPI van deze muis zijn tussen 200 en 6000. Dit is zeer handig voor gamers die graag hoge dpi beter vinden dan lage dpi.

De muis beschikt over 6 programmeerbare knoppen die je zeker zullen helpen voor wanneer je gaat gamen. Hier kun je sneller vaardigheden of weapons gebruiken in je favoriete games.

8. Logitech G402

Image result for Logitech G402

De Logitech G402 Hyperion Fury is een van de werelds snelste gaming muis met fusion engine sensortechnologie die betrouwbaar meer dan 10 m/s track.

De 8 programmeerbare knoppen zijn zeer handig voor als je in games je vaardigheden of weapons met je knop wilt gaan gebruiken en niet je toetsenbord.

De 4 dpi-instellingen die tijdens het spel kunnen worden gewijzigd. Zo kan je tijdens het gamen je 4 dpi profielen veranderen van hoog naar laag als je dat wilt.

De DPI van deze Logitech gaming muis is tussen 240 en 4000 dpi. Dit is heel handig voor gamers die niet veel DPI nodig hebben om te gamen. Tenslotte is de pollingsnelheid 1 ms en zeker handig voor gamen zonder lag.

9. Logitech G Pro

Image result for Logitech G Pro

De Logitech gaming muis G Pro . Voor de Logitech G PRO Gaming Muis heeft Logitech G samengewerkt met eSports-spelers om de Pro-gaming muis te ontwerpen.

Geïnspireerd op de klassieke, eenvoudige constructie van de originele Logitech Gaming muizen, die populair zijn onder de beste eSports-professionals.

De muis beschikt over nauwkeurige tracking, betrouwbare klik feedback en je kunt de muis laten verlichten. Je kunt kiezen tussen 16,8 miljoen kleuren zodat je deze laten verlichten aan de hand van je gaming computer.

De sensor van deze muis is de beste sensor die er is. Deze sensor wordt ook gebruikt door professionals. De sensor is de PMW3366 en deze is geavanceerd optische gaming sensor die in bijna elke professionele gaming muis zit.

De DPI van deze game muis is tussen 200 en 12.000 dpi. Dit is zeer handig voor elke gamer die graag snelle dpi wilt of langzame dpi.

De 6 programmeerbare knoppen zijn heel erg handig voor elke gamer. Deze knoppen kun je gebruiken voor je vaardigheden of wapens in games.

10. Logitech G900

Image result for Logitech G900

De Logitech G900 Chaos Spectrum is een gaming muis die je zowel bedraad als draadloos kan gebruiken.

Deze professionele gaming muis beschikt over de meest gebruikte sensor tussen professionele gamers. De sensor in deze muis is de PMW3366 sensor en deze is supersnel en heeft superieure tracking precisie en consistente reactietijden bij elke snelheid (DPI).

De beste eSports-professionals vertrouwen op de G900 Chaos Spectrum: de vrijwel vertraging vrije gaming muis met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde. Dankzij een flexibel symmetrisch ontwerp, aanpasbare verlichting en een zorgvuldig overwogen vorm die voor vrijwel elke grip werkt, geeft de Logitech G900 je de vrijheid je muis helemaal aan jouw wensen aan te passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *