De Logitech M235 beste laptop muis

De Logitech M235

De Logitech M235 is de beste en goedkoopste muis voor laptop users.

Deze muis is zeer handig om overal mee te nemen waardoor je geen last zal hebben van zware muis. Daarnaast is de muis ook heel erg klein en zal niet veel plek in je tas nemen.

De Logitech muis M235 komt in verschillende kleuren. Je kunt kiezen tussen rood, grijs of blauw en de muis is geschikt voor links en rechtshandig gebruikers.

Logitech M235

De muis heeft ontzettend veel reviews gekregen. De muis  heeft over 600 reviews ontvangen en scoort een 5/5 door bijna iedereen.

Na het lezen van alle reviews. Hebben we besloten om de meest voorkomende reviews hier te nemen voor u. Op deze manier kunt u zien wat de positieve en negatieve punten van deze muis.

Logitech M235

Positieve punten:

  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Duurzaam

Negatieve punten:

  • Geen
  • Kwetsbaar

Productbeschrijving:

De Logitech M235 Draadloze Muis is een comfortabele, betrouwbare muis die soepel beweegt. Je krijgt de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Logitech wereldleider is geworden op het gebied van muizen. Stop de muis gewoon in een tas wanneer je deze mee wilt nemen.

Speciale vorm

De Logitech M235 is speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zachte zijgrepen en een comfortabele vorm zorgen ervoor dat je er urenlang gebruik van kunt maken.

Gemakkelijk verbinding maken

De kleine Logitech Unifying®-ontvanger koppelt tot zes Unifying-compatibele apparaten met een krachtige, betrouwbare draadloze verbinding (tot 25 meter).

Logitech® Advanced Optical Tracking

Dankzij de Logitech M235 profiteer je van nauwkeurig klikken en aanwijzen, op oppervlakken die andere optische muizen niet aankunnen, terwijl je naar jouw favoriete websites surft dankzij Logitech Advanced Optical Tracking.

Batterijlevensduur van 1 jaar

Een jaar zonder gedoe met batterijen. Met de aan/uit-knop en de slimme slaapstand wordt de batterij levensduur verlengd, en een batterij status lampje zorgt dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kenmerken:

  • Comfortabele, geronde vorm met zachte rubberen grips
  • Logitech Advanced Optical Tracking
  • Logitech Unifying-ontvanger met geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie van Logitech

Plaats een reactie