De MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB

De MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB

De MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB heeft zeer redelijke 1080p prestaties waardoor je lekker op een 1080p monitor kan gamen. Deze GPU is extreem zuinig en goed inzetbaar in builds met zwakke voeding (watts).

Deze GPU heeft een uitsteking dikke uitstraling van een echte GPU en komt plus LED feature. Met een HDMI 2.0b voor Ultra HD 60fps weergave voor HTPCs.

Voor de prijs van deze GPU is dit GPU de beste keus om te gamen.

MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB

GAMING APP

*De gaming app Boost de MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB Peformance

De MSI Gaming App maakt het mogelijk om prestatieprofielen met één klik te openen die extra prestaties voor gaming vergrendelen of uw kaart stil houden tijdens licht gebruik. Het beschikt ook over het EyeRest-tabblad, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot beeldkwaliteitverbeterende technologie. Het LED-control tab geeft u volledige controle over uw MSI GAMING LED-lichten om de stemming in te stellen.

OP-SCHERM SNELHEID & TEMPERATUUR

Real-time monitoring van GPU Core, DRAM Frequency, GPU en CPU Temperaturen en nog veel meer, in spel of in andere full screen toepassingen, aan te passen aan uw voorkeur.

gaming app

Reviews

Uit de reviews blijkt dat dit product heel goede kwaliteit heeft en is duurzaam. Voor meer informatie bekijk de product.

De MSI GeForce GTX 1050 TI Gaming X 4GB

Plaats een reactie