Ben jij opzoek naar een muismat tegen RSI?. Tijdens deze artikel zullen we u de beste muismatten tegen RSI laten zien. Deze muismatten zijn uitstekend en comfortabel waardoor u een lange tijd achter u laptop of computer kunt zitten. Deze muismatten zijn zo goed dat na een lange tijd achter u computer te zitten u geen last zult krijgen van pols pijn.

Muismat tegen RSI

Hier zullen we de beste muismat tegen RSI laten zien en de specificaties van elke laten zien. Als je graag deze muismatten wilt bekijken klik op de namen in de tekst die blauw zijn.

1. Trust Bigfoot muismat

Trust Bigfoot - muismat tegen rsi

De Trust Bigfoot gel muismat zorgt ervoor dat je op een ergonomische en dus verantwoorde manier kan werken, hierdoor voorkom je overbelasting. Dit wordt meestal gebruikt met een kleine muis omdat het niet super groot is.

2. Speedlink Vellu

Speedlink VELLU - Ergonomische Gel Muismat - Zwart

De VELLU ergonomische muismat is zeer geschikt om de polsen bij het werken met de pc of Mac in een ontspannen positie te houden zodat RSI wordt vermeden. Dankzij de gelvulling past de VELLU zich optimaal aan elk polsgewricht aan met een betere houding als gevolg. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

3. Speedlink Sateen

Speedlink SATEEN - Ergonomische Polsondersteuning - Zwart

 

Deze polssteun veraangenaamt het typen met toetsenborden van alle groottes. De vulling van schuimstof verdeelt het gewicht gelijkmatig, zodat geen puntbelasting ontstaat, zoals bij een gelpad. De pols wordt dus adequaat ondersteund en ontlast.

 

4. Hama muismat

Hama- Ergonomische Muismat - Zwart

Deze Hama ergo muismat ondersteunt je pols tijdens het gebruik. De polssteun tilt je polsen op zodat je in een ergonomisch gezonde houding werkt.

5. Speedlink LAX

Speedlink LAX - Ergonomische Gel Muismat - Zwart

De Speedlink LAX gun uw pols een beetje ontspanning: de aangenaam zachte LAX Wrist Rest Gel-pad ondersteunt uw hand tijdens het werk met de muis en past zich dankzij zijn gelvulling flexibel aan de pols aan – voor optimale ergonomie en comfortabel werken zonder vermoeidheidsverschijnselen. Daarbij kan de gel-pad met iedere mousepad gecombineerd worden en zit hij met zijn rubberen antislip onderkant zeker op iedere werkoppervlak.

 

Categorized in: