Spread the love

Een muismat ultra dun

Een muismat ultra dun is zeer handig voor sommige gamers/gebruikers die het niet fijn vinden. Het is af en toe handiger als de muismat dun is waardoor deze in meng met je bureau.

De  ultra dun muismat die we hebben gevonden zijn de volgende hieronder.  

De Trust GXT 202 Glide

Trust GXT 202 Glide - muismat ultra dun

De trust GXT 202 glide is een dunne gaming muismat zwart die kost 14.99 en is een uitstekende keus voor als je graag een dunne muismat wilt.

 

Deze trust muismat ultra dun is optimaal voor nauwkeurige tracking en precisie. Het is een extreem dun muismat van 1 mm voor comfortabele nauwkeurige tracking.

 

Deze dunne muismat is geschikt voor alle muis gevoeligheden en sensoren die er zijn. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je de verkeerde muismat kies.

 

De muismat heeft een groot oppervlak van 320×270 mm en beschikt over Antislip Onderkant.

Deltaco Gaming Gam-008

DELTACO GAMING GAM-008 muismat ultra dun

De Deltaco gaming gam-008 is een extra dunne muismat van 18.99 die geschikt is voor lasergestuurde muis.

 

Deze muismat van Deltaco gaming heeft een harde en gladde bovenlaag, waardoor de mat in het bijzonder geschikt is voor een muis met lasersensoren.

 

De mat geeft de muis een hogere bewegingssnelheid door het gladde oppervlak. De onderzijde van de muismat is zelfklevend zodat de mat zelfs bij intensief gamen op z’n plaats blijft.

Gaming muis en dunne gaming muismat combo

Gamingmuis en muismat - muismat ultra dun

Deze gaming muis en muismat zijn te koop voor 24.99 en is uitstekend voor beginner gamers. De gaming muismat is extra groot speciaal ontworpen voor gamers en garandeert optimale nauwkeurigheid en controle tijdens het gamen.

 

Ultradunne muismat voor nauwkeurige tracking en optimale precisie. Deze muismat is extreem dum. Het is 1 mm dun en heeft een comfortabele en nauwkeurige tracking.

 

Heeft een gelijkmatige oppervlak textuur voor optimale precisie. Deze muismat is geschikt voor alle muis gevoeligheden en sensoren. De oppervlak is groot 300 x 400 mm en beschikt over Antislip Onderkant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *