Online pc games kopen

Als je online pc games kopen wilt dan is het heel handig als je weet welke webshops de beste zijn en de goedkoopste om je games online te kopen en zodat je deze ook meteen kan gaan gebruiken en gamen.

Online pc games kopen doe je bij G2A

Afbeeldingsresultaat voor g2a

Online pc games kopen doe je zeker bij G2A. Bij G2A hebben ze bijna alle games die je maar kan krijgen.

Bij G2A krijg je alle computer games die er zijn om te kopen. De prijzen zijn ontzettend lager dan bijvoorbeeld steam, uplay en origin omdat het door andere mensen worden verkocht.

Het kopen van games bij G2A is zeker een keus dat vele gamers maken en daarom heeft deze webwinkel over 2.4M likes  gekregen door andere gamers.

Hoe werkt G2A?

G2A is een website die kopers en verkopers bij elkaar brengt. G2A is net zoals marktplaats er zijn verkopers en kopers. G2A zelf zorgt dat de transacties tussen de verkoper en kopers goed afloop door als er iets misgaat ze zo goed mogelijk te helpen.

Bij het kopen van een sleutel moet je eerst wachten tot je wordt gemaild om deze key te ontvangen, meeste van deze games zijn voor platforms zoals Steam, Ubisoft, Uplay enzovoort. Hier log je je in en selecteer je de optie om de game te activeren. Je neemt je sleutel en deze plak je in de input en vervolgens kan je deze game gaan downloaden.

De games zijn zeker hetzelfde alsof je ze via dat platform hebt gekocht. Je zult niet met servers van G2A of ander platforms spelen maar via de platform waar je deze key hebt gebruikt. Denk bijvoorbeeld als je een CSGO koopt op steam zal je ook met andere steam users spelen.

Waarom zijn deze codes zo goedkoop?

Het antwoord aan deze vraag ligt in het feit dat de games prijzen verschillend zijn van elke land. Het kan zijn dat Csgo bijvoorbeeld 20 euro in Nederland zou zijn maar in een andere land 10-15 euro. Deze verkopers kopen dan de sleutel voor goedkoop en dan weer verkopen ze het met wat extra zodat de verkoper een kleine bedrag van verdienen.

Informatie over G2A

Afbeeldingsresultaat voor g2a hong kong

G2A is een bedrijf die werd opgericht door een groep enthousiaste gamers in Hong Kong met het doel “de beste licenties voor digitale spellen en detailhandel aan al onze partners en klanten te bieden”. In tegenstelling tot sommige bedrijven die hun contactgegevens verbergen, is G2A blij om telefoonnummers en adressen te publiceren. Ze hebben hun hoofdkantoor in Hong Kong en een ondersteuningskantoor in Polen.

De spelsleutels worden aangeboden door ‘marketplace sellers’, dat wil zeggen derde partijen die sleutels hebben om te verkopen. Dit kunnen particulieren zijn die een spel hebben gekocht, maar besloten hun sleutel niet te activeren, of bedrijven die sleutels in bulk hebben gekocht in regio’s waar ze goedkoper zijn. G2A voegt automatisch ‘G2A Shield’ toe aan uw winkelwagentje wanneer u het aankoopproces bent. Dit is in wezen uit verzekering tegen een niet-werkende sleutel.

Stappen om game te kopen

Bij de homepagina van G2A krijg je allerlei games te zien. Je kan ook zelf gebruik maken van de search om een game te zoeken. na het zoeken moet je klikken op een game dat je leuk vind.

Bij het kopen van een game zal je de beste prijs automatisch worden gekozen voor je, je kan ook zelfs helemaal naar beneden scrollen en een andere verkoper kiezen.

Hier zie je hoe je de beste prijs kan kiezen voor dat je voor de game gaat betalen. Dit zijn ook de verschillende verkopers die er zijn.

Na dat je dit hebt gedaan moet je kiezen hoe je gaat betalen bij de buy now. Bij de check out pagina krijg je te zien wie de verkoper is en dat je je email moet geven zodat je hier de sleutel zal krijgen en daarna ga je naar payment.

 

Bij de betaalpagina kan je kiezen hoe je wilt gaan betalen. Je kan met Paypal, iDeal, Credit cards, paysafecard, sms payment, bitcon or Skrill betalen of zelfs meer betaalmethodes die je krijgt.

Online pc games kopen betaling

Na het betalen van de game die je wilt zal je een lading scherm krijgen waar je een timer zal krijgen en dat is de tijd dat je zal moeten wachten om je game via mail te krijgen.

Na ontvang van je game moet je naar de platform voor welke je deze hebt gekocht en activeren om te kunnen spelen.

Als je een Online pc games kopen wilt dan zal je ECHT G2A moeten bezoeken. KLIK HIER en bekijk de beste prijzen.

 

1 gedachte over “Online pc games kopen”

Plaats een reactie