Overwatch gaming set


Overwatch gaming set

Voor de Overwatch gamers hebben wij de perfecte Overwatch gaming set die je kan kopen. Dit is een combinatie van toetsenbord, muis, muismat en headset.

Overwatch Toetsenbord – Razer BlackWidow Chroma

*om dit product te bekijken klik op de plaatje of naam in de lijst.

Razer BlackWidow Chroma - Mechanisch Gaming Toetsenbord - Overwatch Editie - Qwerty

Dit gamingicoon – nu met instelbare Chroma achtergrondverlichting – heeft de lat wederom hoger gelegd met zijn afzonderlijk instelbare multi-color toetsverlichting. De Razer BlackWidow Chroma heeft het specifieke Razer BlackWidow ontwerp en bied je alle vrijheid om jezelf te uiten, niet alleen door een indrukwekkend kleurenspectrum maar ook door verschillende verlichtingsmogelijkheden.

 

Overwatch headset – Razer ManO’War TE

Razer ManO'War TE - Gaming Headset - Overwatch Edition - PC PS4 MAC Xbox One

Versterk je audiobeleving in Overwatch met de analoge gamingheadset Overwatch Razer ManO’War Tournament Edition.

Deze volledige headset heeft een uittrekbare microfoon met in-line volumebediening en zit na urenlang gamen nog steeds comfortabel.

Team chat is een essentieel onderdeel van Overwatch en met de Overwatch Razer ManO’War TE blijven de communicatielijnen moeiteloos helder en duidelijk, ook in het heetst van de strijd.

De Overwatch Razer ManO’War TE wordt aangestuurd door extra grote drivers van hoge kwaliteit, waardoor je gegarandeerd alle geluidssignalen zoals McCree’s Deadeye of Lucio’s Sound Barrier uiterst nauwkeurig kunt horen, zodat je er direct op kunt reageren.

Zulke cruciale momenten kunnen het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Daarom wil je er zeker van zijn dat je met de juiste uitrusting het gevecht ingaat.

De gecombineerde 3,5 mm audio jack en meegeleverde splitterkabel bieden microfoonondersteuning voor je mobiele toestellen en volledige connectiviteit voor je consoles en PC.

Overwatch muis chroma – Razer DeathAdder Chroma

Razer DeathAdder Chroma - Gaming Muis - Overwatch Edition - PC MAC

De allerbeste gamingmuis ter wereld… …is nu nog beter geworden! De Razer DeathAdder is uitgegroeid tot de beste gamingmuis wereldwijd en is ook zeer geliefd bij Overwatch Agents van over de hele wereld.

Deze geliefde muis staat bekend om zijn ergonomische vormgeving, hoge gevoeligheid en betrouwbare

kwaliteit en bevat de allerbeste elementen die je als Agent nodig hebt om van King’s Row tot aan Gibraltar te kunnen domineren.De nieuwste versie van deze iconische muis beschikt over aanpasbare Razer Chroma verlichting.

Zo functioneert hij niet alleen precies zoals jij wil, maar kun je ook zijn uiterlijk helemaal naar wens aanpassen.Kies tussen een van deze twee muizen voor de perfecte Overwatch gaming set.

Overwatch muis elite – Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite - Overwatch Edition

Uitgerust met de nieuwe eSports-klasse optische sensor die een resolutie heeft van 16,000 DPI en een tracking van 450 Inches Per Seconde (IPS), geeft de Razer DeathAdder Elite jou het absolute voordeel van het hebben van de snelste sensor ter wereld.

Speciaal ontworpen om de huidige standaarden wat betreft snelheid en nauwkeurigheid te overtreffen, vermorzelt deze ongelofelijke muissensor de concurrentie met een Resolutie Nauwkeurigheid van 99.4%, zodat je nog meer head shots kunt maken met dodelijke precisie. Dit pas perfect bij je Overwatch gaming set.

Overwatch muismat – Razer Goliathus Extended

Razer Goliathus Extended - Speed - Gaming Muismat - Overwatch Edition - PC MAC

De Razer Goliathus is gemaakt met als doel de hoge eisen van de allerbeste Overwatch Agents ter wereld te overtreffen.

Het resultaat: een zeer flexibele mat met een rubberen onderkant voor extra grip op gladde oppervlakken, geoptimaliseerd voor alle gevoeligheidsinstellingen en sensortypen. De perfecte muismat voor je Overwatch gaming set.

 

*Voor meer Overwatch accessoires: klik hier

Plaats een reactie