Racestuur kopen? De perfecte racestuur vind je hier!

De Perfecte racestuur kopen doe je hier. Deze zijn de perfecte keuzes voor gamers. Deze producten zullen u wensen vervullen omdat ze door zoveel mensen worden gekocht en iedereen die het al heeft gekocht veel positieve meningen erover  hebben geschreven.

THRUSTMASTER T150 RS PRO

Een racestuur kopen? De THRUSTMASTER T150 RS PRO is een uitstekende keus maar daarnaast is de Logitech G29 Driving Force ook wel een uitstekende keus  die door heeft mensen wordt gekozen. Als je meer wilt weten over deze producten klik op de namen. Maar de Logitech G29 Driving Force blijf nog wel een uitstekende keus die door veel wordt genomen omdat het goed genoeg is en omdat het 141 reviews heeft in vergelijking met de THRUSTMASTER T150 RS PRO die alleen maar 25 heeft.

G29 Driving Force

Logitech G29 Driving Force

Na onze onderzoek over de Logitech G29 Driving Force kwamen we achter dat deze product wel veel positive punten heeft maar ook veel negatieven punten. Daarom hebben wij besloten om deze positive en negative punten met jullie te delen voor als je wilt een racestuur kopen.

 

Na onze onderzoek kwamen we er achter dat de Logitech G502 deze positive mening het meest heeft gekregen van 145 mensen:

 

Positive punten:
Ontwikkeld i.s.m. Sony. Dus 100% compatibel met de PS3 en PS4.
De stuuras is slijtvast, want deze is verstevigd met stalen kogellagers.
De non-lineaire rempedalen bootsen een drukgevoelig remsysteem na.
De LED-verlichting laat precies zien wanneer je moet schakelen.
Zeer comfortabele grip: het wiel is gewikkeld in een lederen jasje.

 

Daarna vonden wij dat jullie ook de negative punten moesten weten voor dat jullie het product kopen is dit zijn de negative punten:

 

Negative punten:
 Niet plug & play op de pc. Logitech Gaming Software is vereist.
De Logitech G29 Driving Force is niet compatibel met de Xbox One.

 

WAT VINDEN WIJ VAN DE LOGITECH G29 DRIVING FORCE Racestuur kopen

Wij vinden dat de Logitech G29 Driving Force wel een perfecte keus is bij een racestuur kopen als je veel games ermee wilt spelen met veel functionaliteit. Maar een racestuur kopen is niet zo gemakkelijk en er zijn veel keuzes waaruit je kan kiezen en deze kun je HIER vinden.

Maar de Logitech G29 Driving Force is de perfecte keus die door bijna iedereen wordt genomen omdat het feel knoppen heeft en 3 pedalen. In het kort heeft deze racestuur heeft functionaliteit.

T150 RS Pro

THRUSTMASTER T150 RS PRO

Na onze onderzoek over de Thrustmaster T150 RS PRO kwamen we achter dat deze product wel veel positive punten heeft na de Logitech G29 maar ook een aantal negatieven punten. Daarom hebben wij besloten om deze positive en negative punten met jullie te delen voor als je wilt een racestuur kopen.

 

Na onze onderzoek kwamen we er achter dat de Thrustmaster T150 RS PRO deze positive mening het meest heeft gekregen van 14 mensen:

 

Positive punten:
Fijn Stuurgevoel
Prima Prijs
Gebruiksgemak
Pedalen hebben goede weerstand
Design

 

Daarna vonden wij dat jullie ook de negative punten moesten weten voor dat jullie het product kopen is dit zijn de negative punten:

 

Negative punten:
Gewicht, Nogal zwaar
Te korte kabels (2m)

 

WAT VINDEN WIJ VAN DE Thrustmaster T150 RS PRO

Wij vinden dat de Thrustmaster T150 RS PRO wel een goede keuze is als je het geen probleem vind dat ie zwaar is en 2m kabels heeft. Maar een racestuur kopen is niet zo gemakkelijk en er zijn veel keuzes waaruit je kan kiezen en deze kun je HIER vinden.

 

Bij een racestuur kopen zijn er ook een aantal extra dingen die er perfect bij zullen passen. Deze racestuur is een uitstekende product en daarbij hoort ook een perfecte Gaming Stoel en een Game die het gebruiken van een racestuur beter zullen maken en compleet.
De producten die we hierboven hebben genoemd zijn te koop op!

 

Product
Winkel
Prijs
Bekijken
Logitech G29
€299
Thrustmaster T150 RS PRO
€219
Gaming Stoel
€199
Game
Coolblue.nl
€20-€60
Kiezen bij aankoop

 

Voor een uitgebreide review over de Logitech G29 KLIK HIER.

Plaats een reactie