Razer Deathadder Elite Review

Ik ben dol op de grip en het formaat van de Razer DeathAdder Elite. Een upgrade van een DeathAdder 2013 is uitstekend en de extra zijgrepen en volledige RGB-aanpassing is een grote verbetering bij de Razer DeathAdder.

De sensor biedt een krankzinnige hoeveelheid precisie. Het grootste nadeel van deze muis is de noodzaak om de Razer-stuurprogramma’s op de achtergrond te laten draaien.

Dit is geen probleem als u Windows of MacOS gebruikt, omdat Razer stuurprogramma’s voor deze besturingssystemen levert. Als je een Linux-besturingssysteem gebruikt, heb je pech.

Er zijn enkele goede open source-alternatieven, maar ze zijn niet zo goed als de driver van Razer. Wat dit betekent, is dat je geen aanpassing van knop macro’s of bewerkingen krijgt.

Ik wilde de bovenste knop gebruiken om van profiel te wisselen, wat wordt ondersteund door Razer’s stuurprogramma’s.

De Linux-alternatieve stuurprogramma’s bieden deze functionaliteit niet. Bovendien heeft de muis geen intern flash-geheugen om de instellingen op te slaan wanneer de stekker uit het stopcontact is getrokken.

Dit betekent dat u stuurprogramma’s nodig hebt om de RGB-kleur en macro’s die u eerder hebt ingesteld te herstellen.

De Razer Deathadder elite

De Razer Deathadder elite is een optische gaming muis die een maximale dpi heeft van 16000. Deze muis beschikt de werelds meest geavanceerde optische sensor die er is.

Deze muis beschikt over LED verlichting. De LED verlichting komt voor bij de scrolwiel en de Razer logo bij de palm van je hand.

Deze muis heeft een aantal skins die je kan kiezen bij het kopen van een. Je kunt kiezen tussen een skin van Destiny 2 edition, Overwatch edition, SKT T1 edition en normale edition.

De prijs van deze muis ligt tussen de 70-80 euro waardoor je deze muis makkelijk kunt halen. De prijs en kwaliteit van deze muis is uitstekend en andere vinden dat ook.

Na onze onderzoek bij deze muis kwamen we een aantal positieve en negatieve punten van deze muis tegen die we graag hier zouden willen laten zien.

Positieve punten:

 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam
 • Voordelige koop

Negatieve punten:

 • Sommige vinden het prijzig
 • Sommige vinden de externe software een minpunt.

Het is vanzelfsprekend dat als je een muis koopt dat je ook een software kan downloaden om al de functionaliteit in te stellen. Soms vinden sommige mensen dit niet handig.

 

Productbeschrijving:

16.000 DPI & 450 IPS

De Razer gaming muis Deathadder Elite beschikt over een optische sensor met een resolutie tot wel 16.000 DPI. Verder heeft deze esports gaming muis een tracking van maar liefst 450 Inches per Seconde. Dat maakt de Razer Deathadder Elite de gaming muis met de snelste sensor ter wereld. Als gamer haal je daar groot voordeel mee ten opzichte van je tegenstanders. De Razer Deathadder Elite is speciaal ontwikkeld om de huidige standaarden van precisie en snelheid te vermorzelen. De dodelijke precisie wordt gekenmerkt door een resolutie nauwkeurigheid van 99,4% voor oneindig aantal van headshots.

Razer Deathadder

Geoptimaliseerde Razer mechanische switches

De Razer Deathadder Elite is speciaal ontworpen om jouw een voordeel te geven ten opzichte van je vijanden maar ook je teamgenoten, zodat jij zorgt voor het hoogst aantal head shots. Kenmerk van deze gaming muis zijn de nieuwste Razer mechanische muis switches. Deze speciale switches zijn ontwikkeld met de marktleider Omron, vandaar ook de naam Razer Omron switches. Deze Omron switches zijn gemaakt om de snelste responstijden te behalen tijdens het gamen en hebben daarbij een levensduur van maar liefst 50 miljoen kliks. Met de Razer Muis Deathadder Elite ben je klaar voor een urenlange sessies.

 

Ergonomische vormgeving

De Razer Deathadder Elite heeft een speciale ergonomische vormgeving, ideaal voor es-porters. Uit praktische testen is gebleken dat zelfs tijdens urenlange gaming marathons waar enorm veel van de Deathadder gevraagd werd, de comfort van het gamen altijd bewaard bleef. Dankzij de twee rubberen grips aan de zijkanten van de muis heb je volledige grip en controle tijdens het gamen.

Razer Deathadder

Razer Chroma

De Razer Deathadder Elite beschikt over Razer Chroma verlichting, waarvan de verlichting van het scrollwiel naar wens is aan te passen.

Razer Deathadder Elite style=

Specificaties:

 • 16,000 DPI optische sensor.
 • Tot 450 IPS / 50 g versnelling.
 • Razer Mechanical Omron switches.
 • Ergonomisch rechtshandig design met rubberen grips aan de zijkanten.
 • Gamers klasse tactiel scrollwiel
 • 7 onafhankelijk programmeerbare knoppen met lage responsetijd.
 • Razer Chroma™ verlichting met 16.8 miljoen aanpasbare kleuropties.
 • Ondersteunt Razer Synapse.
 • 1000 Hz Ultrapolling.
 • Pas de sensitiviteit aan in een handomdraai.
 • USB-aansluiting.

 

Categorized in: