Razer game muis - Top 5 razer gaming muizen

Razer game muis

Een Razer game muis is zeer goed voor gamers die graag de bekendste merk willen hebben. De Razer merk is bekend bij elke gamer en dit komt omdat Razer ontzettend veel gaming producten heeft die door veel gamers worden gekozen.

De Razer game muizen hebben uitstekende kwaliteit en zijn geschikt voor elke game genre. Ze hebben muizen voor MOBA en MMO gamers als zowel voor FPS gamers.

Tijdens deze artikel zullen we de top 5 razer game muizen laten zien. Voor meer informatie over deze coole muizen, klik op de namen in de tekst.

De Top 5 razer gaming muizen

Top 1 – Razer DeathAdder Elite

Eerste Razer game muis van de Top 5 razer gaming muizen - Razer Deathadder Elite

De Razer DeathAdder elite beschikt over de werelds meest geavanceerde optische sensor waardoor je in elke game het beste zal presteren.

Deze Razer Deathadder Elite is zeer geschikt voor esports gaming. De muis beschikt over 16.000 DPI en 450 IPS (Inches Per Seconde) waardoor je op elke moment je dit kunt veranderen met de software.

Dit alleen maakt deze Razer game muis sensor de snelste sensor ter wereld. Als een gamer wil je altijd beter zijn dan je tegenstanders. Daarom is het heel belangrijk dat je gebruik maakt van het beste om de beste te worden.

Verder heeft deze Razer game muis 7 programmeerbare knoppen met lage responstijd. Ook beschikt de muis over LED verlichting waaruit je 16,8 miljoen aanpasbare kleuren kunt kiezen.

Top 2 – Razer Mamba Tournament Edition

Top 2 Razer game muis van de Top 5 razer gaming muizen - Razer mamba Tournament Edition

Met 16.000 dpi is deze Razer game muis de nauwkeurigste gaming muis sensor ter wereld. De Razer Mamba tournament edition heeft een ergonomische vorm waardoor je langdurig kunt gamen zonder moe van te worden.

De Razer game muis beschikt over LED verlichting die je zelf ook kunt aanpassen en kiezen tussen 16,8 miljoen kleurenopties.

De razer game muis mamba beweegt 210 inches per seconde en 50g acceleratie. Het heeft 1.000 hz ultrapolling met 1 ms reactietijd. Dit is zeer goed voor gamers die hoge dpi willen en precisie.

Top 3 – Razer Abyssus V2

Razer Abyssus V2 - Top 3 Razer gaming muis

De Razer game muis Abyssus V2 is ontworpen met de belangrijkste eigenschappen voor toernooi niveau gaming in het achterhoofd en daarom de essentiële gaming muis voor elke speelstijl.

De Razer Abyssus V2 heeft een verbeterde vormfactor ten opzichte van het origineel. Het is zo ontworpen dat zowel rechtshandige als linkshandige de muis kunnen gebruiken zonder enige probleem.

De Razer game muis beschikt over een nieuwe optische sensor met 5.000 DPI. De muis beschikt over speciale ingebouwde rubberen zijgrepen voor maximale grip en zodat je elke grip kan nemen die je maar kunt.

De muis beschikt over een knop waarmee je de dpi kunt veranderen tijdens het gamen. Je kan de muis laten verlichting uit 3 verschillende kleuren en het beschikt over 4 onafhankelijke programmeerbare hype response knopen.

De 1.000 Hz Ultrapolling en 100 IPS zorgen ervoor dat je genoeg precisie hebt om je games te spelen en dat je zorgeloos je games kunt spelen.

Top 4 – Razer Naga Trinity

Afbeeldingsresultaat voor Razer Naga Trinity

De Razer game muis Naga trinity en de ultieme Razer game muis. Deze razer gaming muis komt met verschillende zijkanten die je kunt gebruiken voor verschillende games.

Zeker de ultieme razer game muis omdat je deze extra zijkanten voor elke game genre kunt gebruiken. Dit is ontzettend handig voor gamers die graag van alles willen spelen en meer mogelijkheid willen dan alleen een aantal knoppen.

De DPI van deze razer game muis is 16,000 DPI en beschikt over een optische sensor van 5G. Met 19 programmeerbare toetsen kun je zeker elke game spelen die je maar wilt en ook vaardigheden en wapens aan deze knoppen toepassen.

Top 5 – Razer Ouroboros

Razer Ouroboros - mechanische razer gaming muis

De Razer Ouroboros is een uitstekende gaming muis die zowel voor links als rechtshandig is bedoeld.

De muis Beschikt over extra programmeerbare knoppen die je makkelijk kan gebruiken in games. Deze knoppen kan je makkelijk bereiken met je duim of pink.

De muis beschikt over een 8200 Dpi met een 4GB laser sensor die het beste van een optische en een lasersensor moet combineren.

De muis zelf beschikt over 11 knoppen en is in lengte verstelbaar (116 tot 136 mm) en kan aangepast worden door middel van meegeleverde covers. Zeker handig voor gamers die meer grip willen.

Goedkope razer gaming muis

De goedkoopste Razer gaming muis is de Razer Abyssus V2. Deze mui wordt veel gekozen en we hebben deze ook besproken hierboven.

Dit is de goedkoopste razer gaming muis en heeft een prijs die rond de 50 euro is. Als je een wat goedkopere gaming muis wilt. Bekijk onze Beste goedkope gaming muizen

Over Razer

Razer ontwikkelde ‘s werelds eerste gaming muis omdat ze een probleem constateerden – namelijk dat gamers het tempo van games zoals Quake niet konden bijhouden door het gebruik van eenvoudige kantoor muizen. Razer heeft als missie om voortdurend de concurrentie voor te zijn door de beste gaming-accessoires te ontwerpen. Zodat gamers het beste uit hun games kunnen halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *